HC Ovex Saç Maskesi Deneyimim

Bir saç bakım ürününden bahsedeceğim bugün size. HC Ovex'in detaylarına bakacağız birlikte. HC Ovex'in vaatleri, özellikleri ve bende etkilerine bakacağız. İnternet aramalarında Hc Ovex hızlı saç kurtarma kullananlar diye arattığınızda birçok farklı yoruma ulaşacağınızı da belirteyim burada.

HC Ovex


Hc Care markası bir etkinlikte göndermişti, ilk karşılaşmam öyle oldu ürün ile. Aslına bakarsanız HC Care markası ile de ilk defa bu ürünler tanıştım. Ancak düzenli kullanamadığım için sizlerle paylaşamamıştım. Artık yazabilecek kadar kullandığım için buradayım.

Hc Ovex 200 ml kavanozlarla ve 50 ml tüplerde satışa sunulmuş bir ürün. Vaatlerinde ise parlaklık ipeksi yumuşaklık, kolay taranan ve kontrol edilebilen saçlar, nem ve yağ dengesi, hızlı ve etkin çözüm, saç teli kalitesinde artış belirtilmiş.

Hc Ovex hızlı saç kurtarma kullananlar

Kullanımına gelince, önce saçlarımızı yıkıyoruz ve bir havlu yardımı ile fazla suyunu alıyoruz. Saçımızın boyuna göre HC Ovex'i avucumuza alıyoruz. Bu benim avucumda gördüğünüz miktar, omuzlarıma yaklaşan saçlarıma rahat rahat yetiyor. Saç derimizi koruyarak tüm saça eşit olarak dağıtıyoruz.  Yaklaşık 5 dakika kadar bekliyoruz ve duruluyoruz. Çok durulamamaya özen gösterelim, fazlalıkları alalım sadece çünkü ürün saçımızı onarmaya devam edecek. 
Bunu dışında saçıma şekil vermek için veya elektriklenme olduysa onu yatıştırmak için de bu ürünü kullandım ben.
Çok hoş bir kokusu var ve sabah kullandıysam akşam saatlerine kadar saçlarımda kalıyor. Tarama sorunu yaşamadım kullandığım zamanlar ve özellikle kullandığım süre boyunca saçımın sağlıklı görünmesini sevdim. Çok ciddi saç yıpranmalarını onardığını da okudum bazı bloglarda ama benim saçlarım eskisi gibi değil baya toparlandı o sebeple yıpranmış saça etkisini gözlemleyemedim. Benim saçlarım ince telli ve aşırı kuru olduğundan en sağlık anında bile elektriklenme olur. Bu anlamda HC Ovex benim işime çok yaradı. 
Bu arada ilk fotoğrafta gördüğünüz kavanoz bitti, tüp olana başladım. Haftada bir defa kullandım ben ama 3 gün ara ile de kullanabilirsiniz.  İçeriğini merak edenler için aşağıda paylaşıyorum. Benzer bir çok ürüne göre oldukça temiz bir içeriği var.
Hc Care ürünlerini www.hccare.com sitesinden temin edebilirsiniz. Markanın sosyal medya hesaplarını da takip edin bence. Güzel kampanyalar bazen de çekilişler oluyor. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Hc Ovex kullananlar







"HC Ovex Saç Maskesi Deneyimim" için 16 yorum:

  1. Annemin yanan tiftik tiftik olan saçlarını ipek gibi yaptıktan sonra gözüm kapalı önerdiğim firma. Hatta okulda, sitede önerip kullandırmadığım kadın kalmadı. Çok şükür tek olumsuz yorum almadım onlardanda =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sorunlu saçlarda mucizesini de okudum çok yerde

      Sil
  2. Ovex benim de çok severek kullandığım bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. benim saçıma çok ağır geliyor tam bir kuru saç ürünü bence bu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her saç tipine uygun olduğunu okumuştum aslında ama bilemedim sen öyle diyince

      Sil
  4. Denediğim ilk günden beri banyomun demirbaşı. Bittikçe aldığım bir ürün. Hele işlem gördükten sonra saçlarımı canlandıran, ipek gibi yapan bir ürün, bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşlem görmüş saçlardaki hüneri çok konuşuldu

      Sil
  5. Koca bir kavanoz bitirdim hiç birşey anlamadım.. Oysaki saçlarım kıvırcık olduğu için kuru üstelik..

    YanıtlaSil
  6. Hc Care markasının bazı ürünlerini denedim ve oldukça memnun kaldım.Hc Ovex yağlı saç tipine uygun değil sanırım ablacım.
    @smk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında her saç tipine uygun olduğunu duymuştum ama yağlı saçlara ağırlık yaptığını da duydum. Bilemedim şimdi

      Sil
  7. Gözüm kapalı güveniyorum neden mi? Benim bilirsin saçlarım çok sorunlu ,bu ürünle ulaştığım yumuşaklığı ,dizginlenmişliği tarif edemem . Saçıma bunun kadar yardımcı olan pek ürünle karşılaşmam genelde :) Elimin altında muhakak bir kutu olur .Son zamanlarda her ne kadar farklı ürünler kullandığım için ara versemde ,muhakkak döner dolaşır ovex kutusu açarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin saçların evet çok kuru ve işlem görmüş. Kokusu da mis

      Sil
  8. Saçı toparlamakta çok başarılı, kuru saçlılar çok sevecektir. Elektriklenmeyi almasına da bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim özelliği o elektriklenme kabusunda destek olması

      Sil