For-X 5 Zayıflama Çayı

Merhaba
For-x 5 Zayıflama Çayı bugün burada. Kısaca bu zayıflama çayı ile ilgili tecrübemi anlatacağım size.
Bir tesadüf gördüm, facebook gruplarına katılıp takip ettim. Yetkililerine mesaj yazdım "nedir?" dedim. Beni aydınlattılar %100 1 ay içerisinde 5-7 kg kaybı olacak dediler. Verdim siparisi, kısa sürede elime ulaştı. 
Bu çayın etkileri; iştahı kesmek, ağız kurulu vs. Bunları yaşamadım ben ve irtibata geçtim. Güçlendirici yolladılar. O da aynı Forx 5 gibi toz. Karıştırdım ikisini ve o şekilde kullanmaya başladım. Yine hiç bir değişiklik olmadı. Tek farkı bağırsakları çalıştırıyor, onun dışında hiç bir işe yaramadı. 
Tekrar irtibata geçtim. Beni arayacaklarını söylediler ve hala bir dönüş alamadım. 
For-X 5 Zayıflama Çayı

Bununla da kalmadı yanılgım! Fıtık için %100 çözüm diye bir kür önerdiler, yine aynı muhataplar. 380 TL ödedim annem için aldım. Çeşitli bitkisel kapsüller, krem çay macun vs. Kadın onları midesi bulana bulana yedi içti. Neden inandın diyeceksiniz?
Karşımdaki kocaman bir insan ve ürününden %100 çözüm diye bahsediyor. Reklamlarda değil birebir kendisi ile görüşüyorum. Bu güvenle aldım ama yazık ki o da hüsran.
Bu sonuçları kendilerine anlattığımda beni arayacaklarını belirttiler ama dediğim gibi arayan soran yok.  
Ürünü alırken kendilerine blog yazarı olduğumu, olumlu olumsuz her sonucu yazacağımı açık olarak söylemiştim, tabi yazabilirsiniz demişlerdi. İşte yazıyorum.
Demem o ki; zayıflamak için satılan çaylar, bitkisel farklı çözümler ancak takviye olabilir o da belki. Ama asla başlı başında "zayıflatan" olmaz. 
Dukan diyeti ile zayıfladım bunun garantisini verebilirim, uygulayabilirsiniz kontrollu olarak  Yazısını tam burada yazmıştım. Neden Dukan yapmadığımı soranlara hemen cevap vereyim. Dukan sistem diyeti ve çok kontrollü ilerlemek gerekiyor.  Bitki çayı ile zayıflamak kolayıma gelmişti:) Ama yeni bir Dukan Macerası daha beni bekliyor gibi:)  Onun dışında bir diyetisyen kontrolünde kilo verebilirsiniz. Ama bu çaylar çorbalar görüldüğü gibi bir işe yaramıyor. En azından benim ve kullanan başka bir arkadaşımın da işine yaramadı. Hatta gruplarında "benim işime yaramadı" veya "beni zayıflatmadı" diyenlere "özelden yazıyorum" şeklinde bir cevap geliyor devamını göremiyoruz. Veya daha sert şekilde soranların yorumları anında imha ediliyor.
Bu arada bu çayın fiyatı 85 TL
İşte durum bu arkadaşlar.
Sevgiler
Güncelleme: Bu ürün artık bu isimle satılmıyor. Ürün aynı etiket değişik yani Ayşe'nin Çayı, Fatma'nın Çayı şeklinde bayii anlamındaki satıcıların kendi isimleri ile satılıyor ve devam ediyorlar, dev sosyal medya gruplarında. Yanına kapsülleri, zayıflama taytları filan da eklediler. Çok üzücü.



"For-X 5 Zayıflama Çayı" için 39 yorum:

  1. Bu çaylar tamamen kandırmaca içine sinameki katıp bağırsakları boşalttırıp geçici kilo kaybı sağlıyor hepsi o kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyordum ama yanıldım, yanıltıldım:)

      Sil
    2. BEN BU ÇAYLA 20 GÜNDE 4 KİLO VERDİM. İŞE YARAMAYAN KESİM %0 GİBİ BİR ORAN DİYEBİLİRİM.

