Watsons Charcoal Burun Bandı

Watsons Charcoal Burun Bandı yine uzun zamandır yazmak isteyip ertelediğim bir ürün ve yine bir İnstagram takipçimin sorması üzerine öne aldığım bir yazı. Watsons Burun Bandı detaylarına geçmeden önce bir ricam olacak; İnstagram hesabımda paylaştığım tüm ürünleri hemen yazamıyorum. Öncelikle incelememi istedikleriniz olursa lütfen yorum veya mesaj yazın bana olur mu? @huzunsarisiblog İnstagram kullanıcı adım. Şimdi geçelim Watsons Charcoal Burun Bandı ile ilgili yorumlarıma.

Watsons Charcoal Burun Bandı


Ürünü araştırırken birşey fark ettim, ürün ile ilgili Watsons Burun Bandı Nasıl Kullanılır aranması yapılmış. Demek ki kullanım konusunda aydınlanmamış bir şeyler var.
Watsons Charcoal Burun Bandı bir kutu içinde 10 adet şaseden oluşuyor, yani 10 kullanımlık. Şurada paylaştığım gibi.

Watsons Burun Bandı

Vaatleri sitede aynen şöyle anlatılmış: Watsons Kömür Özlü Burun Bandı içeriğindeki kömür tozu sayesinde siyah noktaları etkili bir şekilde temizleyerek cildinizdeki kiri ve fazla yağı arındırmaya yardımcı olur. İçerdiği kamelya, aloe vera ve hamamelis ekstreleriyle cildinizi rahatlatarak nemlendirmeye yardımcı olur.
Watsons Burun Bandı Nasıl Kullanılır sorusuna gelelim. Önce önerilen kullanımı anlatayım. Burnumuzu güzelce temizliyoruz. Burun bölgemiz ıslak, ellerimiz kuru bir şekilde uygulamaya başlıyoruz. Aşağıda gördüğünüz gibi Watsons kömürlü burun bandını şeffaf bölümünden ayırıyoruz. Ve siyah olan bölümü burnumuza düzgünce yerleştiriyoruz. Üründe çıkıntılı olan yer burnun uç kısmına gelecek. Bu şekilde 10-15 dakika bekliyoruz. Ardından kenar bölümünden burnumuzun ortasına doğru çekerek çıkarıyoruz.

Watsons Burun Bandı Nasıl Kullanılır

Sonuca gelince; kir ve yüzeysel yağları aldığını hissediyorsunuz. Siyah noktalardan ise bir parça alıyor ama tamemen temizlemiyor tabi. Ancak ben bunu farklı denemeler yaparak daha verimli hale getirdim. Nasıl mı? Onu da Siyah Nokta Temizlemenin Püf Noktası başlıklı yazımda, kırmızı yazıyı tıklayarak okuyabilirsiniz.
Watsons Charcoal Burun Bandı uygun fiyatlı ve benim diğer yazımda anlattığım gibi uygulandığında gayet başarılı sonuç veren bir ürün, aklınızda bulunsun.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

watsons komurlu burun bandı






"Watsons Charcoal Burun Bandı" için 4 yorum:

  1. kömür özlü burun bandını bilmiyordum, rastlarsam deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Watsonsda en az bim kadar başarılı guzel yapısıyor sevıyorum denk gelırsem uyguna alıyorum açıkcası.

    YanıtlaSil
  3. Kullanıyorum ve cok memnunum
    Denemeyeler icin güzel ve ayrıntılı bir anlatım olmuş teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Kömür özlü olamsı ilgimi çekti. Başka bir marka kullanmıştım. Ama Watsons charcoal burun bandını da deneyebilirim..

    YanıtlaSil