Maybelline Fit Me Concealer

Merhaba
Yine bir kapatıcı/concealer deneyimi ile buradayım, Maybelline Fit Me Concealer'dan bahsedeceğim size. Maybelline Fit Me Concealer kullananların videolarını izliyor ve yazılarını okuyordum bir süredir. Bu arada Maybelline Baby Skin Pore Minimizer yazımı da okumak istersen kırmızı yazıya tıklayabilirsiniz.
Maybelline Fit Me Concealer


 Uzun yıllardır göz altı sorunları ile uğraşıyorum, mücadele ediyorum. Uyku düzensizliği devam ettiği sürece de kalıcı bir çözüm bulamayacağımı biliyorum. Bu sebeple farklı kapatıcılar deneyerek geçici çözümler bulmaya çalışıyorum. Concealer, corrector deneyimlerim devam ediyor. Son olarak Maybelline Fit Me Concealerı denedim. bu ürün bana Deneyen Bayan'ın hediyesiydi. Ürün hakkında hep olumlu şeyler duydum, okudum. Acaba bir marka/ürün algısı mı oluşturmaya çalışıyor insanlar dedim. Malum, sektör buna müsait. Merakla başladım deneyime.


Maybelline Fit Me Concealer swatch
Maybelline Fit Me Concealer swatch

İncelediğimde ürünün 6 ayrı rengi olduğunu gördüm, Light 10, Fair 15, Sand 20, Medium 25, Cafe 30, Deep 35. Bendeki rengi Light 10 ve sarı alt tonlu. Biliyorsunuz ben sarı alt tonlu ten ürünlerini kendime daha uygun buluyorum. Buğday-esmer arası tenim. bu nasıl bir ten rengi tarifi ise artık:)
Light denildiğinde ürünün en açık tonu gelmesin aklınıza, baktığım kadarı ile en açık tonu Fair 15 ve pembe alt tonlu. Light 10 birebir benim tenime renk olarak da uydu. Belki gidip kendim alsam bu kadar tutturamazdım:)
Fotoğrafta gördüğünüz gibi likit bir ürün, aplikatörü sünger. Göz altlarına bırakmak için uygun ama tahmin ettiğiniz gibi yerleştirme işi için uygun değil. Bu gibi ürünleri ben sünger veya parmaklarım aracılığı ile yerleştiriyorum. Fırça ile istediğim gibi oturmuyor, bu benim beceriksizliğimden de olabilir.:) Maybelline Fit Me Concealer süngerle gayet başarılı uygulandı onu belirteyim. 

Maybelline Fit Me Concealer kullananlar
Kapatıcılığı bir concealer olarak ortanın üstü diyebilirim. Pudra ile sabitlendiğinde ise çizgilere dolma gözle görülmeyecek kadar az. En fazla 8 saat kullandım. Gün sonuna doğru hafif kaybolmalar oldu  Yani 8 saat bu az değil böyle bir ürün için. Uygulamadan birkaç dakika önce göz çevresini nemlendirmek daha iyi sonuç almamı sağladı. 
Ürünün en sevdiğim özelliği tenimle ve makyajımla bütünleşiyor olmasıydı yani öyle göz altında yama yama durmadı. Benim göz altlarımda bildiğiniz üzere morluklar oluşuyor ve bunları tamamen kapatmasa da tek başına uygulama ile dışarı çıkabileceğim noktaya getirdi. 
Göz çevremde gerginlik, kuruluk veya herhangi biri irritasyona sebep olmadı. Birkaç ay önce baktığımda ülkemize henüz gelmemişti bu ürün. Şimdi var mı bilmiyorum ama instagram hesapları satıyormuş ve bir yerde 20 lira gibi bir rakam olduğunu okudum. eğer bu doğru ise performansı fiyatının üzerinde.
Güncelleme: Maybelline Fit Me Concealer artık ülkemizde de satılıyor.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere  sizlere güzel bir hafta diliyorum. 
Sevgiler



"Maybelline Fit Me Concealer" için 24 yorum:

