Dax Supergro Deneyimi

Yeni bir saç bakım ürünü ile buradayım bugün. Dax Supergro ürünün adı. 
Aldığım zaman Instagram'dan ve zaman içerisinde Instagram hikaye bölümünde paylaşmıştım sizlerle ve oldukça soru geldi. Meğer oldukça merak edilen bir ürünmüş. Dax Supergro kullananların bir çoğu memnun. Ben de aşırı merakımdan almıştım zaten:) 


Dax Supergro

Bir çok blogger arkadaşım çok güzel, olumlu şeyler yazmıştı ürün için. Gelen sorular da hep bu yönde oldu. Gerçekten saç uzatıyor mu? Bakım sağlıyor mu? Peki arındırması sahiden çok mu güç? Tüm bu sorulara yeterince cevap verebilmek için uzun zamandır iyice gözlemleyerek kullandım. Kullanım aşamaları, nasıl kullanırsam daha iyi verim alırım veya nasıl kullanırsam daha iyi arındırırım? Deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaştım. Şimdi de sizinle paylaşmak istiyorum tüm deneyimimi. 
 Ürün yaklaşık 200 gram plastik bir kavanoz içinde. Bunun daha küçüğü de varmış ama ben bulamadım. Bunu da zor buldum zaten. Watsons ve Gratis mağazalarında satılıyordu aslında ama ben oralarda bulamayınca Trendyol'dan sipariş verdim:) 


Dax Supergro kullananlar
Önce nasıl kullandığımdan bahsedeyim. Beş parmağımın uç kısımlarını ürün üzerine dokunduruyorum. parmaklarımın ısısıyla elime gelen az miktarda ürünü saç diplerime uygulamaya başlıyorum. Saçlarımı boya yapar gibi ayıra ayıra ürünü uyguluyorum. Bir dakika kadar fön tutuyorum ve ardından her hangi bir şeyle sarıyorum. en fazla 1 saat bekletip yıkıyorum. Saçlarımın boy ve uçlarında kullanmıyorum. Diğer uygulama şeklinde geçeyim. Bir çay kaşığı ürünü benmari usulü eritiyorum. Ardından yine aynı şekilde saçlarımı uyguluyorum. Bunu zamanın varsa yapıyorum tabii. 
Şimdi arındırma işlemine geçelim. Sadece bu üründe değil tüm durulanan saç yağları için geçerli olan yöntemi uyguluyorum. yani saçlarını ıslatmadan şampuanlıyorum daha sonra ıslatıyorum. normal saç yıkama işlemine devam ediyorum. Bu ürünü haftada 2 defa kullanmaya çalıştım. Bu kullanma sıklığı önerilen minimum sıklık. Günlük de kullanmak mümkün. Ve inanılmaz bereketli bir ürün bitmiyor:) 
Şimdi gelelim sonuca. En çok sorulan soru: Saç uzatıyor mu? Evet kesinlikle uzatıyor. saçlarımı kestirmeden önce bunu fark etmiştim sonrasında daha iyi gözlemledim kuru ve bir türlü uzamayan saçlarım 25 günde yaklaşık 1 cm uzadı ki bu benim için mucize. Sağlıklı bir saç ayda 1cm uzarmış ben bunu kendimde hiç yaşamadım. Ve Dax Supergro ile buna şahit olunca tamam dedim söylenildiği kadar varmış. Sayısı belli olmayan saç ürünü kullandım uzaması için. Ama şimdiye kadar başarı ile sonuçlanan 3.deneyim bu. Saçlarımın boy ve uçlarında sadece arınmasını gözlemlemek için iki defa kullandım. O sebeple ne derece onarıcı etkisi var onu bilmiyorum. Bu konuda sadece şunu söyleyebilirim; diplerde kullandığım için yeni çıkan saçların daha sağlıklı olduğunu gördüm ve kullanmaya devam edeceğim. 
Bu arada Dax Supergro mucizesi diye bir şey var Google aramalarında, paylaşmak istedim.
 Dax Supergro biraz farklı bir ürün o sebeple maddeler halinde yapılması gerekenleri tekrar yazıyorum. 
 Bu ürün saç maskesi değil dolayısı ile avuçla kullanmaya gerek yok. En fazla bir saat bekletin bu saçlarınız için yeterli bir süre. Yarım saat kalsa bile olur. 
  •  Saçların uç ve boylarına ürünü boca etmeyin arındırmak için uğraşırsınız. Ayrıca öneri olarak da bu süreler ve kullanım alanı belirtilmiş.
  • Arındırmak için ara sıra tam burada bahsettiğim şampuanı da kullanabilirsiniz.
  • Ürün saf yağdan oluştuğu için saçlarınızı yıkarken vücudunuza gelmesine engel olun.
  • Çok önemli bir nokta daha var. Sadece bu ürün değil cilt ve saç bakımı için kullandığımız tüm ürünler için geçerli, düzenli kullanım. Düzen ve sabırla sonuca ulaşmak mümkün bir çok üründe. İki üç defa kullanıp, söylenilen rutin dışında kullanıp performans beklemek çok yanlış olur.                         Dax Supergro fiyatı indirimsiz 140 lira civarı.
Sevgiler

