Revox Kalıntı Giderici Şampuan

Revox Kalıntı Giderici Şampuan ile buradayım. Daha önce hiç duymadığım bir ürün bu. Yani herhangi bir markada bu isimde ve az sonra sayacağım vaatlerde bir şampuan duymadım. Gördüğümde de merak ettim, acaba dedim kullandım hatta farklı bir şekilde de gözlemledim, şimdi sizinle paylaşıyorum. 
Revox Kalıntı Giderici Şampuan kullananlar


Yine önce vaatler ve özellikler. Saçlarımıza kullandığımız sprey, köpük ve benzer ürünlerin bıraktığı kalıntıları temizlemek, silikon içeren şampuanların bıraktığı kalıntıları temizlemek için formüle edilmiş bir ürün. Saç derisinin daha rahat nefes alması da vaatler arasında. Kalıntı giderici bu şampuanda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta haftada en fazla 1 defa kullanmak. Yani sık kullanıma uygun değil. 200 ml. Tüm Revox ürünlerinde olduğu gibi içerik bakımdan masum görünüyor, bir çok saç ürününe kıyasla. Yazının sonunda içerik bölümünü de paylaşacağım. 

Şimdi geçiyorum Revox kalıntı giderici şampuan yorumuma. İlk kullanım sonrası saçlarımın fazla suyunu banyoda bırakırken "gıcırrr" diye bir ses geldi saçlarımdan. Bismillah dedim. Bir yandan da hoşuma gitti bu temizlik gıcırtısı:)) Bu kalıntı giderici şampuan iş görecek Nihal dedim kendi kendime ve devam ettim. bir hafta-10 gün ara ile 4 defa kullandım. Ben market tipi şampuan kullanmıyorum uzun zamandır, içeriğe olabildiğince dikkat ediyorum şampuanlarda ama şekillendirmek için zaman zaman köpük başta olmak üzere çeşitli ürünler kullanıyorum. Revox'un bu özel şampuanını kullanırken de gerçekten saç derimin hafiflediğini hissettim sanki. Sonra düşündüm bir şekilde daha gözlemlemeliydim ama nasıl? Aklıma saç boyamak geldi ve 5.kullanımın ertesi günü her zaman kullandığım, performansını çok iyi bildiğim  Garnier Çarpıcı Renkler Serisi ile saçlarımı boyadım. Öyle ya, bugüne kadar kalıntılarla boyadığım saçlarımda şimdi bir farklılık olmalıydı, oldu da. Kullandığım renk tam oturdu. Dalgalanma, tutmama gibi sorunlar yaşamadım. Son olarak bir uyarı: Revox Kalıntı Giderici Şampuanı normal şampuan olarak düşünüp saçımı yumuşatmadı vs demeyin çünkü vaadi bu değil, arındırmak. 
13 Kasım 2021 güncelleme: 3 kutuyu almış bulunuyorum. Ara ara kullanmaya devam ettiğim bir ürün bilginiz olsun.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler
revox içerik




"Revox Kalıntı Giderici Şampuan" için 14 yorum:

  1. Boya fikri iyiymiş, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Temizlik hissi veren şampuanları çok seviyorum :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Ben senelerdir arındırıcı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arındırıcı vaadi olan şampuanlar zaman içerisinde ben de kullandım ama işi sadece bu olan şampuan ilk defa Revox da gördüm.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Evet yumuşatmıyor ama ben de baya bir temizlendiğini hissediyorum tabi ilk seferinde değil bir kaç defa kullanmak ve devam etmek gerekiyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç tellerimin temizlenmesini ilk kullanımda gördüm ama saç derisi için devamlılık şart:)

      Sil
  5. Boyaiyi fikirmis ama bu sekikde deneyimleme sansim yok. Fakat bende arindigini temizlendigini hissediyorum.

    YanıtlaSil
  6. temizlik hissi vermesi iyiymiş gerçekten boya oncesi bende kullanayım bir süre :)

    YanıtlaSil
  7. Henüz bir kere kullandım evet yumuşacık yapmadı ama güzel temizliyor biraz daha kullanıp deneyimlemem lazım.

    YanıtlaSil
  8. Ben de sürekli köpük, sprey kullaniyorum saclarima sekil vermek icin :/ Hic bu tarz arindirici bir sampuan denemedim, marka Almanya´da yok ama geldigimde bakarim cok tesekkürler paylasim icin :)

    YanıtlaSil