Essence Quattro Far Paleti

essence-quattro-eyeshadow


Merhaba 

Size Essence Guattro Far Paleti'nden bahsedeceğim bugün. Bendeki rengi 07 over the taupe Bir de 05 numaralı paleti var bende onun da renkleri 07 den çok farklı değil zevkim gereği:) Essence Guattro Eyeshadow 4 renkten oluşuyor görüldüğü gibi ve mini bir palet hep topu 5 g ama kullan kullan kullan bitmiyor denilenlerden. 

Bu paleti ben nasıl kullanıyorum hemen anlatayım; günlük kullanımda en çok elimin gittiği paletlerden biri. 4 rengi aynı anda hiç kullanmadım en koyu (4 numara) ve ondan biraz açık olan iki rengi (3 numara)birlikte kullanıyorum çoğunlukla. En açık olan rengi (1 numara)ara ara kaş altlarımı aydınlatmak amaçlı kullanıyorum. Ondan 1 ton koyu olanı ise tek başına (2 numara) tüm göz kapağıma sürüp, bol maskara uygulayarak çıktığım çıktığım olmuştur. 


1 ve 4 numara olan renkler tam mat. Yani paletteki en açık ve en koyu renkler. Diğer ikisi de hafif sedefli sanki, uygulama sonrası fark ediliyor. Kalıcılıklarını ise şöyle açıklayayım. Baz ile tüm gün kalıyor gözlerinizde ama baz olmadan uygularsanız gün sonuna doğru deformasyon oluşabiliyor. Pigmentleri ortanın üzeri. Tozutma durumunu soracak olursanız yok denecek kadar az. 

Bu mini far paletinin fiyatı 10-12 lira civarı ve bence fiyatı performansına göre oldukça başarılı. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler


"Essence Quattro Far Paleti" için 14 yorum:

  1. renkler tam günlük olmak için ideal. kolay kolay bitmiyorsa eğer ve bu fiyata performansıda güzel gördüğüm kadarıyla kurtarıcı paletler arasında yer almalı. teşekkürler detaylı incelemeniz için
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır aralıklarla kullanırım ama hala deforme yok palette:)
      Ben teşekkür ederim

      Sil
  2. Ne kadar güzelmiş denemeliyim.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, gri tonları seviyorum bende. Ve paletteki renkler çok güzel. İyi günler de kullanın. Sevgilerimle =)

    YanıtlaSil
  4. Essence'ı cok seviyorum bence her ürünü fiyatına göre başarılı teşekkürler yazı için:)

    YanıtlaSil
  5. Özellikle 3. rengi çok beğendim :)

    YanıtlaSil