Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar

gabrini-lovers-rouge-kalem-ruj


Merhaba

Gabrini Kozmetik'in hızına yetişmek ne mümkün. Yeni dudak ürünlerinden Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar bugünün konukları. Biraz bakalım nasılmış bu kalem rujlar.
Bundan kısa bir süre önce Gabrini Matte Lipstick Crayon serisini anlatmıştım. Marka isminin üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Şimdi Lovers Rouge rujların bende olan renklerine ve performanslarına birlikte göz atalım. Rujlar 3 gr ve asansörlü. Kalem rujlarda asansör olayı büyük kolaylık tahmin edersiniz ki. Bildiğim kadarı ile 12 rengi var bu serinin. Hemen kolumun üzerinde renklerine bakalım.



Burada gördüğünüz renkler 11 ve 09  numara hariç pembe alt tonlu rujlar. Tamamının özellikleri ise birbiri ile aynı diyebilirim. Sürümü kolay ve pratik. Renkleri dudağınızda görebilmek için üst üste uygulama yapmanıza gerek yok.  Gayet rahat bir şekilde istediğiniz rengi görebiliyorsunuz dudaklarınızda. Bu rujlar benim dudaklarımda ne tam mat ne de tam saten durdular, ikisinin ortası diyebilirim duruşları için.

Kalıcılıklarına gelince, öyle uzun süren bir kalıcılıkları yok onu belirteyim. Özellikle bir şeyler yeme içme sonrası silinmeler başlıyor sadece dudak kenarları kalıyor, ortalar bomboş neredeyse. Yani mutlaka o gün kullandığımız Gabrini Lovers Rouge rengini yanımıza alıp ara ara tazelemek zorundayız. 

Gabrini Lovers Rouge Kalem rujlardan en en en sevdiğim dudakları nemlendirmesi ve çizgileri fazla göstermemesi oldu diyebilirim. Bir de bunların bir kırmızısı var 05 numara muhteşem bir kırmızı bana göre. Çok aradım ama geçen hafta bulup aldım. Onun yazısını bağımsız yazmayı düşünüyorum en kısa zamanda. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler




"Gabrini Lovers Rouge Kalem Rujlar" için 14 yorum:

  1. bunların yapılarını sevdim burada yok ama kırmızı olan 08 numara favorim oldu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o biraz pembe alt tonlu o bakımdan 05 diye tutturdum :D

      Sil
  2. Asansörlü olmasını çok sevdim. Benim favorim de 08 numara, kırmızı tabii ki :)

    YanıtlaSil
  3. Sende baya nude tonlar varmış. Ben de 12 numaraya sardım :)))

    YanıtlaSil
  4. Asansörlü olması güzelmiş. Ben daha hiç denk gelmedim bu seriye ,bakalım bulursam bir iki rengini alırım.

    YanıtlaSil
  5. Evet kalemli rujlarda asansör çok büyük kolaylık.Ben de 03 diyeceğim :)

    YanıtlaSil