Pastel Spring Blush On


Bahar geliyor di mi? Ben yine güzel havaların tribindeyim, o sebeple size bahar aylarına çok yakışacak ama benim dört mevsim kullandığım bir allıktan bahsedeceğim. Pastel Spring Blush On. Sanıyorum ki bu allığın dört rengi var. Pembe, bronz, şeftali tonlarda benim gördüklerim. Bendeki ise 15 numara olan bu şeftali tonu.




Aslına bakarsanız bu allıklar çıkalı bir kaç yıl oldu, ben geçen yıl almıştım. Ancak sizlerle paylaşmaya sıra geldi. Şimdi isterseniz biraz bahsedelim Pastel Spring Blush On nasıl bir allıkmış.
Aşağıda fotoğrafta gördüğünüz gibi turuncu bir ambalaja sahip. Üzerinde çiçek desenleri var aynı şekilde allıkta da aynı desen mevcut.  5 gr olan bu allığın bir de aynası var ki benzer ürünlerde en sevdiğim.


Bahsettiğim gibi bendeki renk şeftali tonlarda biraz da turuncu. Aslında bu tonlarda kaç allık kullandım bilmiyorum ama makyaja başladığım ilk günlerden beri, minimum makyaj yaptığım günlerden beri allık ve maskaralara ayrı bir ilgi duydum. O sebeple gördüğümü, bütçeme uygun olanı alırım. Ama Allah'tan bazı arkadaşlar gibi bunları stok yapıp turşusunu kurma peşinde olmadım hiç. Blog yazmadan önce de sonra da aldıklarımı hep paylaştım çevremle, paylaşmaya da devam ediyorum. Neyse sosyal mesajımızı da verdiğimize göre devam edelim. Ben mat allık insanıyım ve bu allığı da bir online alışverişimde mat diye düşünerek aldım. Tam mat olmasa da ona yakın, sim değil ama hafif ışıltı içeren bir allık oldukça da sevdim. 
Pigmentasyonu gördüğünüz gibi aşırı değil ama zayıf da değil. Günün tamamını dışarıda geçireceksem yanıma alıyorum ama bir kaç saat için çıktıysam evde sürdüğümle kalıyor. Tozutma olayı çok az diyebilirim. Fiyatına göre başarılı bir ürün. Dediğim gibi küçük olması ve aynası olması da oldukça pratik geldi bana. Bereketli olduğunu da şuraya ekleyeyim. O kadar zaman kullandım, üzerindeki desenler bile daha yeni siliniyor. 
Pastel Spring Blush On bir çok kozmetik mağazasında bulabileceğiniz gibi online kozmetik siteleri ve www.pastelshop.com adresinde de bulabilirsiniz.
Not:Pastel Spring Blush On 14 kullananlar ve sevenler çokk fazla. Onu da alacağım bulduğumda.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Pastel Spring Blush On" için 24 yorum:

  1. bir zamanlar çok kullanırdım bunlardan sonra yenilerini alınca unutmuştum :-)) ama güzeldir çok severim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzun zamandır ben de unutmuştum oysa yazılacaklar listesinde sırasını bekliyordu. Bir toparlama sırasında elime geçti. Hemen notlarını ve fotoğraflarını bulup yazdım.
      Evet ben de sevdim

      Sil
  2. Sağlıkla kullan canım.
    Onca işinin arasın da uğramışsın çok teşekkürler kuzum ,Evime gelince bol bol dolaşırım diyordum ama bir iki istek üzerine yine oyuncak örgüsüne gömüldüm:))) ancak gece face ve inst. az bakabiliyorum oradan takip ediyorum sevgiler kucak dolusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hatice Hanım. Benden de size kucak dolusu sevgiler

      Sil
  3. bende de pembe tonlu olanı var gayet güzeller :)

    YanıtlaSil
  4. Pastel'in bu allıklarını biliyorum, bir de Rose olan versiyonu var, onu yakın bir zamanda almak istiyorum. Tenim pembe alt tonlu olduğu için pembe ve gül kurusu allıklar her zaman favorim. Ama görsellik olarak gerçekten çok şekerler. Makyaj çantasında süs olarak bile durabilir ve aynı zamanda aynası da çok işe yarar :) @fp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembe değil de gülkurusu daha çok uygun bulurum kendime.
      Evet ayna detayı çok iyi benzer ürünlerde

      Sil
  5. Pembe tonunu değerlendirebilirim. Şeftali tonu cildime uymaz maalesef.. Ama bakınca da gözlerim kamaşmadı değil hani..
    Sevgiler..@rps

    YanıtlaSil
  6. Makyaj yapmam ama güzel anlatmışsınız :) @zcb

    YanıtlaSil
  7. baharda en sevdiğim renk kesinlikle şeftali tonları bayılıyorum . bu ürünü hiç denemedim sizin önerinizle deneyeceğim :) @çb

    YanıtlaSil
  8. Yaz kış farketmez her renk kullanabilirim bu tonları..

    YanıtlaSil
  9. Allığın rengi çok şekermiş.Şeftali tonları bana çok gitmiyor ama diğer renklerini deneyebilirim.
    Sevgiler💕
    @smk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle bu renkleri tercih ediyorum canım

      Sil
  10. Yaz kış seviyorum bu tonu. Pastel'den güzel bir alışveriş yapmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pastel spring blush on 15 benim için joker bir renk.
      Pastel alışverişi benim de aklımda var

      Sil