Head&Shoulders Supreme Onarıcı Şampuan ve Krem

Merhaba
Head&Shoulders Supreme Onarıcı Şampuan'ı kullandım bitirdim, geldim anlatmaya. Daha önce yazdığım Hobi Parfümeri Alışverişim yazımda ürünü size göstermiştim. Yazıdan bir süre sonra da kullanmaya başladım zaten. Yine Head&Shoulders Supreme Onarıcı krem ile kullandım tabii.
Head and Shoulders Supreme kullananlar sanıyorum bu seriden oldukça memnun. Hatta yere göğe koyamayanları gördüm. Şimdi bu şampuanın özellik ve vaatlerinden bahsedeyim, sonra da deneyimimi anlatayım.
Head&Shoulders Supreme Onarıcı Şampuan

Şampuan 300 ml boyutunda. Fotoğrafta gördüğünüz gibi enerjik bir tasarım yapmışlar. Bendeki çeşidi argan yağlı olanı. Farklı çeşitlerine ve diğer detaylarına www.hobi.com.tr adresinden bakabilirsiniz. En belirgin vaadi yoğun yıpranmaları onarmak. Vaatlerinde şöyle diyor: "Head & Shoulders Supreme kadınların benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.Uzun süre etkili kepekten koruma ve yıpranmış saç yüzeyinde yoğun onarım için bu büyüleyici kepeğe karşı etkili şampuan ve saç bakım serisini deneyin.  Bu formül,uzun saçlarda bile nazik bir etki bırakan ve kepeğe karşı etkili olan bambaşka bir maddeyi,nemlendirici içeriklerle ve güzellik dünyasında lüks bir doğal madde olmasıyla bilinen Argan yağı ile bir araya getirir." Şampuanın tamamını bitirdim, kremden ise biraz kaldı normal olarak. Şimdi deneyim sonucuna geçiyoruz.
Öncelikle şunu söylemeliyim bekleyenler için: Benim hayatım boyunca hiç kepek sorunum olmadı, o sebeple şampuanı bu anlamda değerlendirmem mümkün değil.
Saçı çok iyi temizlediğini gördüm. İnce telli saçlarımı daha çok kafama yapıştırmadı, hafif bir hacim verdi. Kremi kullanmadığım zaman saçımın elektriklenmesi her zamanki gibi devam etti ama krem kullanınca bu durum hafifledi. Hoş bir kokusu var ki biliyorsunuz koku hassasiyetim var, rahatsız etmeyen mis bir koku.
Eğer sürekli yeni ürünler deneyen biri olmasam sizlere yazabilmek anlatabilmek için, bu şampuanı kullanmaya devam edebilirdim. haftada en az 3 defa saçlarımı yıkarım buna göre 1 aydan fazla gitti bu şampuan bana, onu da belirteyim.
Saçlarımın çok kuru olduğunu biliyorsunuz. Bu şampuanla o anlamda da sorun yaşamadım. Aşırı bir nem vermese de o çatır çutur hallerini yaşamadım saçlarımın. Sanıyorum ki her saç için uygun. İçerik merak edenler için aşağıda paylaşıyorum.
Son olarak Head and Shoulders Supreme fiyatlarına baktım yazıyı yayına vermeden önce, yine Hobi Parfümeri en uygun satan yer.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Head and Shoulders Supreme kullananlar



"Head&Shoulders Supreme Onarıcı Şampuan ve Krem" için 6 yorum:

  1. Head and shoulders supreme onarıcı şampuanın tasarımını ben de çok beğendim. Saça hacim vermesi de güzel bir özellik. Saçlarından çok dertli biri olarak böyle ürünlere ihtiyaç duyuyorum.

    YanıtlaSil
  2. Vaatleri iddialı bu ürünü çok güzel tanıtmışsınız.Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Head and shoulers onarıcı şampuanı daha önce kullanmıştım. Hacim vermesini ve saç derisinde bıraktığı ferahlatıcı özelliğini seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. Yeni denediğim şampuanlardan yana hiç şansım yok. Acaba ilk kullanımları hoşuma gitmese de devam edip alışmaya mı çalışsam sorusu geliyor aklıma. Head and shoulders supreme onarıcı şampuanın saçları yapıştırmaması özellikle dikkatimi çekti, hoşuma gitti.
    Emeğinize sağlık çok teşekkürler.

    YanıtlaSil