Arcaya Ampul Yorumlarım/Dermaroller ile Kullanım

Merhaba
Biliyorum eskisi kadar bloguma vakit ayırmıyorum; birçok şeye bir anda yetişmeye çalışıyorum ama artık inanın yoruyor. Neyse şimdi burada ağlamayayım :D Arcaya ampul yorumlarımdan bahsetmek için geldim. Biliyorum ilk kullandığımı duyurduğumdan beri sonuç bekleyenler var, daha fazla bekletmek istemedim. Dermaroller ile kullandığım ampullerin son seansını da tamamlayınca işte buradayım. Arcaya ampul çeşitleri çok farklı, ihtiyaca göre hazırlanmış. Ben kullandığım çeşitleri tek tek yazacağım buraya ve sizinle öncesi sonrası videoları paylaşacağım yazının sonunda. Arcaya ampul kullananlar diye bir arama yaptım ancak birebir sonuca rastlayamadım. O zaman ben yazayım, arayan buyursun okusun.
Arcaya Ampul Yorumlarım
Öncelikle belirtmeliyim ki benzer ampul arayışım yüzümdeki elastikiyet kaybını dermaroller ile giderme çabalarım. Malum dermaroller kullanırken her ürünü cildinize süremezsiniz. Arcaya markasından da haberim yoktu aslında. Ayşenur Yazıcı'nın önerisi ile araştırmaya başladım. Bir iki yerde eczanelerden alınmasının gerektiği yazısına denk geldim ve bu sebeple eczaneden aldım. Belki cilt sorunumla ilgili olan ampulden 7 adet alabilirdim ama ben ciltte olan ve olabilecek sorunlar için ayrı ampuller seçtim ve o şekilde aldım. Marka ile irtibata geçip hangisini hangi sıra ile kullanmam gerektiğini sordum detay aldım ve başladım. Peki nasıl kullandım? Kullanım sırasına göre Arcaya ampul çeşitleri ve görevlerini kullanım sırası ile liste yapayım şuraya.
Collagen Ampul---Ciltteki kolajen üretimini arttırmak.
Stem Cell Ampul--Kök hücreleri güçlendirmek.
Vitamin C----------Hem kolajen dokuyu yenilemek hem de cilt ton eşitsizliğini gidermek.
Elastin ------------Cilde sıkılık kazandırmak.
Quick Lif---------- Cilt konturunu sıkılaştırmak
Golden Repair-----İçerdiği Somon DNA ile cildi sıkılaştırmak.
Vitamin C ---------Hem kolajen dokuyu yenilemek hem de cilt ton eşitsizliğini gidermek
Arcaya Ampul kullananlar
Peki Arcaya ampulleri nasıl kullandım. Ampulü kırıp bir enjektöre çektim. Dermaroller uygulamasının ortasında ve sonunda cildime bu enjektörden kontrollü bir şekilde alarak sürdüm. Aslında uygulama arasında sürmesem de olur. O zaman 2 ml olan bu ampuller fazla gelir enjektörün içinde bekletip kalanını sabah rutinimde de kullanabilirdim ama ben ilk söylediğimi tercih ettim. Elbette bu ampulleri dermaroller olmadan da kullanabiliyoruz. Şimdi ben buraya iki ayrı video ekleyeceğim. Kara Cuma indirimini anlattığım video ampulleri kullanmaya başlamadan önceki halim. Diğeri ise 6.seans sonra çektiğim başka video. Lütfen ikisini de en az 3er dakika izleyin. Cilt sorunlarımı ve onarımını inceleyin.

                                          

Özellikle yüz ovali ve ciltteki yenilenme bence oldukça güzel bir fark var. Bu arada botoks ve herhangi bir doldu değerlendirmesi değil 7 kullanımlık ampul değerlendirmesi yapıyoruz. Lütfen siz de ona göre inceleyin. Peki ne düşünüyorsunuz?
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Arcaya Ampul Yorumlarım/Dermaroller ile Kullanım" için 19 yorum:

  1. Dermoroller halen korkutucu gibi geliyor bana, ne kadar bilsem de :))) Cilt lekeleri ve sıkılaşma için erken müdahalede kullanmayı düşünmüyor değilim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında geniş aralıklarla önlem amaçlı neden olmasın? Arcaya ampuller gibi özel içerikli ürünlerle başlanabilir bence

      Sil
  2. iyi günler hangi eczaneden aldınız ve kaç lira ben n11de gördüm beş tanesi 100 lira ama siz sadece eczane yazmışsınız endişelendim oradan almayayımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Mecidiyeköy'de oturuyorum, buraya yakın bir eczaneden.
      N11 için birşey diyemiyorum ama siz yine de eczaneden şaşmayın derim bu gibi ürünlerde.
      Sevgiler

      Sil
  3. Nereden bulabilirim bir bakacağım. Senede birkac defa belki kür gibi uygulamak iyi olabilir. Artık yaş alıyoruz özellikle yer çekimi etkileri, elastikiyet kaybı ufak ufak baş gösteriyor. Dermoroller da alacağım hemen.

    YanıtlaSil
  4. Arcaya ampul kullanımının yüzünüzdeki etkileri videolarda görülebiliyor. Dermaroller kullanımı konusunda henüz kendime güvenemiyorum. Bir cesaret deyip başlasam iyi olacak.. Bu yıl özellikle cilt sıkılaştırma açısından bakıma başlamamın gerekli olduğu hissine kapıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında başlamak çok iyi olur. Ben keşke 5 yıl önce baslasaydım, daha iyi sonuclar alacaktım

      Sil
  5. Arcaya ampullerinin içeriğini okuyunca etkilerini çok merak ettim. Videoları ayrıca izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. Sıkılaşma ve toparlanma anlamında fark edilir bir etki olmuş bence..

    YanıtlaSil
  7. detaylı güzel bir tanıtım teşekkürler sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. iki videoda'da güzel olduğunuz için farkı anlayamadım🤗😊

    YanıtlaSil
  9. Bende aldım kaç kutu kullanmam gerekiyor.. iki kutu aldım... Arcaya 2ampul

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bir kutuda kaç adet var bilmiyorum. Çünkü ben ayrı ayrı, tek tek almıştım.
      Kaç tane kullanmanız gerektiği cilt sorununuzla da alakalı. Instagram'dan markaya yazabilirsiniz. Cilt sorununuz ve hangi çeşidini seçtiğinizi anlatırsanız yardımcı olacaklardır.
      Sevgiler

      Sil
  10. Ben iki kutu aldım.. Kaç kutu kullanmam gerekiyor arcaya ampul

    YanıtlaSil