L’Oréal Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan

Yeniden Merhaba
L’Oréal Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan'ı sanırım duymayan kalmadı veya köpüksüz şampuan diyelim ona. İlk duyduğumda köpürmeyen bir şampuanla saçlar nasıl temizlenir ki saçlar diyen olmuştur ben dedim :D
Elseve 3'ü 1 arada Krem Şampuan kullananlara baktığımızda çoğunlukla memnuniyet görüyoruz. Tabi bu durum bildiğiniz gibi beklentilere ve saçın durumuna göre değişiyor.



Şimdi biraz özellikle vaatlerine bir bakalım. Ve devamında benim deneyim sonuçum gelsin.
Arkadaşlar biliyorsunuz saçlarım aşırı kuru. Bir de saçlarıma yapılan işlemler sonrası iyice yıprandı. Üzerine bir de güneş ve deniz derken, saçlarımı toplamadan dışarı çıkamaz hale geldim. Sonra L’Oréal Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan'ın #köpürtmüyoruz ve #tekyıkamada3übirarada hashtagleri ile paylaşımlar gördüm. Köpürmeyen ama hem temizleyip hem de bakım yapan bu ürünü duyunca hemen gidip aldım.

Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan, adından da anladığınız gibi 3 farklı ürünü  bir araya toplamış. Yani şampuan-krem-yoğun bakım. Bu durum oldukça pratik sizce de öyle değil mi?
400 ml. Kullanmaya başladıktan sonra 12 ay süresi var. Yoğun bir saç kremi kıvamında. 10-15 pompa öneriliyor ancak benim saçlarım ince telli ve çok uzun olmadığı için 5-7 pompa yeterli geliyor.



Benim tecrübeme geçelim hemen. Dediğim gibi ilk kullanımda kremle saç temizlemeye çalışmak gibiydi, çok ilginç :D Tek yıkamada temizlendi saçım. İşin en heyecanlı yanı saçların kurumasını beklediğim andı tabi. Çünkü saçlarım ince telli olduğu için, ayrıca işlem görmüş olduğu için tüy tüy olur, bir tuhaf olur. Serum fön vs olmadan dışarı çıkamam. En kötüsü toplarım. Ara ara güzel ürünlerle bakımını sağlarım toparlanır ama ben gider bir işlem daha yaptırırım yine temiz saçın keyfini çıkaramaz hale gelirim. Bu sebeplerle en önemli bölüm saçın kuruduktan sonraki görüntüsü oldu benim için. O elektriklenmesi hafiflemiş, ağırlaşmayan saçlara kavuşmanın mutluluğunu ciddi anlamda yaşadım desem yalan olmaz. Devam ettim kullanmaya. Aklıma şöyle birşey geldi: acaba şimdi ben başka şampuan kullansam saçlarım bu şekilde mi olur yoksa yine uçlar tüy tüy olur mu? Öyle ya, bakım yapıyorsa onarmış olabilir değil mi? Farklı şampuanla yıkadığımda aynı sorunu yaşadım. Demek ki L’Oréal Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan kullanmak lazım bırakınca bu saçlar tozutuyor.
Bu ürünün 3 ayrı çeşidi var. Bendeki yıpranmış, bakıma ihtiyaç duyan saçlar için. Bir diğeri kuru ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için. Sonuncu ise boyalı ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için. Ben şimdi kuru ve yıpranmış saçlar için olanını alıp deneyeceğim. Eğer bir farklılık olursa yazımı güncellerim.
Son olarak içeriğe önem verenler için bir fotoğraf paylaşayım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.

Sevgiler.




"L’Oréal Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan" için 23 yorum:

  1. bence gayet iyi temizliyor ama kesinlikle kuru saçlar daha çok sevecektir bunu..

    YanıtlaSil
  2. Ozaman şart oldu bunu alıp kullanmak desene :) Iyıce alasım geldı bak. En son toni Guy almıstım onuda tavsıye ederım saçlarımı elektrıklendırmıyor.Yıpranmıs saçlar ıcın olanı dısı turuncu yazısı olan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemedim ona da bir bakayım o zaman. Teşekkürler

      Sil
  3. Bende kuru ve bakıma ihtiyacı olan saçlar için olanını denemek istiyorum. Bakalım =)

    YanıtlaSil
  4. Boyalı saçlar için olanını kullanıyorum, eşim de kullanıyor :))) Ben arada farklı şampuanlar denemek için mola versem de bizim evin stoklularından. Saç bakımımı kolaylaştırıyor resmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saç bakımını kolaylaştırma adına gerçekten iyi düşünülmüş.

      Sil
  5. Çok uzun yıllar önce Loreal Elseve şampuanları vazgeçilmezimdi.Zamanla farklı şampuanlara alıştım.Loreal Elseve köpüksüz şampuan ilgimi çekti.Tekrar LOREAL ELSEVE dönüş zamanı gelmiş.Bilgilendirme için teşekkür ederim Nihal ablam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok çok çok uzun yıllar önce bir maskesini kullandım Loreal Elseve'in mucize gibi bir şeydi.
      İlgine ben teşekkür ederim canım

      Sil
  6. Saç uçlarım özellikle oldukça kuru ama ben çok ısınamadığım için satın almamıştım bu ürünü :( Hani köpürmemesi fikri pek sıcak gelmiyor insana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayın başında ben de aynı fikirdeydim ama etkiyi görünce geçiyor. Bunu kullan ve kuruyana kadar tarak kullanma farkı gör

      Sil
  7. denemedim hiç ama denemek lazım ;)

    YanıtlaSil
  8. Saç yapımız hemen hemen aynı,bende denemeliyim o zaman:))

    YanıtlaSil
  9. sosyal medyada çok görüyorum ama kullanmaya cesaret edememiştim, saç derim çok kuru hemen kaşınmaya başlıyorum :) yazını okuduktan sonra denemeliyim dedim, zaten merak ediyordum :)

    YanıtlaSil
  10. Loreal Elseve 3 ü bir arada krem şampuanı kullanmayı düşünüyorum. Köpürmemesi fikri ilk etapta alışılmışın dışında gibi gelse de zamanla geçecektir. Saçlarımın ihtiyacı var çünkü. Elektriklenik kabarabiliyor..

    YanıtlaSil