Lapitak Ayak Bakım Kremi

Merhaba
Lapitak Ayak Bakım Kremi ile geldim bugün. Yaz aylarında başladım kullanmaya, sanırım ağustos ayı ortalarıydı. Kullanım esnasında aldığım notlarla oturdum bilgisayar başına. Önce Lapitak Ayak Bakım Kremi kullananların yorumlarını okudum her zamanki gibi. Şimdi de ben döküleyim bakalım.

lapitak-ayak-bakim-kremi


Lapitak Ayak Bakım Kremi 60 ml plastik tüp ambalajda ve ayrıca karton kutuda sunulmuş tüketiciye. Vaatlerine gelince: "Lapitak Ayak Bakım Kremi ve Topuk Çatlaklarına Karşı Bakım Kremi, ayaklarda görülen kuruluk sorunuyla mücadele etmeye yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Ayaklara ihtiyacı olan nem desteğini sağlar. Kuruluk ve çatlamaların önüne geçmeye çalışır. Ayakları dinlendirme ve canlandırmada etkilidir. Lapitak Ayak Bakım Kremi, ayakların yanı sıra tırnakları da beslemeye çalışır. Topuk Çatlaklarına Karşı geliştirilen bakım kremi, ayak topuğunda görülen kuruluğun önüne geçmeye ve ayakları beslemeye yardımcıdır." şeklinde belirtilmiş. Gliserin, E vitamini ve allantoin içeriyormuş.

Lapitak ayak kreminin koyu kıvamlı sayılır; sizin kontrolünde yani. Rengi beyazımsı, mat değil vazelin, gliserin görüntüsü var. Yoğun bir krem ve kokusu gayet hoş, rahatsız etmiyor. Kullanım önerisi olarak temizlenmiş ve kuru ayaklarımıza ihtiyaç halinde uyguluyoruz.

lapitak-ayak-kremi


Sürekli takip edenler bilir; ne zaman bir ayak bakım ürünü yazsam hemen bazı uyarılarda bulunurum. Yazıya Google'dan ulaşanlar için bu uyarıları tekrar yapacağım. Benim hatalarımı sizler yapmayın diye. El ve ayak bakımını çok fazla önemsiyorum, hem de çok uzun yıllardır. Çok genç yaşlarda 'iyi gelir, ayaklarım daha bakımlı olur' düşüncesi ile demir törpü kullanmaya başladım mesela. Pedikür olayına giriştim ki hiç gerek yokmuş. Bunların yerine sadece ayaklarımı bolca nemlendirsem de olurmuş. Şimdi pedikür olayına da demir topuk törpüsü olayına da devam etmek zorundayım, tabi nemlendirici takviyesi ile. Yoksa baş edebilmem mümkün değil. O sebeple her zaman dediğim gibi, söylediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın.

Lapitak Ayak Bakım Kremi ile devam edelim. Eğer ayaklarınız sorunlu değilse, yani aşırı kuru yıpranmış veya benim gibi yıpratılmış değil ise haftada birkaç defa banyo sonrası kurulanmış ayaklarınıza uygulamanız yeterli. Yumuşacık olacak. Ancak dediğim gibi sorunlu ayaklarınız varsa biraz daha özen göstererek uygulamanız lazım. Nasıl mı? Ayaklarımızı yıkıyoruz, eğer kullanıyorsak törpüleme işlemini banyo esnasında yapıyoruz. Kurulama işleminin ardından bol bol Lapitak Ayak Bakım Kremi uyguluyoruz. Çoraplarımızı giyiyoruz ki yün çorap öneririm, sonra yatıyoruz. Çok sık olmamakla birlikte, krem uyguladıktan sonra streç film sarabiliriz.

Lapitak ürünlerinin tamamı gibi ayak bakım kremi de gayet başarılı arkadaşlar. Sadece kullanım şekli önemli.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Lapitak Ayak Bakım Kremi" için 8 yorum:

  1. Lapitak en sevdıgım ayak kremıydı el kremını begenmedım çok, streç yerıne buzdolabı poşeti tavsiy ederim onun üzerine çorap,sabah yumuş ayaklar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı paylaşım için teşekkürler. Poşet olayını eskiden yapardım ama çok ses çıkardığı için rahatsız olurdum.

      Sil
  2. 2-3 değişik ayak kremim var biri de bu değişimli kullanıyorum hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lapitak ayak bakım kremini baya sevdim. Başka bir kremim vardı dönüp dönüp geldiğim; şimdi değişimli olarak kullanacağım sanırım

      Sil
  3. Lapitak ayak bakım kremlerini bende kullanıyorum. Gliserinli oluşundan pek hoşlanmıyorum ama işini güzel yaptığını düşünüyorum. Yalnız topuk çatlak kremini daha çok sevdim sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bence de Lapitak ayak bakım kremi işini gayet iyi yapıyor.

      Sil
  4. sayfama beklerim https://rnkync.blogspot.com/

    YanıtlaSil