Rituel de Beaute Burun Bandı

Dillere destan Rituel de Beaute Burun Bandı ile geldim. Denemesem olmazdı, yazmasam hiç olmazdı. İşin açığı fazla siyah nokta sorunu yaşamıyor olmama rağmen çok merak ettim bu siyah nokta ve kir temizleyici bandı. 


Bim markette görüp aldığım ürün tüm cilt tiplerine uygun. Paketin içinden 6 adet bant çıktı, saşe halinde. İçerikte Aloe Vera olduğunu da söyleyeyim. Ayrıca vegan bir ürün. 
Kullanımı ise uygulanacak bölgeyi önce temizliyoruz. Bandı koruyucu bölümünden kuru olan ellerimizle ayırıyoruz. Yapışması için uygulama yapılacak bölgeyi ıslatıyoruz ve parlak kısmı cilde gelecek şekilde yapıştırıyoruz. iyice yerleştiriyoruz bir kaç saniye bastırıyoruz. 10-15 dakika kadar bekletiyoruz. Kuruyunca kenarlarından çekip düzgün bir şekilde alıyoruz. Sonrasında tonik nemlendirici, artık ne kullanıyorsak uygulayabiliriz. 

Sonuç daha sağlıklı olsun, daha net bilgi verebileyim diye siyah noktaları belirgin iki kişide denedim. Benim de burun kenarlarım yağlıdır, tüm cildimin kupkuru olmasına karşı. Ben de o bölgede denedim. Şunu net olarak söyleyebilirim, bugüne kadar denediğimiz, 'denediğimiz' diyorum çünkü erkek kardeşim bu konuda çok hassas, benden fazla ürün denemiştir; bu bantlar en iyisi diyebilirim Rituel de Beauty Burun Bandı için. Elbette siyah noktaların tamamını söküp almıyor ama umduğumdan iyi temizliyor. Cildin yağlı bölgelerinde de oldukça başarılı. Tam bu noktada size Siyah Noktı Temizlemenin Püf Noktası başlıklı yazımı öneriyorum.  Siyah nokta savaşınızda size yarımcı olacaktır. Deneme yanılma yöntemi ile keşfetmiştim. 

Tek konuda tereddüt ediyorum; sık kullanımda ciltte deformasyana sebep olur mu? Çünkü oldukça sağlam yapışıyor, dolayısı ile sökerken de hafif acıtıyor. Düzenli kullanan varsa ve bu konuda aydınlatırsa sevinirim. Ürünün fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama şimdi baktığımda Rituel de Beauty Burun Bandı fiyatını 7-14 lira fiyat aralığı gördüm online sitelerde. 

30 Ağustos 2021 güncelleme: Uzun zamandır aralıklarla kullanmaya devam ediyorum. Sadece burun kenarında kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Zaman içerisinde ürünün ambalajı da değişti ama performansı değişmedi. Fotoğraf yeni ambalaja ait. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere. Sevgiler


"Rituel de Beaute Burun Bandı" için 10 yorum:

  1. Bunu ben de beğenmiştim şimdi kömür tozlu bir şey deniyorum sonra karşılaştırma yapacağım 😊😊

    YanıtlaSil
  2. Ben de severek kullanıyorum, siyah noktaları temizleme konusunda gerçekten başarılı :) Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil
  3. Uzun aralıklarla bende kullanıyorum bu burun bandını. Kesinlikle işe yarıyor.Ben bandı çıkardığımda çok az şey görüyorum ancak eşim gerçekten fayda görüyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fazla siyah noktaya sahip ciltlerde ürünü çözmek daha verimli oluyor:)

      Sil
  4. Cok ve pratik oluyor bu bantlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farklı bantlarda denedim ama bu en başarılı olanı sanıyorum:)

      Sil
  5. bu ürünü ben de alıyorum. Kızlarımla birlikte kullanıyoruz.. Sonuç gerçekten de fena değil. %100 olmasa da tatmin edici bir etkisi var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tamamını temizlemiyor yukarıda da dediğim gibi ama başarılı buldum yine de

      Sil