Farmasi Cuticle Oil-Farmasi Kütikül Yağı

Merhaba
Uzun zamandır bir tırnak bakım ürünü yazmadığımı gördüm ve hemen deneyip notlarını aldığım birkaç tırnak ürününü sıraya koydum. Bugün Farmasi Cuticle Oil ürününden bahsedeceğim. Farmasi Kütikül Yağı uzunca bir süredir kullandığım bir ürün. Şimdi hemen vaatlerine bakalım, özelliklerine bakalım. Sonra da ben bu tırnak eti yağından memnun kaldım mı ondan bahsedeyim.

Farmasi Cuticle Oil


Ürün gördüğünüz gibi bir oje şişesinde ve aynı şekilde oje fırçası ile uygulama yapılıyor. Bu tırnak eti yağı hakkında çok bir bilgiye ulaşamadım adından ve deneyimimden anladığım kadarı ile size vaadini anlatmaya çalışayım. Tırnak etlerine uygulanan bu ürün tırnakları beslerken, nem veriyor ayrıca tırnak etlerini yumuşatıp itmenizi veya kesmenizi sağlıyor.
Benzer sayısız ürün kullandım. Ama inanın çok az bir bölümü bu anlamda vaadini yerine getirdi. Gelin şimdi bu ürünle yaşadıklarıma geçeyim. Farmasi Cuticle Oil sadece manikür zamanım geldiğinde kullandığım bir ürün arkadaşlar onu belirteyim. Her gün kullanmadım. Kullandığım zaman hem tırnaklarım hem de tırnak etlerim nemlendi, öyle aman aman yağ da yok üründe yani rahatsız olmadım. Bu üründe çok hoşuma giden bir özellik oldu, benzer ürünlerde en sevdiğim. Tırnak etlerime uygulayıp, birkaç dakika masaj yaptıktan sonra etleri de rahatça kesmemi sağladı.

Farmasi Kütikül Yağı


Benim tırnak etlerim tırnaklarımdan daha sert. Her ürün kolay kola yola getiremez onları. İşte bu sebeple detaylı manikürde limonlu zeytinyağlı sıcak suda dakikalarca bekletirim, tabi öncesi etleri açarak. Çok uzun iş yani. Bazen ciddi anlamda sıkılıyorum. 27 yıldır bu durumdayım, düşünün. Ve daimi takipçilerim bilir; her tırnak ürünü yazımda 'tırnak etlerinizi kesmiyorsanız asla buna alıştırmayın' diye not düşerim. Çünkü hem gereksiz bir detay hem de zamanla tırnak yatakları açılıyor ve tırnaklar şekilsiz kötü bir hal alıyor. Alıştırmamak lazım.
Neyse biz ürüne geçelim. Manikür süresini uzattığına ve evde benim telaş olmadan manikür yapmama olanak sağlayan bu ürünü oldukça sevdim.
Farmasi üyesi olmak için tam burayı tıklayarak formu doldurabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Farmasi Cuticle Oil-Farmasi Kütikül Yağı" için 6 yorum:

  1. Tırnak sıkıntıları biraz da beslenme ile alakalı diye düşünüyorum.
    Aradığım ipuçlarını buldum.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Farmasi kutikul yağı bilmediğim bir üründü.. Bu yayın sayesinde tanımış kullanılışını öğrenmiş oldum.. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. farmasi ürünlerine ulaşmak aşırı zor uzun zamandır hiç bir şey almadım o yüzden..

    YanıtlaSil
  4. Ben de temsilci üzerinden yapılan alışverişlere pek yanaşmıyorum. Online olsun hepsi :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blogunuzu takibe aldım sizi de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
  6. Cuticle oil'in özelliklerini merak etmiştim ama tırnak eti bakımıyla, manikürle ilgili yepyeni bilgiler edindim. Farmasinin bu ürününün fiyatını da keseme uygun buldum.. Teşekkürler.

    YanıtlaSil