Dax Supergro mucizesi




"Dax Supergro Deneyimi" için 28 yorum:

  1. Saçlarım su anda tam sinir olduğum ara boyda bende bakayım hemen ürüne uzasın artık 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kestirdiğime bin pişman oldum zaten. İyi ki bu ürünler var:)

      Sil
  2. Alip deneyecegimm ...saclarim yağli daha cok yaglandirmaz insallah

    YanıtlaSil
  3. denemeye korkuyorum bunu valla şimdi yağlı dedin ya ya daha çok yağlanırsa saçlarım diyorum.. ama yaz tatilinde mi denesem diye de düşündüm :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yap kandıracağını düşünmüyorum ama küçük boyunu alıp bir dene istersen tatilde

      Sil
  4. Anladığım kadarıyla yağlı saçlara uygun degil. Ayrıca kuaförler hep ayda 1 cm der ama ben bu ortalamaya hiç inanmıyorum. Beslenme ve genetik faktörlere göre değişiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka genetik ve beslenme faktörü de etkili ama ben de 1cm uzama hiç yaşamadım ayda. Sadece bahsettiğim gibi üç ürün var bu anlamda iyi gelen. Kontrollü kullanımda yağlı saçlara da iyi geleceğini düşünüyorum
      Sevgiler

      Sil
  5. bende kullanıyorum bu ürünü ve memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bir keresinde fazla fazla sürüp arındıramamıştım :D

    YanıtlaSil
  7. Sonuç güzelmiş. Biraz uğraştırıcı geldi bana ama kısa saçlar daha kolay uygulayabilir .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saçlarını uzatmak isteyenler için başarılı bir ürün

      Sil
  8. Çok güzel bir ürüne benziyor. Bu aralar çok ciddi saç dökülmesi problemim var. Bu konuda özellikle hangi ürünü tavsiye edersiniz? Tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç dökülmesi konusunda bana iyi gelen tek ürün Hc complex yağ oldu. Düzenli kullanımda hem aşırı dökülmeyi toparladı hem de saçı bakımsız görüntüden kurtardı

      Sil
  9. Gerçekten güzel bir ürün bu aralar düzenli uygulamıyordum hatırlamış oldum :)

    YanıtlaSil
  10. Senin tavsiyenle beraber almıştık.:) O günden bu yana bende kullanıyorum.Kullanmadan önce bir cok arastırma yaptım özellikle sürme ve yıkama aşaması önerilerini baz alarak.Ben kullanmadan önce bir kapda zeytin yağıyla biraz eritip o şekilde saçlarıma sürüyorum.Daha iyi yedirebiliyorum bu yöntemle.Yıkama kısmınıda senin yazında bahsettiğin gibi yapıyorum.Her seferinde 4-5 saat bekletiyodum ama senin önerinle bunu 1 saate indirmem benim içinde kolaylık olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dax Supergro düzenli ve gerektiği gibi kullanımda gerçekten çok başarılı bir ürün. Israrla herkese öneriyorum.
      Senin uygulama tekniğin de gayet mantıklı. Paylaşımın için teşekkür ediyorum.
      Sevgiler

      Sil
  11. 1 cm deyil yarim cm bile uzatıyorsa ürün kalitedir bence..öneriyi değerlendirilen teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  12. Önce bi yağlı göründü gözüme. Acaba arındırması problem olur mu diye tereddüt ettim. Ama bahsettiğiniz arındırma yöntemini uygulayarak saçlarımı uzatması için dax supergro kullanacağım. Çok zayıf ve bakım isteyen, uzamayan saçlarım var. Dax supergro'yu not aldım. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Dax Supergro'yu arındırmak normal şartlarda zor gibi görünse de bahsettiğim şekillerde sonuç gayet iyi.
      İlginize ben teşekkür ederim.

      Sil
  13. Dax Supergro ürününü ilk kez görüyorum. Sağlıklı saç uzatma etkisi olduğu için hemen ilgimi çekti ürün.:) Ben de saçlarım da zor uzayan cinsten :) Gerçi kendim de çok rahat durduğum söylenemez :) Sürekli kestiriyorum. Saç bakım ürünleri de ilgi alanımda her zaman.:) Dax Supergro deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim ablam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dax Supergro kullananlar hep memnundu, ben de alayım bakalım memnun kalacak mıyım dedim. Sonuç işte yazdığım gibi. Şimdi yeniden saç uzatma derdine düştüm ve yeniden aldım.
      Ben teşekkür ederim ilgine

      Sil