The Pink Ellys Lipstick Liner

Merhaba
Bugün çok alışık olmadığımız bir dudak ürünü ile geldim. The Pink Ellys Lipstick Liner günün ürünü. Alışık olmadığımız dememin sebebini az sonra açıklayacağım.
The Pink Ellys ürünlerini son zamanlarda bolca görmeye başladık. Uygun fiyatları, fazla çeşidi sebebi ile ilgi gören bir marka.

the-pink-ellys-lipstick-liner


Yazıya başlamadan önce The Pink Ellys Lipstick Liner kullananlar şeklinde bir arama yaptım. Çok bilinen bir ürün olmadığından sanırım fazla bir sonuç elde edemedim. Sitesinde de zaten ürün ile ilgili detay bilgi yok. O sebeple sadece kendi yorumlarım olacak burada.

Ürün görüldüğü gibi kalem şeklinde, yeni açılmış kurşun kalem gibi bir uca sahip.  8 ayrı rengi var, renkler birbirine oldukça yakın. Sebebini de anlatacağım. The Pink Ellys Lipstick Liner 01 bende olan rengi bu arada.

the-pink-ellys-lipstick-liner-kullananlar


Ürünün şekli, yapısı ve sunulan renkleri sebebi ile bir ruj değil. Kalem olarak veya zemin olarak yani baz olarak tüketiciye sunulmuş. Peki nasıl bir performansı var? Dudak hattını belirleme görevini yerine getiriyor evet ama rujunuzu bu kalemle yaptığınız hattın içine sürmeyeceksiniz. Dudağınızın tamamına, hat dahil uygulamanız lazım. Bu arada sadece benzer tonlarda rujlarla değil, her renk ile uygulayabiliyoruz, dediğim noktaya dikkat ederek.

İkinci uygulama şekli de baz olarak: bu uygulama rujumuzun dudakta daha güzel ve net durmasını sağlıyor, başarılı. Ancak burada da dikkat etmemiz gereken, The Pink Ellys Lipstick Liner uygulamasından sonra biraz bekleyeceğiz. 3 dakika gibi yeter sanıyor. Aksi takdirde iki ürün yani ruj ve astar birbirine karışıyor,  rujun  kalıcılığına da negatif etki ediyor.

Burada hemen bir güncelleme yapayım: Ürünün ucundaki hat belirleme kolaylığı yani sivrilik zamanla kaybolursa sorun olur mu? Ürünü hat belirlemek için kullandıktan sonra içini doldururken yan tarafları kullanırsanız o sivri olan kalem formundaki bölüm fazla bozulmuyor ve hat belirleme işlemine devam edebiliyorsunuz.

Şimdi de benim en sık kullandığım özelliğine geliyorum. Ruj olarak kullanımı. Size nasıl anlatsam bilemedim. Bir ürünü yazarken kaç defa "bayıldım" dedim bilmiyorum ama bu renge ruj olarak bildiğiniz bayıldım. Zamane bloggerları "aşk yaşıyorum" diyebilir ama bana uygun bir ifade olmadığından ben sadece bayıldım diyorum. Peki nedir bu kadar sevmemi sağlayan? Arkadaşlar renk öyle bir renk ki tamamen doğal. Çizgileri doldurmadan, hatta dudağınızda bir ruj varmış gibi göstermeden çok muntazam bir görüntü veriyor. Ben günlerce dudaklarıma The Pink Ellys Lipstick Liner 01, yanaklarıma pigmenti az şeftali tonlarında mat bir allıkla gezdim, yani göz opersayonum sonunda makyajın yasak olduğu dönem. Ve o kadar sevdim ki o doğal görüntüyü anlatamam.

the-pink-ellys-urunleri


Özet olarak fiyatı oldukça uygun olan bu çok amaçlı ürünü denemenizi öneririm. Cosmohome sitesinde diğer renklerini de görebilirsiniz.
Not: Umarım çok sevildi diye The Pink Ellys ürünlerinde fiyat artışı olmaz. Dengeyi iyi tuttururlarsa marka çok iyi noktalara gelecektir zaten.

Son olarak The Pink Ellys ürünleri nerede satılıyor diye soranlar için Cosmohome mağazaları ve yine Cosmohome sitesinde bulabilirsiniz. Şu sıralar indirim de var.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler


"The Pink Ellys Lipstick Liner " için 15 yorum:

  1. Tonu oldukça güzelmiş. Bu tarz bir ürün denemedim daha önce ama o kadar güzel anlatmışsın ki merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  2. Markayı hiç kullanmadım, ürünün şekli kullandıklarımdan farklı ve çok hoş, rengi de oldukça sade, benim kullanacağım tonlarda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de markadan kullandığım ilk ürün The Pink Ellys Lipstick Liner

      Sil
  3. Ben de dudakta duruşu konusundaki fikrine aynen katılıyorum. Konforlu geliyor bana, kendini unutturuyor ve güzel görünüyor. Amaa benim için o bir ruj :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini unutturma detayı evet çok güzel.
      Tamam tamam tabi ki ruj :D

      Sil
  4. Ben genelde hem hattı hem de tüm dudağu kalemle doldurup tekrar ruj uygulamayı seviyorum. Rengini oldukça beğendim, aklımdaki tek soru sivri bir görüntüsü var, acaba kullanırken kırılma ihtimali var mı? ya da sivrilik gidince nasıl kullanacaksın? Sanırım hat değil baz olarak devam edilir bir noktadan sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hat çiziminden sonra içini yan kısımları ile kullandığımdan, ucun sivriliği şeklini koruyor. Bu durum ile ilgili hemen güncelleme yapayım. Teşekkürler denediğim bir detayı hatırlattığın için.

      Sil
  5. Renk o kadar güzel ki gerçekten sadece bunu uygulaman bile yeterli :) Benim elimde de var bu üründen ,henüz incelemiştim . Bende hemen göz atayım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok pratik oldu benim için. Sendeki rengin duruşunu merak ettim

      Sil
  6. ton olarak güzelmiş hakikaten pink ellys den sadece bir metalik ruj ki çok kötüydü bir de fırça alıp denedim şimdiye kadar.. :-)

    YanıtlaSil
  7. Kullandığım bir marka değil ama bu güzel anlatımdan sonra mutlaka kullanırım diye düşünüyorum
    Sevgiler ��

    YanıtlaSil
  8. The pink ellys lipstick liner'ın renk tonu çok hoş.Güle güle kullan ablam.

    YanıtlaSil