Makeup Revolution Ultra 32'li Far Paleti Flawless

Merhaba Yeniden
Son zamanlarda bolca karşılaştığımız Makeup Revolution Ultra 32'li Far Paleti Flawless bugünün ürünü. Makeup Revolution ürünleri Watsons mağazalarında satılmaya başladığından bu yana kozmetik sever herkes ciddi takibe başladı. Makeup Revolution far paleti yorumlarına bakıldığında da fiyatına göre başarılı bir performans görüyoruz.

32li-far-paleti-flawless

İşte bugün ben de size Makeup Revolution ürünlerinden Ultra 32'li Far Paleti Flawless'ı kısaca anlatmaya çalışacağım.
Bahsettiğim gibi bu palette 32 renk var. Yapıları birbirinden farklı 32 renk. 5 tanesi mat bu farların. Diğerlerinde ise ışıltı ve sim var. Bazıları kremsi yapıda ışıltıları tam kararında.
Peki Makeup Revolution Ultra 32'li far paletinin performansı nasıl? Mat olan 5 rengin pigmentasyonu çok yok işin açığı. Ama diğer renklerde oldukça başarılı buldum pigmentasyonu.
İsterseniz bir kaç rengine bakalım.

Aşağıdaki fotoğrafta mat renkleri görüyorsunuz. Dediğim gibi üst üste uygulamada renkleri görebiliyoruz tam anlamı ile. Tozutma sorunu biraz var, kalıcılıkları da baz uygulamazsanız  kısa sürüyor bu matların. Baz ile bir kaç saat kalıyor
makeup-revolution-ultra-32li-far-paleti


Aşağıdaki fotoğrafta hafif ışıltı içeren renklerden 4 renk var, isimlerini üzerine yazdım. Bu bölümün pigmentasyonu daha iyi  Tozutma sorunu da orta düzeyde. Burada yaşadığım sorun da renklerin birbirine karışmasının güç olmasıydı. 
makeup-revolution-flawless



Burada da paletin en sevdiğim bölümünden 4 ayrı renk var. Işıltısı bol ve kremsi yapıda olan renkler. Copper Shimmer en sevdiğim bu arada. Muhteşem duruyor. Kremsi yapılarına rağmen karıştırma sorunu yaşamadım, mis gibi karışıyor. Baz ile kullanırsam kalıcılığı da beni kurtarıyor.

makeup-revolution-32li-far-paleti-flawless

Genel olarak baktığımızda özellikle indirim zamanı alıp, kullanılabilir. Çünkü yukarıda yer yere bahsettiğim gibi her yapıda ve farklı farklı renkler tek bir palette mevcut. Ayrıca Lowlite ve Highlite gördüğünüz gibi aydınlatıcı olarak kullanılabilinir. Bir de paper rengi yani paletin ilk rengi kaş altları için gayet uygun. Hem mat olması hem de pigmentasyonun az olması sebebi ile bu noktada baya bir başarılı, kontrollü uygulamaya müsait.

Makeup Revolution Ultra 32'li Far Paleti Flawless Watsons mağazaları ve yine Watsons online sitesinde satılııyor. Fiyatları da böyle bir palete göre oldukça uygun. Bu arada Flawless paletlerin çeşitleri de var. Flawless 2 Flawless 3 Flawless 4 Flawless Matte gibi. Şu sıralar bu paletlerde %30 indirim var bilginiz olsun. Yani şu anlattığım paleti şimdi alırsanız 42 Lira. Bu fiyat da gayet uygun böyle bir palet için.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler

makeup-revolution-ultra-32li-far-paleti





"Makeup Revolution Ultra 32'li Far Paleti Flawless" için 7 yorum:

  1. Renkler ve fiyat oldukça güzel ,tozukma sorunu olmayan ürün bulmak biraz zor oluyor zaten . Ben bu ara biraz kozmetik diyetindeyim ama illa bir indirimde diyeti bozarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yaklaşık 1 yıldır ihtiyaç harici bişey almıyorum, yani almamaya çalışıyorum.
      makeup revolution ultra 32'li far paleti flawless gerçekten indirimde alınması gereken bir palet.

      Sil
  2. flawless paletler güzel bunun renkleri bana hitap etmiyor o nedenle daha önce flawless 4'ü almıştık Filiz'le beraber yurt dışından :-) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flawless 4'ün sadece sondaki birkaç rengini kullanabilirim o sebeple düşünmedim ama Flawless 3 aklımda.
      Teşekkür ederim

      Sil
  3. Ne güzel bir palet, özellikle copper rengini çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  4. Ürünü merak ediyordum ama kalıcılık sorunu varsa almaya lüzum yok gibi teşekkür ederim Hüzün Sarısı :)

    YanıtlaSil
  5. Molton ve Copper renkleri çok güzelmiş. =)

    YanıtlaSil