      Sil
    3. Bugün 3gün çayı içmeye başladım ve 1.5 kilo verdim kişiden kişiye değişiyor bence karalamaya yapmaya gerek yok

      Sil
    4. Peki ben nasil 3 haftasa 4 kilo verdim. Sabahlari dinc uyandim. Istahim nasil kesildi.. bu cayi ac karnina her sabah ayni saatte icip gunde en az 2 litre su icilmeli. Yer icer bi yandanda cay icerseniz kusura bakmayinda sizi dukan diyeti degil. 48saat ac kalsanjz yine zayiflayamazsinjiz. Egzersiz herseyin basi.

      Sil
  2. 2 yıl önce biber jeli kullandım 2 set nasılsa içilen bir şey değil dedim( kaldı ki rahatlıkla acı yerim:)) hiç bir numarasını görmedim ama şuna dikkat ettim satılan tüm ürünlerin iri puntolarla reklamı yapılırken minik yazılarla da : bir saat yürüyüş uygun bir diye öneriliyor:)))))))))))))
    zaten o bir saatle diyeti yapabilsek bu eklere ne gerek var.
    Dukanı ben de yaptım yaşım ve tiroidler yüzünden herkesin 3 ayda verdiğini ben 9 ay da verdim tam 10 kg ama bir şehir dışı ziyareti yaptık o aralar yine kurban bayramıydı menü malum millete nasıl diyeyim onu yerim bunu yemem diye bir haftalık kaçış yüzünden ufak ufak geri geldi kilolar üzerine bir de rahatsızlanmıştım ipi ucu kaçtı hayatım da ilk kez diyet denedim ama olmadı Dr da illa ki gidecek o kilolar diyor inş. kendimce çabalayacağım.
    İngiltere de yaşayan kardeşimin eşi 6 ay da 13 kilo vermiş bu yaz görünce helal olsun dedim. buğday ve buğday ürünlerini tamamen bırakmış kızartma bile yiyorum dedi(çölyak hastalarının glutensiz beslenme şekli) ara küçük tadımlar yiyorum ama onun dışında hep uydum dedi spor yürüyüş hiç bir şey de yapmamış.bana mantıklı geldi ufatan başladım özen göstermeye .Dukandan bana kalan en güzel alışkanlık yulaf oldu eçok fazla tüketmesem de ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan sıra diğerlerin de :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu üründe yemekten kısıtlama veya spor yapılması şartı yoktu ve önemle uyarıyorlardı:)

      Sil
    2. Madem çay sizde etki etmedi inanmadınız anlatmak istediğiniz şekilde kaldırıldıniz peki ikinci farklı bir ürün neden anneniz için aldınız? ?

      Sil
    3. Madem çay sizde etki etmedi inanmadınız anlatmak istediğiniz şekilde kaldırıldıniz peki ikinci farklı bir ürün neden anneniz için aldınız? ?

      Sil
    4. Merhaba
      İki ürünü aynı anda aldım:)

      Sil
    5. BEN BU ŞİRKETİN SAHİBİYİM SİZİ ARAYIP ASİSTANLARIM ADINA ÖZÜR DİLEDİM VE ÜCRETSİZ OLARAK HEM SİZE HEM ANNENİZE ÜRÜNLER GÖNDERDİM VE SİZDE BİZİ YANLIŞ TANIDIĞINIZI SÖYLEYİP BU YAZIYI KALDIRACAĞINIZI SÖYLEMİŞTİNİZ FAKAT YİNEDE HELAL OLSUN saygılarımla HRB.irfan Demir

