Ten Ridat Yılan Zehri Kremi

Merhaba
Bugün size oldukça iddialı bir üründen bahsedeceğim. Ten Ridat Yılan Zehri Kremi. İlk elime geçtiğinde İnstagram'da paylaşmıştım, hatırlayanlar vardır. Aslında hemen kullanmaya başladım ama  bırakmak zorunda kaldığım için yazıyı hazırlamam da biraz uzun sürdü. Ürünü ben bıraktım ama annemde kullandık, bitirdik. Neden bıraktığımı da birazdan açıklayacağım ama önce Ten Ridat Yılan Zehri Kremi vaatleri neymiş, ten ridat krem kullananlar ne demiş ona bakalım. Daha sonra bizim deneyimimize geçelim.



Varolağa Çiftliği -Venom Panzehir tarafından ithal edilen bu yılan zehri kremi için sitesinde aynen şöyle anlatılmış, buraya dikkat edelim : "Yılan zehrinin kırışıklık ve yaşlanma karşıtı etkileri klinik olarak laboratuvar testleriyle kanıtlanmıştır. Yılan zehrinin anti-aging etkisi sadece bir pazarlama sloganı değil, bilimsel bir kanıttır. " Sizce de oldukça iddialı değil mi bu sözler? Ve tabi heyecan verici. Bunun dışında Engerek zehri peptitleri cildi doğal olarak kollajen ve elastin üretmeye teşvik ettiği, cilt kırışıklıklarına karşı kullanımı uygun olduğu, bakımını sağladığı belirtilmiş. Ayrıca her türlü cilt tipine uygunmuş.
İçinizde yılan zehri kremi kullananlar var mı bilmiyorum ama oldukça ilginç gelmişti bana ilk duyduğumda. Ambalajını görüyorsunuz; 30 ml bir ürün var bu cici kavanoz içinde. Bu arada kavanoz dediğime bakmayın pek şirin havalı bir cam kutu bu.

yılan zehri kremi kullananlar


Dediğim gibi hemen denemeye başladım ama koku hassasiyetim olduğu için ve bu ürün bana göre çok fazla anason koktuğu için dayanamadım ve anneme götürdüm kullanmaya annemde devam ettik.
Öncelikle şunu söyleyeyim 30 ml bir ürün ama inanılmaz bereketli. Kremsi yapıda. Bölgesel kullandığımız için uzun süre de devam ettik. Temiz ciltte sorunlu bölgelere minik kremler dokundurup masaj yaparak dağıttık. Minicik bir parça yüzün bir çok bölümüne yetiyor. Daha çok göz kenarları ve dudak çevresine yoğunlaştık. Ellerde parmaklarda kalanı da annemin yüzünde dağıttık. Gayet güzel nemlendiriyor onu söyleyeyim. Saatlerce de bu nem yetti anneme, hemen kaybolmadı. Gelelim çizgilerin hafiflemesi gibi iddialı vaatlere. Annemin göz çevresi çizgilerine yumuşama, hafifleme gözlemledik, yılan zehri kremini kullanmaya başladıktan yaklaşık 1 hafta sonra. İlgi ile kullanmaya devam ettik. Ürün bittiğinde gözle görülür bir düzelme olmasa da, dikkatlice bakıldığında sert çizgilerin daha hafif görünüyor olması güzeldi ki annemin yaşı kozmetik ürünlerle çizgi tedavisi olayına çok uygun değil zaten, sadece sizlere söz verdiğim için fikir olsun anlamında bu şekilde denedik. Daha önce de benzer çok ürün kullanmış biri olarak şunu diyebilirim; tek şişe ile değil de iki hatta üç tane kullanılırsa ve 66 yaşında değil de daha genç yaşta çizgi ve kırışıklık sorunu yaşayan biri kullanırsa gözle görülür bir değişim olabilir, bu kanaatteyim ben.
Ürün içeriği aşağı bırakıyorum, mis gibi tertemiz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

ten ridat krem kullananlar



"Ten Ridat Yılan Zehri Kremi" için 12 yorum:

  1. Etkili bir ürün gibi görünüyor. Ben de çizgilerim tam oturmadan başlasam iyi olur. Ama koku hassasiyetince bir durdum. Çünkü parfüm kokularına, çok etkili ruj kokularına bile dayanamıyorum. Rahatsız oluyorum. Anason kokusuna dayanabilir miyim diye düşündüm şu an. Karar verirsem alıp deneyeceğim Ten Ridat Yılan Zehri Kremini.
    Teşekkürler bilgilendirme için
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Koku hassasiyetim var ama yararlı olacak ise kullanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun vadeli kullanımda ben faydalı olacağını düşünüyorum

      Sil
  3. Çok ilginç ismi varmış,deneyimlerini bizlerle paylaştığın içinde teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça ilginç, pek alışık olmadığımız bir etken var içinde.
      İlgine ben teşekkür ederim

      Sil
  4. Ten ridat yılan zehri kremi paylaşımını instagramda görünce çok ilginç geldi ablam. Firmanın kırışıklık ve yaşlanma karşıtı sözleri çok iddalı ve gerçekten heyean uyandırıcı. Göz çevremde, alnımda kırışıklarım var. Yılan zehri kremi kullanan annenin göz çevresindeki kırışıkların hafiflemesi güzel. Bu tip yılan zehri kremler botoks yapan kremler olarak da geçiyor sanırım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet engerek yılanı zehri botoks için de kullanılıyormuş

      Sil
  5. Merhaba, nerden aldınız? Aldığımız yere güvenmek de önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Direkt ithalatçısından aldım Varolağa Çiftliği olarak geçiyor

      Sil
  6. Paylaştığınız ve cevap verdiğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil