Rimmel London Stay Matte Pudra



Yeniden Merhaba 
 Bugünün blog konuğu Rimmel London Stay Matte Pudra. Geçtiğimiz yaz, özellikle tatilde sürekli kullandığım bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim. 

Bendeki rengi 001 Transparent yani transparan bir pudra. Markanın diğer pudraları da mevcut ama ben renkli pudra kullanmadığımdan sadece transparan olanları tercih ediyorum ve en fazla yaz aylarında kullanma ihtiyacı duyuyorum. 

Stay Matte pudranın önemli vaatleri 5 saate kadar dayanıklı oluşu ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı oluşu. 
Benim transparan pudralardan beklentim daha çok makyajı sabitlemesi. Özellikle göz altı kapatıcısı üzerine mutlaka uyguluyorum.  Bunun dışında yaz aylarında da özellikle dudak üstü ve çene bölümündeki terlemeleri önlemek, aza indirmek için vazgeçilmez ürünüm transparan pudralar. Yağlı ciltlerin de parlamayı aza indirmek için kullandığını da ekleyelim şuraya.

Rimmel London Stay Matte Pudra söylediğim gibi transparan, oldukça ince yapılı cildi yormuyor ve benim tabirimle yük olmuyor. Kış mevsiminde tazeleme ihtiyacı duymuyorum ancak yazın yanımda taşımam gerekebiliyor. Ortalama 2-3 saatte bir tazeleme gereksinimi duyuyorum. Çok severek kullandığım bu pudranın sevmediğim tek özelliği de bu noktada kendini gösteriyor, ambalajı. 14 gr mika-plastik karışımı bir ambalajı var ama çok sağlam olduğunu söyleyemeyeceğim. Kısa sürede çantamda ambalaj kapağı kenarından kırıldı, üzerindeki yazıların yine kısa sürede silinmesini ciddiye bile almıyorum. Yukarıdaki fotoğrafta göründüğü gibi kapağı gizledim deformasyonu görmeyin diye :D Keşke bu kadar başarılı bir ürünün ambalajı da biraz sağlam olsaydı. Yaz günlerinde yanıma almak zorundayım ama bir bilezik kutusu içinde muhafaza ediyorum öyle atıyorum çantaya.

Özetlersek kuruya yakın karma olan cildimde bu ürünü sevdim, beklentimi karşıladı. Gözenek gizleme özelliğini gözlemleme şansım çok olmadı, fazla gözeneğe sahip değilim ama bununa ilgili bir tecrübe yaşarsam, görürsem yazımı mutlaka güncellerim.

Biliyorsunuz artık Rimmel London Stay Matte Pudra Watsons ve Gratis Mağazaları'nda da satılıyor.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler






"Rimmel London Stay Matte Pudra" için 12 yorum:

  1. Ben de severek kullanmıştım bunu, aynı şekilde ben de kapağından şikayetçiydim.

    YanıtlaSil
  2. Bu pudrayı bir ara herkeste görüyorduk. Ama bir türlü alıp deneme fırsatım olmamıştı. Gratis'te satılmaya başlayınca belki bir şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  3. Dediğin gibi iyiki okumuşum, çünkü birkaç hesapta cildi çok kuruttuğunu okumuştum. Ben de kuru cildim yüzünden pudrayı sadece gözaltlarımda kullanabiliyorum. ihtiyaç halinde kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orantılı ve bölgesel kullandığımdan böyle bir sorun hiç yaşamadım ben

      Sil
  4. Hakkında güzel yorumlar okuduğum bir ürün mutlulukla kullanın :*

    YanıtlaSil
  5. Rimmel London Stay Matte Pudrayı merak ettim ablam.Denk gelirsem mutlaka alıp denemek istiyorum.Deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.💕

    YanıtlaSil
  6. en sevdiğim pudralardan biri ama ambalajı o kadar kötü ki geçen sefer durduğu yerde kırılmıştı hiç abartmıyorum bunu yani .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ambalaj sorunu gerçekten ciddi boyutta. Böyle güzel bir ürüne böyle ambalaj niye acaba? Kenarından kırıldı daha fotoğrafları çekmeden. Kısa bir süre sonra da yazıları silindi üzerinden

      Sil