Pastel Moon Light Highlighter

pastel-likit-aydinlatici

Merhaba

Pastel Moon Light Highligter ile karşınızdayım. Bir süredir kullandığım ve artık kanaat oluştu diye düşünüp bu hafta yazacaklarımın arasına aldığım bir ürün Pastel'in aydınlatıcısı. Bu likit aydınlatıcıyı anlatmaya geçmeden önce bilmeyenler için önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. Pastel Moon Light Highlighter,bu yıl ikincisi yapılan Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde "Yılın En Yenilikçi Ürünü" adaylarından. Siz de ürünlerini severek kullandığımız Pastel'i bir Türk markası olarak olması gereken yere, zirveye taşımak isterseniz oy verebilirsiniz. Ayrıca oylamaya katılan herkesin Watsons'ın hediye edeceği 500 setten birini kazanma şansı olacak. 
Efendim şimdi gelelim ürüne. Bu aydınlatıcı aslında alışık olduklarımızdan değil, hatta benim instagram paylaşımımda "Pastel yeni oje serisi mi çıkarmış" diye soran bile oldu:) Evet likit yapıda, 15 ml cam şişede bir ürün. Fırçası var gördüğünüz gibi, bu da kontrollü kullanmanızı sağlıyor. 

Rengi pembe somon arası ve ürün sedefli bir görünüme sahip. Ancak yüzümüze sürüp dağıttığımızda renk beyazımsı oluyor yani istenen. Fırçası ile yüzümde uygun gördüğüm bölümlere uygulayıp, parmaklarımla dağıtıyorum ben. Kalıcılığına gelecek olursak, o ışıltıyı 5-6 saat net görebilirsiniz. Daha sonra çok dikkat edilince görülen minik simler beliriyor ve o şekilde tamamlayabiliyoruz günü.
Ürünü sitesinde ışıltılı ve taze görünen bir cilde sahip olunacağı yazarak anlatmışlar, evet kesinlikle bu vaat doğru ama dengeli kullanmak kaydı ile çünkü uygulamada biraz abartmamız korkunç bir görüntüye sebep olabilir, böyle birini ben gördüm mesela. Işıl ışıl parlıyordu:)
Aydınlatıcıyı en çok nerede kullanırız? Ben elmacık kemiklerinin üzeri alnımda bazı bölgeler,kaş altlarımda daha çok kullanırım. Pastel Moon Light Highlighter'en çok elmacık kemikleri üzerine yakıştırdım ve daha çok o bölgede kullanıyorum yüzümü aydınlatması için yeterli oluyor. Ancak gece makyajı yapıyorsam, kontur detayı kullanıyorsam gerekli olan her bölgeye bu aydınlatıcıyı da uyguluyorum. 

Kokusu yok denecek kadar az,derinden geliyor:) Ürünün fiyatı 11.50 TL indirimlerde daha da uygun fiyata temin edebilirsiniz.
Fiyat-performans olarak olumlu değerlendirdiğim ürünlerden biri olduğunu da söylemeliyim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Pastel Moon Light Highlighter" için 31 yorum:

  1. Benefit High Beam kullandiniz mi bilmiyorum ama sormak istedim. Sizce maudil olabilirler mi? Türk bloggerlar bu ikiliyi maudil gösteriyor. Ben Alman bloggerlardan gördügüm kadariyla Alverde markasinin aydinlaticisi da muadil olarak gösteriliyor, Benefit´e. Ilerleyen zamanlarda ben de bir karsilastirma yazisi yazmayi planladim. Yaziniz icin tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet duydum okudum ama kullanmadım. Birebir olduğunu yazanlar bile olmuş. Karşılaştırma yazıları okumayı çok seviyorum. Senin de ifadelerini çok beğeniyorum. Merakla bekliyorum:)

      Sil
  2. Ürünü ben sevdim. Düzgün kullanıldığında gayet başarılı

    YanıtlaSil
  3. bende kullanıyorum hatta denemek amaçlı göz altıma sürdüm ve güzel sonuç aldım tabi çok az miktarda :D elmacık kemiklerine sürüldüğünde değişik farklı ve güzel bir görüüm sağlıyor

    YanıtlaSil
  4. Alerjiden dolayı çok makyaj yapan biri değilim ama ışıltısı cezbetti beni, denemek isterim

    YanıtlaSil
  5. ben denemedim henüz ama anlattığın kadarıyla benim gözaltlarım için faydalı bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında göz altına çok uygun değil gibi. Yani kapatıcı değil aydınlatıcı

      Sil
    2. yani şöyle gözlerim küçük olduğu için ve gözaltıma hafif bir ışıltı verdiğim zaman gözlerim biraz daha ön plana çıkıyor

      Sil
  6. Bende merak ediyorum bu ürünü aydınlatıcı hiç kullanmadım uygun fiyatlı bu ürünle mi başlamalıyım yoksa soğur muyum bilemedim, yorumlarınız için teşekkürler ayrıca :)

    http://menfiebrutas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında toz aydınlatıcılar yeni başlayanlar için çok daha pratik geliyor bana. Ama uygun fiyatlı olduğu için alıp deneyebilirsiniz bence.
      İlginize ben teşekkür ederim :)

      Sil
  7. güzel bir ürün mat görüntü istemediğimde bazen biraz fondötene karıştırıp uyguluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklıma karıştırmak gelmemişti hiç öyle de bi deneyeyim:)

      Sil
  8. Bende çok merak ediyordum bu ürünü ama içeriği nedense bana geri adım attırdı. aMA ışıltısı gerçekten güzel tabi doğru şekilde kullanıldığında :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığımız bir çok ürünün içeriği yazık ki sorunlu. Ölçülü kullanırsak sanıyorum en azından içimiz rahat eder:)

      Sil
    2. Yazarken de o geldi aklıma aslında :) ne kadar özenle de seçsek mutlaka bir şeyler var içerikte..

      Sil
  9. Aydınlatıcı kullanmayı bende istiyorum fakat yağlı cildim zaten disko topu gibi parlıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ten makyajınızı cildinize uygun ürünlerle yaparsanız parlama olmaz o şekilde:)

      Sil
  10. Benimde alıp köşeye koyup hiç denemediğim bir ürün kendileri. Deneyeyim bende olumlu yorumlar okuyorum ürünle alakalı. Emeğine sağlık. Sevgiler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de acil deneyime başlamalısın. Deneyim sonucunu merakla bekliyorum:)

      Sil
  11. ilk gördüğümde ben de oje sanmıştım :)))

    YanıtlaSil
  12. o pörsüyen fırçası hariç beğendiğim birürün oldu kendisi :)

    YanıtlaSil
  13. Merak ettiğim ürünlerden biri.Yüzdeki duruşu güzel olur diye düşünüyorum:-)

    YanıtlaSil
  14. Görüyor ama nedir diye hiç incelememiştim Harika anlatım için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil