Bioder Age Reverse Serum

aninda-gerginlestirici-serum

Merhaba
Bugün sizinle Bioder Age Reverse Serum deneyimimi paylaşacağım. Daha açığı Bioder Age Reverse Anında Sıkılaştırıcı ve Gerginleştirici Serum.
Bu ürünle Tarçın Events'in organize ettiği Biota lansmanında tanışmıştım ve sizlerle bu lansmanı paylaşmıştım. Okumak isteyenler tam burayı tıklayabilir.
Önce biraz ürünü tanıtayım size, daha sonra deneyimimi anlatacağım.
Ahşap bir kutu içinde 12 adet serum var. Serumun vaat ettiği kırışıklık derinliğinde azalma sağlamak, sıkılaştırmak. Cildin yapı taşı olan kolajenlerin sentezini desteklemek. Peki içeriğinde ne var da bunları vaat ediyor? 
Lipozomal Resveratrol: Güçlü bir antioksidan olan Resveratrol içermesi ile geliştirilen lipozomlar, maksimum etki için aktif maddenin derinin alt katmanlarına taşınmasını sağlar.
At Kestanesi Ekstresi: Hücre hasarını giderir, kan dolaşımını ve hücre metabolizmasını düzenleyerek kırışıklıkları azaltır ve cildi sıkılaştırır.
Vitamin C : Cildin doğal yapısını ve bağ dokudaki kolajen sentezini destekler.
Tüm bu açıklamalardan sonra nasıl kullandığıma ve serum hakkında ne düşündüğüme geçeyim artık:)
bioder-serum

Gördüğünüz gibi her bir serumda minik damlalıklar var. Bu damlalıkları kullanarak, haftada iki gün (geceleri) serumu yüzüme boynuma ve dekolte bölgeme uyguladım. Bir serumu üç defa kullanabiliyorsunuz. Önemli bir nokta uygulama yapacağınız bölgeyi temizlemeyi unutmuyorsunuz.
Yani 12x3=36 kullanım. Haftada iki defa olsa 18 hafta kullanabiliyorsunuz. Oldukça bereketli ve bir türlü bitmiyor:)
Bioder Age Reverse Serum ile ben gayet iyi anlaştım. Ürünü uyguladığınızda bir gerginlik hissediyorsunuz. Rahatsız etmeyen bir gerginlik bu. Kullandığım süre içerisinde cildimi canlandırdığını gördüm bu çok hoşuma gitti.
Mümkün olduğunca düzenli kullandım. Kırışıklık için bir şey söyleyemiyorum; cildimde sadece göz etrafında başlayan cizgilerim var şimdilik yüzümde yok. Bu ürün de göz çevresi için uygun değil. Ancak cildime verdiği tazeliği sevdim, toparlamasını sevdim. Kokusu da gayet hoş.
Bu arada Bioder'in sitesini incelediğimde bu ürünün klinik sonuçlarını okudum. 4 haftalık uygulamada kırışıklıklarda %58 e varan azalma ayrıca %100 cilt yüzeyinde düzelme sağladığı kanıtlanmış. Etkisi ve güvenilirliği de dermatolojik olarak kanıtlanmış.
Bioder Age Reverse Serum fiyatı 150 TL civarında. Bioder ürünlerini eczanelerde bulmanız mümkün.
Sevgiler




"Bioder Age Reverse Serum " için 2 yorum:

  1. Ben de yazını bekliyordum memnun kalmana sevindim verdiği toparlama hissini aynen hissetmiştiz İkimiz de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tazeliğini çok sevdim bir de. Onu hissetmek güzel belli bir yaştan sonra:)

      Sil