Sleepy Natural Ped

Merhaba
Bu blogda çok fazla yer vermediğim ama bilgisinin de bol bol arandığını bildiğim kadın pedlerinden birini anlatacağım. Sleepy Natural Ped. Sleepy Natural Ped kullananların yorumlarına bakılırsa oldukça sevilmiş. Ben Sleepy pedleri alıp kullanalı çok oluyor aslında ama bugüne kadar yazmamıştım, dediğim gibi bir far bir nemlendirici anlatmaya pek benzemiyor kadın pedi anlatmak. İstenilen kelimeler kullanılamayınca tam anlatılamayacak gibi geliyor sanki. Neyse biz başlayalım, artık ne kadar olursa.
Sleepy Natural Ped
Daha önce Sleepy ıslak mendillerden çok kullanmıştım, markayı da öyle tanımıştım. Ardından Sleepy bebek bezini de bir yakınıma hediye alıp yollamıştım. Malum yüklü miktarda alınmış bebek bezi en güzel bebek hediyesi :D Ben ıslak mendili çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Yani düşündüğüm gibi çıkmadı demek sanırım daha doğru, alışılmış ıslak mendil işte. Ama bebek bezini kullanan yakınım oldukça memnun kaldığını belirtmişti.

Sleepy Natural Ped çıkardığında ve reklamlarını gördüğümde oldukça dikkatimi çekmişti. Bambu filan diyordu reklamlarda, sizin de dikkatinizi çekmiştir mutlaka. Ben de merakımdan fotoğrafta gördüğünüz çeşitlerini aldım. Ve uygun olan ilk zamanda da kullanmaya başladım.
Benim malum zamanlarımda ilk 3 gün biraz tehlikelidir. Yani gündüz de olsa pedlerin gece olanını kullanmam lazım. Yani normal boylar o dönemlerde en az kullandığım ped boylarıdır. O günleri uzun ve gece diye adlandırılan pedlerle geçiririm.
Şimdi geçelim ürünün özellikleri ve vaatlerine. Önce çeşitlerinden bahsedeyim; Sleepy Natural Normal, Sleepy Natural Gece, Sleepy Natural Uzun. Bunların içindeki ped miktarı da değişiyor. Ayrı ayrı paketler hazırlanmış tüketicinin talebine göre.
Doğal bambudan elde edilen emici lifler olduğu, saf su ile dokunmuş kanatları olduğu, koku kontrolünü sağlayan bir formüle sahip olduğu, ses yapmayan özel yapısı ve renklendirici desen içermeyen yüzeye sahip olduğu sitesinde bulabildiğim vaatler. Tüm bu vaatler doğrultusunda benim değerlendirmemden bahsedelim. Emici oluşu evet doğru. Koku kontrolü de oldukça başarılı hatta bu pedlerde en sevdiğim özellik. Ses de yapmıyor, bu da doğru. Kanatları ile pek anlaşamadım ben. Çamaşıra bir yapışıyor; çıkarırken de baya zorluyor. Bir de uzun olanı arada toplanma yaptı ondan rahatsız oldum. Bunlar dışında sorun yaşamadım. Bundan sonra normal ve gece olanında mutlaka almaya devam edeceğim.
Yalnız Sleepy pedleri her yerde bulmak mümkün olmuyor. Dilerim dağıtım konusunda gelişmeler yaşanır. Ya hiç olmuyor, ya gece çeşidi olmuyor. Bunu da okurlarsa Sleepy yetkililerine iletmiş olalım. Aşağıda ürünün sitesinden aldığım fotoğrafı paylaşıyorum, detaylar için.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Sleepy Natural Ped kullananlar




"Sleepy Natural Ped" için 7 yorum:

  1. Ürün özelliklerini beğendim....

    YanıtlaSil
  2. Sitenizi yeni fark ettim ve hemen takibe aldım, benim siteye de beklerim, geniş kitleler oluşturmak daima güzeldir...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Blogunuzu ben de takibe aldım. Selam ve dualar bizden...

      Sil
  3. ıslak mendilinden başka ürününü kullanmamıştım markanın.

    YanıtlaSil
  4. Selamlar, bazı pedlerin yapışma sorunu yapışamama olarak karşıma çıktı benim. Hoş bir durum değil. Bu sorunu hangi markada yaşadığımı hatırlamıyorum. Sleepy Natural Pedin sıkı yapıştığını kumaşı bırakmadığını belirtmişsiniz. Güvenebilme açısından ben bu özelliği güzel buldum. Ped yapımında bambu lifleri kullanılması ilginç geldi... Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Sleepy pedlerden ben iki kere satın aldım. Birini rossman ,diğerini ise şok marketten :) Ben normal boy kullanıyorum .İnceliğini sevdim . Terleme yapmıyor onu da sevdim .Yazın çok rahat sleepy natural ped kullanırım rahat olur. Fiyat olarak bana çok uygun geldi.

    YanıtlaSil