      Sil
    6. Evet İrfan Bey söylediğim gibi yazıyı sizinle konuşunca kaldırdım ancak ÜCRETSİZ gönderdiğiniz ikinci ürünlerde sorun olunca size ulaşmaya çalıştım tabi yine mümkün olmadı. Asistanınıza ulaştım geçiştirdi. Eskisinden daha etkisiz bir ürün gelmişti ve sizin bahsettiğiniz ek ürün yoktu içinde. İstediğiniz zaman bakın bana ulaşıyorsunuz, keşke yazdığım sms e cevap verseydiniz. Ürünün tekrar gönderilmesi konusunda ikinci bir yazı yazacağım ve orada anlatacağım ikinci yaşananları endişeniz olmasın. ÜCRETSİZ ürün göndermeniz benim daha evvel ödediğim paraları veya kaybettiğim zamanı telafi etmedi aksine yine zaman kaybettirdi.
      Size de helal olsun. Benim gibi insanı oyalamak herkesin başaracağı bişey değil:)
      Sevgiler

      Sil
  3. Dukan diyetine bana çok uzak. Proteinle hiç aram yok malesef. İyice gıdayı azaltıp, sporu epey arttırınca verebiliyorum kilo....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sebze yemediğimden sıkıntı yaşıyorum seyir evresinde

      Sil
  4. Zayıflama çayı, kürü vs.. denemelerim olmadı.. Çay veya benzeri ürünlere veya haplara zaten güvenim yok... Diyet yapacak irade de maalesef bende yok..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O irade asker gibi sistemli olursa var bende. Ama şundan kısayım, bundan kısayım olunca beceremiyorum. Ya hep ya hiç:)

      Sil
  5. ben yıllar önce aktardan aldığım beşi bir yerde çayı ile 4 kilo verdim hiç bir şey yapmadan. Sonra o çayı bir daha bulamadım adını bile hatırlamıyorum şuan. O yüzden bazı bitkilerin zayıflamayı tetiklediğine inananlardanım:)) Ama çok ta inanıp hepsinin peşine de düşmemek gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O çayı ben de duymuştum ama alıp kullanmak nasip olmadı:)

      Sil
  6. Zayıflamak istiyorsak hangi diyet olursa olsun sporla beraber kesin sonuç. Gerisi teferruat.:)))) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ben açıkçası pek inanmıyorum bu tarz ürünlere, bir de ucuz da değiller. Sadece bildiğim, tanıdığım bir firmanın ürünü ise -belki- inanabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birebir ilgili ile konuşup net cevap alınca denedim yanıldım:)

      Sil
  8. İnsanları niye kandırıyorlar anlamadm ben Gojibery üzümü aldım bakalm inşallah. Faydası olur güneş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para için yazık ki kandırılıyoruz:)
      faydası olursa bilmek isterim:)

      Sil
    2. 70 kiloydum 3 haftasa 4 kilo verdim.sadece cayi ictikten sonra gun boyu 2 litre en az su icmelisin

      Sil
  9. Bende kjllanıyorum fox5 1ayda hıc bırsey yapmadan 7kılo verdım hıcbır yan etkısınıde gormedım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende

      Sil
    2. bende öyle ve gerçekten güzel bi çay gibi güvenerek ilk defa böyle bi çay kullandım umarım sonrasında geri almazsam ki yavaş yavaş bırakın geri almazsınız dediler zaten böyle de olursa harika bi çay , illaki dikkat etmek gerekicek bırakınca ama zayıflamadan ziyade bağırsaklara bile çok iyi gelen bi çay kesinlikle

      Sil
    3. Geri almazsin cunku migden kuculdu artik

      Sil
  10. Ben bu çayla 40 günde 11 kilo verdim. Ve düzensiz kullandım. Bir gun içtim bir gün içmedim yada 2 gün içmedim gibi. Şöyle birşey var, sadece bu çayla oldu bitti değil. Çay evet iştahı kesiyor fakat yeme isteği bitmiyor, buda biraz iradeye giriyor, gece saatlerinde karnım acıkıyor onuda ufak bir parça ekmek ve peynir veya zeytinle geçiştiriyordum, tek yudumluk. Bu şekilde verdim kilomu. Tavsiye edip alanlar içinde işe yaramıyor diyende vardı gözle görünür şekilde zayıflayanda vardı..
    Belkide kişiye göre değişiyor bilmiyorum.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşımını için çok teşekkür ederim. Bu çayın özelliği diyet yapmadan kilo verdirmekmiş. O bakımdan cazip geldi bana. Ancak iştah kesmesi susatması gibi hiç bir etki görmedim. Marka sahibi ile iletişim halindeyim bakalım neler olacak.
      Sevgiler

      Sil
  11. ben bu çayı kullandım bir kutusunu bitirdim ve 6 kilo verdim şimdi ikinci kutusunu sipariş verdim , etrafımda kullanan birinden öğrenip kullanmaya başladım .neden öyle olmuş sizde bilmiyorum sanırım kişiden kişiye fark etmiş .ayrıca ürünün garantisi var bir hafta içinde hiç bi değişiklik olmuyosa ürünü geri yolluyosunuz güçlendirip size geri gönderiyorlar.

