Revlon Colorburst Matte Balm

revlon-matte-balm

Merhaba

Revlon Colorburst Matte Balm ile buradayım bugün. İşin açığı ilk aldığımda hiç araştırmadan görüp "aa Revlon kalem ruj" dedim ve oyalanmadan iki rengini alıp çıktım bir Watsons alışverişimde. Eve gelip aldıklarımı yerleştirirken şöyle bir baktım balm yazıyor. Balm koleksiyonuma hoşgeldiniz dedim:)
İlk kullandığımda ise bir şaşkınlık daha yaşadım, çünkü bildiğimiz diğer renkli balmlar gibi değildi. Evet yumuşaklığı, sürüm kolaylığı balm ama dudakla bütünleşmesi, kontrollü hali ruj.
Aldığım günden beri zevkle kullanıyorum. Bir de kalıcılığı olsaydı. Ne çok şey istiyorum bir balmdan öyle değil mi?
Sizinle uygulanmış halini paylaşmadan önce bazı farklı özelliklerinden bahsedeyim. Hindistan cevizi, shea ve mango yağı içeriyormuş. Hafif bir nane kokusu hissediyorsunuz ama ağır değil. Ve bir dudak ürününde en sevdiğim özellik; uyguladıktan bir süre sonra varlığını unutmanız. Bunda da aynısı oldu. Unutmadan yazayım, ürünün adından da anladığınız gibi mat görünümlü balm, Revlon Colorburst.
Eskiden lipbalmlar beyaz kalın yapıda, sürdüğünüzde margarin yemiş görüntüsü elde ettiğimiz bakım ürünleriydi:) İşlevi değişmeden nasıl da cazip hale geldi:)


Şimdi gelelim fiyatına. 29.90 TL idi son gördüğümde. Bir balm için fazla bulabilirsiniz ama Watsons indirimlerini takip ederseniz çok daha uygun rakamlara sahip olabilirsiniz. Beni instagramda takip ediyorsanız Watsons indirimlerini duyuruyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere...
Sevgiler




"Revlon Colorburst Matte Balm" için 18 yorum:

  1. ben de aldım bunlardan bir tane yapıları hiç fena değil keşke farklı renkleri de olsa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende iki renk var ikisi de koyu 225-250. Bir de yaz için düşündüğüm bir renk var yanlış kalmadıysa aklımda 230 onu bir indirimde almak istiyorum

      Sil
  2. Rengini daha koyu bekliyordum ama çok güzel bir renkmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer bir kat daha üzerinden geçersem koyulaşıyor bir parça daha ama öyle de böyle de fazla durmuyor:)

      Sil
  3. Geçen ruj alırken görmüştüm rengi çok hoşuma gitmişti ama 30 TL vermek istememiştim.
    Yazınızı okuyunca tekrar anımsadım,Sevgililer Günü indiriminde fırsatı değerlendirmek gerek. :)

    YanıtlaSil
  4. Kalem rujların kullanımı çok güzel. Bu rujun rengi de bir harika. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  5. Rengi çook güzelmiş

    YanıtlaSil
  6. Balm nedir ilk defa duyuyorum :) Kozmetik bilgim çok zayıf takip ettiğim bir kaç makyaj bloğumdan duyuyorum duyduklarımı da.Eskiden makyaj yapardım ama şimdi allık,göz kalemi ve parlatıcı dışında pek bir şey kullanmıyorum.Rujun rengi tatlı ama fiyatı bence de biraz fazla pahalı hani şöyle göz alıcı bir kırmızı olsa değerdi 30liraya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevtap Hanım lip balm dudakları korumak nemlendirmek için kullanılan ürünlere verilen ad. Kimisi krem şeklinde kimisi ruj şekilden hazırlanıp tüketiciye sunulmuş. Biz de pratikliği dolayısı ile alıp kullanıyoruz:)
      bu balmın 250 numarası kırmızı gibi ama ruj olarak daha farklı markalar var deneyebilceğiniz. Yani bu fiyata kalıcılığı olmayan bir ruj almış olursunuz:)

      Sil
  7. Bende mor rengini aldım. Kesinlikle kalıcı değil evet ): ne hayallerle almıştım.

    YanıtlaSil
  8. Yapısı ve rengi ile Sultry favorim.Yeni renkler konusunda İrem'e katılıyorum kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  9. Renk çok güzel. Revlon'un photoready fondötenine bayılıyorum ben de, elimdekileri bitirdiğimde kesinlikle tekrar alacağım ürün :)

    YanıtlaSil