Hüzün Sarısı Sadece Kozmetik Yazacak!



Merhaba

Küçük bir duyuru için yazmak istedim bu yazıyı size. Hüzün Sarısı kozmetik blogu olarak yazılarına devam edecek artık.

Kısaca açayım; yaklaşık 3 yıl önce yaşam blogu olarak yazmaya başladım. İlerleyen zamanlarda baktım ki en çok kozmetik yazılarım tıklanıyor, bu yazılarıma yorum ve soru geliyor. Son 3-4 aydır ise takipçilerimden direkt istekler gelmeye başladı "neden sadece kozmetik yazmıyorsunuz" benzeri sorular. Acaba olur mu? olursa nasıl olur? gibi soru cevap yaptım kendimle. Bir gecede karar aldım. Blogumun tasarımını yapan Sosyal Medya Kafe yazarı Sibel Hanım'a yazdım menü sekmesini değiştirdik. Gün içinde snapchat (huzunsarisi) ve instagram (huzunsarisiblog) hesaplarımdan duyurdum bu değişikliği. Şimdi de burada yazayım istedim; hala farkında olmayanları görüyorum çünkü. 

Duyuru sonrası nasıl tepkiler aldığımı sorarsanız onu da anlatayım hemen. Kozmetik blogu olmama zaten bunu talep edenler çok sevindi. Konu dışında olanlardan da güzel destek mesajları aldım. Durum ile ilgili yapılan ve hoş olmayan kulisler gerçekleşmiş onun bilgisi de kulağıma geldi. Kimsenin endişe etmesine gerek yok! Bende değişen bişey olmayacak, yine uygun fiyatlı ürünler çoğunlukta olmak üzere alıp denediğim ürünleri yazacağım. Sahte takipçi almayacağım, bu konuşanlar gibi, o sebeple siz hep benden üstün(!) olacaksınız:)) Yani dert etmeyin o kadar. 

Arkadaşlar bir de gündem ve diğer konularla ilgili yazılarımı özellikle takip eden bir kitle var onlar için de Çaykolik Blog isminde bir blog açtım. Kozmetik dışı konularda ise orada buluşacağız. Takibe almak isteyeni beklerim.

Sizler kozmetik blogu olmam konusunda ne düşünüyorsunuz?


"Hüzün Sarısı Sadece Kozmetik Yazacak!" için 18 yorum:

  1. Hayırlı olsun Nihal Hanım... :) Ben diğer bloğu da takip ediyorum. Tek bir konuda ağırlıklı olarak yazmak, içerik bütünlüğü açısından da daha iyi olabilir. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Kozmetik bloglarini takip eden biriyim yeni urun ne cikmis kac tl kullanimi nasil vs vs vs ancak tum bunlarin yaninda deneyen ve gercek bilgi verenleri önemser ve dikkate alirim..Bu konuda durustlugune guvendigim nadir bloglardansiniz inanarak ve zevkle takip ediyorumm cokta sevindimm ..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun ablacım. Takipteyiz her zaman ki gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun çok sevindim sayenizde sözde kozmetik bloglarını bırakıp sizin paylaşımlarınızı merakla bekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun :) Kozmetik blogları arasında en çok güvendiğim adres Hüzün Sarısı.Merakla tüm deneyimlerinzi bekliyorum ...

    YanıtlaSil
  6. Her hali ile seviyorum :) Burası senin çerçeven kimseye birşey demek düşmez böyle karar aldıysan :)

    YanıtlaSil
  7. hayırlı olsun Nihal hanım, sizin kozmetik yazılarınızı beğenerek okuyanlardan biriyim, ürün alırken büyük yararı oluyor.

    YanıtlaSil
  8. hayırlı olsun yeni bloğunuz...markalara, firmalara yalakalık etmeden direk yorum ve önerilerinizi paylaştığınızı bilecek kadar uzun zamandır takip ediyorum diğer bloğunuzu..tabi ki bir öneri istediğimde, bir ürün merak ettiğimde danışacağım, bloğuna girip araştırma yapacağım ilk adres sizsiniz..mübalağa değil yazdıklarım..eleştirenler olacak her mecrada olduğu gibi..sadece takmayın

    YanıtlaSil
  9. Sizi geç keşfetsem de yazılarınızı zevkle takip ediyorum. :) Her şey gönlüzünce olsun <3 :)

    YanıtlaSil