  1. Fondöten geldi ama bu gelmedi Türkiye'ye nedense gelse deneyeceğim herkes memnun kalmış genel olarak 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genellikle memnunlar. abartanlar da olmuş fazla fazla. ama net olarak söyleyeyim ir likit üründen beklemediğim performans:)

      Sil
  2. Bu kapatıcıyı ben de çok beğenmiştim. Gerçekten göz altlarımı hiç kurutmamıştı. İnstagram hesapları kendi fiyatının 2-3 katına sattıkları için tercih etmiyorum, bu ay yurt dışına çıkacağım, umarım bulabilirim. Dost hediyesi olarak almak da daha bir güzel olmuştur. Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşündüğümden iyi bir concealer evet. Hiç bakmadım o hesaplara saedec bilgilerini okudum bol bol insanlar ne düşünmüş diye:)
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Merhaba,gözaltındaki morlukları ortanın üstü oranda kapatıyor dediğinizi duyunca çok heyecanlandım, umarım bende de aynı etkiyi gösterir fakat, sormak istediğim pudra ile sabitleme yöntemini uygulamaya çalıştığımda benim gözaltlarım buruş buruş gibi ya da pürüzlü gibi( tarif edemedim!)gözüktü bir daha da cesaret edemedim. Mümkünse nasıl sabitleme yaptığınızı tarif ya da snapchatte, burda vs gösterebilir misiniz? Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Güldem Hanım
      bunun iki sebebi olabilir. Biri kullandığınız pudra transparan değildir. İkincisi ise ürünü göz altlarınıza fazlaca sürüp iyi oturtmamış olmanızdır. Tabi burada kapatıcının en az orta örtülücükte olması ve göz altlarının nemlendirilmiş olması da önemli.
      İlk fırsatta snapchat hesabımda göstereceğim.
      Sevgiler

      Sil
    2. çok teşekkürler ilginiz için, sevgiler

      Sil
  4. Ne kadar güzelmiş mutlaka göz atacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın Fit me serisi çok seviliyor genelde bende hep olumlu yorumları okudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle. Şimdi fondötenini alacağım bu performans sonrası merak ettim. Tabi yılbaşından sonra

      Sil
  6. Rengi tutturduguma cok sevindim ! Begenmene ayrica mutlu oldum saglikla kullan <3

    YanıtlaSil
  7. Pembe alt tonlu ürünleri ben de kullanamıyorum yazınızı okumam iyi oldu :) Göz altlarımda çok problem olmadığı için daha aydınlatıcı tarzında olan ürünleri kullanmayı seviyorum sizin de memnun kalmanıza sevindim :) Mutlu günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
  8. Ben de deneyeceğim için yorumların iyi geldi malum ben de de düzensiz uyku ve göz altı morarmaları :)) inşallah ben de memnun kalırım

    YanıtlaSil
  9. Bende göz altı problemi yaşıyorum,ama hangi rengi uyar bilemediğim için internetten alamayacağım sanırım. Bu yüzden tek yapabileceğim beklemek sanırım. Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle ürünlerde internet alışverişi yazık ki riskli :/
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  10. Maybelline Fit Me Concealer başarılı bulduğum ir ürün oldu çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  11. ne zamandır merak ettiğim ama almamak için direndiğim kapatıcı :)

    YanıtlaSil
  12. Maybelline fit me concealer'in yama gibi durmaması, makyajla bütünleşmesi çok iyi. iyi bir kapatıcıya ihtiyacım vardı. Maybelline fit me concealer'i not aldım. Ben de sanırım fırçayla değil de parmaklarımla yediririm ürünü göz altlarıma. Fırça can da yakabilir, kızartabilir de.
    Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Maybelline fit me concealer oldukça güzel bir sonuç veriyor .Bende de bir rengi var ama bana pek uyduğunu söyleyemem :(

    YanıtlaSil
  14. "Maybelline fit me concealer" kapatıcı 8 saat dayanması güzel. Fırçalı kapatıcıları daha çok seviyorum. Türkiye'de bulunmasına sevindim. Sağlıkla, iyi günlerde kullan ablam.

    YanıtlaSil