    YanıtlaSil
  12. Aynen bende cok memnn kaldim

    YanıtlaSil
  13. bende söyledim ama ne tuvalet isteğim var nede başka birşey kullanmaya başlayalı ikinci hafta oluyor sizce sorun ne memnun kalamadım :(

    YanıtlaSil
  14. cevap yazan arkadasların 1 tanesi hariç diğerleri neden isimsiz ?

    YanıtlaSil
  15. Ben 2hafta önce başladım 81.5 kiloydum su an 77.6 ben çok memnun kaldim

    YanıtlaSil
  16. Bende bugün gördüm ve şimdi ne yapsam bilemedim olumlu ve olumsuz cevaplar var kafam karıştı inanin :(

    YanıtlaSil
  17. bence beş parmağın beşi bir degil demişler.o yüzden bu ürün sihir mucize yada büyü değil biraz kendi elimizde birazda yardmcı takviyelerle.eger bikac kilo sorununuz varsa hiçbi ürüne gerek yok sadece nefsinize hakim olun babaannemin bi sözü sabah padisah öglen vezir aksam köle gibi yemek gerekir.birazda yürüyüs paranız cepte kalır.ama 5 kilo üstü fazlanız varsa ozaman yardmcı güvenilir ürünler kullanabilirsiniz.faydası olur olmaz bilinmez dediğim gibi bes parmagın besi bir degil birine yarar baskasına yaramaz bünyeyle alakalı.ne olursa olsun biraz kesin yediklerinizi bol su icin cayınızıda düzenli kullanın.allah buyuk.. :) şöyle düşünün bigün boyunca yediğimiz ictigimz herseyı bi kağıda yazacak olsak yer kalmazdı yorulurduk bu kadar seyi karistırıp nasıl yediğimize sasırırdık.doymadan kalkmak lazım sofradan peygamber efendimizin dedgi gbi cok yemek karnımızı tıka basa doyurmak günahtır.insaallah istediniz görünüse saglıgınızı kaybetmeden ulasırsınız sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. Her zayıflatıcı çay herkesi zayıflatmaz. A markası kimilerini zayıflatırken kimilerinde etkisi olmaz. Aynı şekilde B markası çay kimilerini zayıflatır kimilerini zayıflatmaz. Bunun sebebi kullandığınız çayın içerisindeki bitkiler ile kilo almanıza sebep olan vermenize engel olan tembel organların uyumsuzluğudur.

    Mesela bağırsakları çalışan ama kendisini yemek yemeden alıkoyamayan birisine içeriğinde sinameki ağırlıklı bitki çayı verilirse bir faydasını görmez sonuç hüsran olur ve verdiği para boşa gider. Aynı şekilde bağırsakları çalışmayan birisine içeriğinde sinameki azınlıklı bitki çayı önerirseniz yine sonuç hüsran olur ve verdiği para boşa gider.

    Ne yazık ki ülkemizde bir şeyler insanlar faydalansın diye değil sadece nasıl olursa olsun para kazanalım diye yapılmaktadır. Ülkemizde son 10 yıldır büyük rağbet gören "Network Marketing System" kurucuları tarafından araştırılmış, yurdum insanının en çok neye ihtiyacı varsa tespit etmişler (Örneğin para kazanma, kilo verme, vücut sıklaştırma, cilt bakım, saç dökülmesi, güneş yanığı vs vs vs) ürüne ihtiyacı olanlar ile paraya ihtiyacı olanları avcı av mantığı ile sırtlarından para kazanmaktadırlar.

    YanıtlaSil