Rimmel Extra Super Lash Mascara

Merhaba
Yeni bir maskara yazısı ile geldim. Rimmel Extra Super Lash Mascara günün ürünü. Biliyorsunuz renkli kozmetikte maskara ve allıklara karşı başka bir ilgim var. Sadece bb krem maskara ve allık ile makyaj yapmış sayıyorum kendimi. Rimmel Extra Super Lash Mascara kullananların yorumlarına baktığımda ve adına baktığımda mutlaka almam gereken bir ürün demiştim, aldım da.

rimmel-extra-super-lash-mascara-blog

Bir süredir kullanıyorum, bende etkisi nasıl oldu ve vaatleri nasıldı hemen bahsedeyim biraz. Doğal ve dramatik bir görüntü oluşturduğu kirpikleri çok iyi ayırdığı belirtilmiş. Ayrıca hassas gözler için de uygunmuş.
Rimmel Extra Super Lash Mascara kıl fırçası olan bir maskara. Düz bir fırça, uca doğru inceliyor. Bunun bir de kavisli olanı var. O bende yok şimdilik.

rimmel-extra-super-lash-mascara

Benim kirpiklerim az ve düz. O sebeple bir maskaradan beklentim çok fazla. Uzatsın kıvırsın hacim versin. Şimdi 'takla da atsın mı' diyeceksiniz. Ama ne yapayım ihtiyaç bu ve tabi ihtiyaca göre de beklenti. Bu maskarayı 'hayalimdeki maskara' diye yazan olmuştu. Yazık ki ben benzer yorumlara katılmıyorum.
Kirpiklerime verdiği tek etki hafif kaldırmak oldu. Hiç yoktan iyidir de diyebilirdim ama maskara hakkında okuduklarım sebebi ile çok daha fazlası ile karşılaşacağımı düşündürmüştü. Aşağıdaki fotoğrafta iki kat uygulanmış halini görüyorsunuz. En zorlandığım kısım da kirpiklerin uçlarını ayırmak oldu arkadaşlar. Sinek bacağı gibi karışık bir görüntü aldı uçlar. Kirpik tarağı ile tarayarak bu hale getirebildim. Günün sonuna kadar da böyle kalmadı.
Eğer kirpikleriniz daha siyah görünsün hafif kıvrılsın isterseniz size uygun olabilir ama ben yazık ki sevemedim. Bu arada temizlenmesi kolay oldu ve dökülme yapmadı.

rimmel-extra-super-lash-mascara

İşte ifadesiz bakışlarımda Rimmel Extra Super Lash Mascara böyle duruyor.  Gözlerimde hethangi bir kapatıcı far vs makyaj yok, filtre yok. İki kat uygulanmış maskara var sadece. 
İşin özü günlük kullanarak bitireceğim bir maskara olacak, tekrar almayacağım.
Benim Rimmel Extra Super Lash Mascara yorumum böyle. 
Yeni bir yazda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Rimmel Extra Super Lash Mascara" için 15 yorum:

  1. Uçlarını yapıştırmasaymış daha güzel olurdu.Belirginleştirip, uzatması günlük kullanım için yeterli. O değilde kaşların güzelliği <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarayarak ancak bu kadar düzeltebildim.
      Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  2. Benim de aynı şekilde hem uzatsın hem kaldırsın hem hacim versin beklentim çok :d

    YanıtlaSil
  3. Günlük kullanımdan öteye gitmez öyleyse ,bazen yorumlar yanıltabiliyor insanı :( Gerçi kirpik
    yapısına da bağlı ,kirpik uçlarının yapışması affedilemez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yapışma olayı beni çok strese soktu. O fotoğraftaki halimin sebebi de o :D

      Sil
  4. Günlük olarak tercih edilebilir :)

    YanıtlaSil
  5. Kate serısındekı rımmelı sevmedım sadece bende diğerlerı fena degıldı bu rımelıde guzelmış (:

    YanıtlaSil
  6. rimmel'in maskaraları beni çok tatmin etmiyor, hep bir yapıştırma bir apırlık hissi veriyor, bunu denemedim ama. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de maskaraların atası Rimmel. Böyle olunca beklenti daha bir büyüyor sanki

      Sil
  7. Kirpik uçlarını yapıştıran maskaraları ben de sevemedim.Rimmel extra super lash mascara yorumunu okumak iyi oldu ablacım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. bu makarayı daha önce kullanmıştım güzeldi :)

    YanıtlaSil