2017'de Yeni Başlangıçlar Etkinliği


Herkese Merhaba

Geçtiğimiz hafta sonu katıldığım etkinlikten bahsetmek istiyorum sizlere, 2017'de Yeni Başlangıçlar isimli etkinlik.. Yaklaşık iki üç ay evvel almıştım daveti. Tabi ki kabul ettim hemen, Yeni blog yazarları tanımak, yeni insanlar tanımak belki de ebedi dostluklar edinmek için bir fırsattı bu benim için. Bu noktada "bir etkinlik için Kayseri'ye gidilir mi?" diyenlere cevap olsun. İçinde gerçekten insan sevgisi olan, bazı şeylerin hesabını yapmaz. Bu iyi bişey mi bilmiyorum ama her şeye rağmen seviyorum insanları, yeni hayatlar tanımayı.

Pazar sabahı düştüm yola Kayseri'nin ne kadar soğuk olduğunu bildiğimden sıkı giyindim, hatta öyle bir atkı aldım ki yanıma, daha çok battaniye diyebilirsiniz:)

Havalanından, benden daha önce oraya gitmiş olan Gülümse Yüzüme blog Yasemin ve Asinetrik blog Mehtap'ı aradım tarif ettiler, konum attılar kısa bir süre sonra yanlarına ulaştım.

Tabi tedirgin olduğum konular vardı, acaba nasıl karşılanacağım, diğer misafirler ne şekilde ağırlanacak gibi. Çünkü benzer organizasyonda misafirperverlik durumu benim en dikkat ettiğim konu. 

Etkinlik sahibeleri; Madame Ruj, Mia Me blog ve Hatice Yıldırım Online. bu arada.
Gün içinde farklı sponsorların sunumları oldu, ikramlıklar ve çaylarla mutlu olduk. Gün sonunda pasta kesildi, pasta çok hoş görünüyordu.

Dilerseniz bir kaç fotoğraf paylaşayım hemen. 

HighGenic markası ürünleri ile tanıştırdı bizi. Deneyimlememiz için çeşitli ürünler getirmişti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Güney Kore markası olan Beyond yetkilisi, ürünleri hakkında bilgi verdi ve bizlere denememiz için ürünlerinden göndermişlerdi. Teşekkürler.


Capilactif yetkilisi bizlere  ürünlerinden bahsetti. Oldukça ilgi çekici notlar aldık. Ürünlerinden şampuan ve saç maskesi getirmişlerdi. Teşekkür ediyoruz.

Etkinlik hoşsohbet tamamlandı. Ardından organizasyon sahipleri ile birlikte Kayseri'nin soğuğunda sıcacık çay, kahve eşliğinde güzel vakit geçirdik. Sıcak çayın yanında sıcak sohbet olunca vakit nasıl geçti bilemedik. Buradan bir defa daha teşekkür etmek isterim.
 Sonra biz havaalanında uçak saatimizi bekledik. İşte bu fotoğraf oradan. 
Asimetrik Blog ve Gülümse Yüzüme Blog

Son olarak etkinlik sahiplerinin enerji dolu bir fotoğrafını paylaşmak istiyorum sizinle. Pasta Ra Butik Pasta'nın hüneri.
Not: Diğer sponsorlarla ilgili farklı bir yazı gelecek.
Sevgiler





"2017'de Yeni Başlangıçlar Etkinliği" için 18 yorum:

  1. Güzel bir gün olmuş sizin için gittiğiniz iyi olmuş 😊

    YanıtlaSil
  2. Geldiginiz icin cok mutlu olduk. Tekrar görüşmek dileğiyle 😍😘

    YanıtlaSil
  3. Zevkle okudumm ...kayseriye gitmis ama gezememis biri olarak kiskandim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Benim de çok gezdiğim söylenemez:)

      Sil
  4. Etkinlik sahiplerini daha evvel başka bir etkinlikte tanımıştım,gerçekten enerjileri yüksek. Sponsor yazısını merak etmekteyiz.:)

    YanıtlaSil
  5. Kızların misafirperverligi iyiki gittik dedittirdi degilmi? İyi oldu be arkadaşım, iyiki gittik :))

    YanıtlaSil
  6. Ohh sefanız olsun iyi ki de gitmişsiniz :)
    Allah muhabbetinizi artırsın

    YanıtlaSil
  7. Iyiki gitmissiniz ne guzeldir yeni insanlar tanimak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele devamı aynı coşku ile gelirse bu tanışmaların:)

      Sil
  8. Eminim çok güzel bir etkinlik olduğuna :)

    YanıtlaSil