Rival de Loop Clean&Care Göz Temizleme Pedi


goz-temizleme-pedi

Merhaba

Rival de Loop Clean&Care Göz Temizleme Pedi bugün size anlatmak istediğim ürün. Bir süre önce Rossmann alışverişimde almıştım ve o günden sonra denemelerim başladı. Hafif günlük makyaj, maskara kullanmadan veya waterproof ürünlerle denedim. Yeterli kanaat oluştuğunu düşündüğümden sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Ürün gördüğünüz gibi yeşil bir plastik kutuda. İlk kullanımda üzerinde bir folyo var. Bir kaç kullanım sonrası fazlaca deforme olduğundan tamamen çıkardım. Kutu içerisnde 50 adet göz makyajı temizleme pedi mevcut. Ambalajı açtıktan sonra 6 ay içinde kullanmamız gerektiğini belirteyim. 
Ürün yağsız ve aloevera katkılı. Paraben ve herhangi bir katkı maddesi içermiyor. Her cilt tipine uygun. Ayrıca vegan. Bu arada bir noktayı belirtmekte fayda görüyorum; aynı markanın bir de yağlı olanı var beyaz kutuda, yine aynı seriye ait ayrı bir ürün.
Devam edelim.

Derinlemesine temizlediğini vaad eden üründe benim deneyimimi anlatayım size. Maskara kullanmadığım, baz üzerine far uygulaması yaptığım makyajımı çıkardı. Her göz için bir ped yeterli oldu. Maskara kullandığım göz makyajım için de yeterli geldi diyebilirim. İki ped harcadım bir göz için. Ancak suya dayanıklı göz makyajı ürünlerinde derinlemesine temizleyemedi.
Ürünü kullanırken hissettiğim serinliği sevdim, tahriş yanma gibi rahatsız edici etkileri de olmadı. Kokusu da oldukça hoş. 
Rival de Loop Clean&Clear serisinden sadece bu ürünü kullandım. Seride peelingden, temizleme sütüne kadar yaklaşık 9-10 ürün var yanlış hatırlamıyorsam.
Bir daha alır mısın derseniz evet alırım. Çünkü çantaya atmalık pratik ürünleri seviyorum. Herhangi bir rahatsızlık vermemesi de benim için önemli; gözlerim her ürünle iyi anlaşamıyor. Markanın fiyatlarının da uygun olduğunu düşünürsek...
Yeni bir yazıda görüşmek dileği ile...
Sevgiler





"Rival de Loop Clean&Care Göz Temizleme Pedi" için 16 yorum:

  1. Hafif makyajlar için birde kısa düreli tatillerde bu tip ürünleri valizde taşımak daha güvenli ve iyi oluyor. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Çok kullanışlı geldi bana. Bu şekilde pratik, akma bulaşma yapmayan çantaya atmalık ürünleri çok seviyorum. İçeriği de temizmiş, daha ne olsun. :) Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bu sebeplerle seviyorum böyle ürünleri:)
      Ben teşekkür ederim ilginize

      Sil
  3. O zaman bende alacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Tatile çıkarken,seyahatlarde kullanılabilir ideal bir ürün diye düşünüyorum. Rival de loop'un ürünlerini içerik bakımından da temiz olması dolayısıyla çok beğeniyorum, faydalı yazınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Tam da 10 günlük seyahat öncesi ne iyi geldi, tesekkürler :) Eger firsatim olursa Rossmann´a gitmeye calisip hemen ediniyorum bir tane.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Senin de memnun kalacağını düşünüyorum:)

      Sil
  6. Duya dayanikli olmayanlari iyi temizliyor ben de kolaylik olsun diye kullaniyorum. Bir kez yanlislikla yagli olandan aldim gözüm yandi kullanamadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kişi beğenmemiş yağlı olanını. Ben onu denemedim hiç:)

      Sil
  7. Ben sanki yağlı olanı denemek istedim o tarz ürünleri daha çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz çevrem yağ bezesi oluşturmaya çok müsai.
      O sebeple almaya korktum işin açığı:)

      Sil
  8. Deneyeceğim... teşekkür ederim...sevgiler... (Selma'nın Organik Mutgağı)

    YanıtlaSil
  9. Bende yorumunuz üzerine deneyeceğim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil