Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

i-love-extreme-maskara

Merhaba

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara ile buradayım bugün. Biliyorum, bu ürünü yazmakta oldukça geciktim ama sonunda karar verdim yazıyorum:)
Çok uzun zamandır kullandığım bir maskara Essence I Love Extreme. Zaten instagramda ara ara paylaştığım günün makyajı fotoğraflarımda görüyorsunuzdur. Bu arada instagram adım @huzunsarisiblog
Pembe çok şeker bir ambalajı var barbie setlerinin  bir parçası gibi. İşin açığı bu ambalajı görünce çok iddialı olduğunu düşünmemiştim. Kız kardeşim Şirin Kanatlar "pembe aşkına" bu ürünü alınca denedim ve aramızda bir bağ oluştu Essence maskara ile :)
Efendim kısa plastik uçlu bir fırçaya sahip, kısa olan bölümü plastik kıllar aslında. Oldukça ıslak bir ürün olduğunu da belirtmeliyim. 


Benim kirpiklerim hiç kıvrık değil, uzun da değil zaten. O yüzden her maskara ile anlaşamıyorum. Bu ürünü kullanırken altına bir baz uyguluyorum tam burada yazısı var. Ardından I Love Extreme Crazy Volume Mascara'yı uyguluyorum. Gayet yeterli oluyor. Bazen de herhangi bir maskarayı ilk kat, kuruyunca da Essence'i ikinci kat uyguluyorum. Bazı maskaraları 3 kat sürseniz sorun yaşamazsınız, özellikle yoğunluk etkisi olanları ama bu baya bir ıslak olduğundan 3 kez uygulamak çok kötü bir görüntüye sebep olabilir. O sebeple, ya bir baz veya daha  kuru bir maskara ile ilk kat olayını gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bunu iki kat kullanacaksanız; hızlı hızlı değil de, sakince taraya taraya uygulamanızı öneririm. Çünkü sonuç muhteşem. 

Bu ürünü açtıktan sonra 6 ay gibi bir sürede tüketmek lazım. Zaten kurumalar da başlıyor.
Kirpiklerimde dökülme, maskarada dökülme gibi sorunlar yaşatmadı bana. Akma bulaşma sorunu da yaşamadım. Suya dayanıklı bir maskara değil, çıkartırken de zorlanmadım hiç. Gün boyu kalıyor kirpiklerimde. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Her zaman bulamıyor olmam tek sorunum. Mesela şu elimdeki bitince yedeği yok, aramaya başlamam lazım.
Üstelik fiyatı da çok uygun.  Geçen gün bir arkadaşıma önermiştim gidip almış 10 TL. Hem başarılı hem uygun fiyatlı bir maskara arıyorsanız ve hala Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara'yı denemediyseniz öneriyorum. Tabi yukarıda anlattığım ıslaklık detayına dikkat etmenizi hatırlatarak.
Sevgiler


"Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara" için 33 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Bu maskaranın seveni çok ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Seveni çok ama ıslak yapısından dolayı uygulamayı oturtamayıp nefret edeni de var:)

      Sil
  2. Hiç sevmediğim bir maskara. İki katta bile agırlaşıyor ve kalın bir görüntü oluşturuyor kirpiklerimde.
    Güzel günlerde kullanın❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığım gibi denesen?
      Teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Elimde kullanamadığım, nedense hiç anlaşamadığım bir maskaram var, onunla birlikte nasıl olur diye düşündüm bir an. Denemeye değer... :))

    YanıtlaSil
  4. Denemedim hala. Elimdeki bitmek üzere buna bir şans vereyim o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok severek kullanıyorum bu maskarayı ve aynı şekilde ilk başta çok iddialı olabileceğini düşünmemiştim kullandıkça fark ettim. :)

    YanıtlaSil
  6. Elimin hep gittiği bir türlü alamadığım maskara benimde elimde o kadar çok açılmış rimel var ki almıyorum bu ürünü:) Çok güzel anlatmışsınız <3

    YanıtlaSil
  7. Bende epey geç kaldım bu maskara yazısı için :/ Benim kirpiklerim kendinden kıvrık olduğu için etkisini net görebiliyorum, 1 ayı geçmiştir 2 ay olmuştur belkide hala gayet akışkan,keşke kıvamını alsa artık süresi dolacak :/ en sevdiğim özelliği simsiyah olması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islaklığı haricinde tüm özelliklerini beğendim. Fazla ıslak olma durumunu da yukarıda anlattığım şekilde çözmeye çalıştım:)

      Sil
  8. Ben çok severek kullanıyorum .Yeni aldım hatta tekrar :)

    YanıtlaSil
  9. bu rimeli çok seviyorumama hiç bulamıyorum. yazı için teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklarda sorun varmış, dağıtrım o yüzden yapılamamış en yakın zamanda çzöeceklermiş sorunu:)
      Ben teşekkür ederim ilginize:)

      Sil
  10. Bende essence'in mor kutulu olan big lashes i kullaniyordum. Hepsinin yapisi islak essence maskaralarinin. En azindan benim denediklerimde. Gercekten fiyatinin ustunde etkili maskaralar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bakarsanız Essence in birçok ürünü fiyatının üzerinde. Aman duymasınlar, zam filan gelmesin böyle iyi:)

      Sil
  11. İyi günlerde kullanın merak ettim ilk fırsatta deniycem bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  12. Sanırım ilk defa karşılaşıyorum bu ürünle, fiyatı oldukça uygunmuş =)

    YanıtlaSil
  13. Seveni o kadar cokki, hatta her bulduklarinda yedekliyor insanlar sasiriyordum. Denk gelirsem bir sans veririm bilgilendirme icin tesekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir o kadar da sevmeyeni var. Bugün instagramda denk geldim birkaç kişi üst üste sevmeyenlerine:)
      Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  14. benim kirpikler normalde uzun tek kat yeterli geliyor bana

    YanıtlaSil
  15. Ben de aldım henüz kullanmadım çok açık rimelim var diye. Ama istediğim hacimli, takma kirpiğe en yakın şekilde durması baz ile de deneyeceğim inşallah sonucu güzel olur :)

    YanıtlaSil
  16. Watsons veya gratis magzalarinda bulunurmu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Gratis mağazalarında bulmanız mümkün. Ben en son Eve Shop mağazasından almıştım ayrıca Rossmannlarda da Essence ürünleri satılıyor.
      Sevgiler

      Sil
  17. Ben evin duvarina badana yapar gibi kat kat sürüyorum demek dökülmeler ondanmis 😊

    YanıtlaSil