Lezzet Tramvayı Naturel Sızma Zeytinyağı Patenti Aldı!


lezzet-tramvayı-zeytinyagi

7 Mayıs 2012 Yılında LEZZET TRAMVAYI blogu kurularak gıda sektörüne Yemek Blog Yazarı olarak başlayan bu macera , Egenin verimli topraklarında Ayvalık Altınova’da yetiştirilen zeytinlerden SOGUK SIKMA ile elde edilen , Naturel Sızma zeytinyağı ile birleşerek 2014 yılının ilk aylarında patent başvurusu yaparak Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağları adını aldı.

Bu maceramız ve çalışmalarımız ; daha sonra ,18 Ekim 2014 ‘ te Koşuyolu MAYA KARADENİZ MUTFAĞI’nda gerçekleşen , sosyal medyada aktif olan Yemek Blog Yazarları ve sponsorların katılımlarıyla ,Lezzet Tramvayı Sonbahara Merhaba Partisi ; ( #LezzetTramvayıileSonbaharParti ) organizasyonu ile LEZZET TRAMVAYI Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağları lansmanı ile duyuruldu. 

Agustos 2015 itibariyle LEZZET TRAMVAYI patenti onaylanarak , LEZZET TRAMVAYI Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağları satışlarınıda yavaş yavaş yapmaya başlamıştır. LEZZET TRAMVAYI, halan ileriye doğru adımları ağır ama emin adımlarla ilerleyerek çalışmalarını sürmektedir. Ayrıca Lezzet Tramvayı Firma ile ilgili prosedurler tamamlandığı zaman satış nokta yeri duyurulacaktır. 

Neden Naturel Sızma Zeytinyağı ? 
ÇÜNKÜ ; 
*Zeytin ağaçları meyvelerine fiziksel ve mekanik işlemler uygulanarak elde edilen yeşilden sarıya doğru değişebilen renkte ve kendine has tadı ve lezzeti olan bir yağ çeşitidir.
*Naturel Sızma zeytinyağı , kokusu ve tadı buruk kekremsidir. 
*Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağı ürünümüz, Ege bölgesinin Ayvalık yöresine ait olup Soğuk Sıkma ile yapılmaktadır. 
*Kimyasal madde kullanılmadan üretilen yağ çeşidir. 
*Çocukların beyin ve kemik gelişiminde önemli bir yeri vardır. 
*Anne Sütüne çok yakındır. 
*Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağı tadı meyvemsi ve genizde güzel tat bırakmaktadır. 
*Maliyeti fazla olmakla birlikte saglık için en önemli yağ çeşidir. 
*O.K ve E vitaminleri içererek saglık için bir çok faydası vardır ( cilt ,kalp ,kabızlık ,kolesterol, kanser ) 
*Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağlarını , kahvaltılarda, yemeklerde, salatalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
*Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağlarını, serin yerde ve ışık almayan yerlerde muhafaza edildiği takdirde 2 yıl garantisi bulunmaktadır. 

SOĞUK SIKMA Nedir ? 
Hamur haline getirilen zeytinyağı belli bir ısıda ısıtılır.Isı derecesi 27 dereceye kadardır. Bu işleme SOĞUK SIKMA denilir. Bu ısıya kadar sıkılan zeytinlerden elde edılen yağ daha az çıkmasına nazaran kalitesi yüksektir. Ne kadar ısı düşerse kalite o kadar artar.Ayrıca Zeytinlerin dalında koparılıp hemen sıkılmaya alınması zeytinyağının kalitesini artırır. 



Politikamız 
Verimli topraklarda elde edilen kaliteli ürünü , uygun fiyatta tüketici ile buluşturmak 

Amacımız 
Türkiye ve Yurt dışı çapında Lezzet Tramvayı Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağlarının taninabilirliğini sağlamak lt1 

LEZZET TRAMVAYI NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞINI NASIL TEMİN EDEBİLİRİM ? 
Şu an 1,2,5 litrelik Lezzet Tramvayı Naturel Sızma Zeytinyağları olarak Instagramdan ( Lezzet Tramvayı sayfasından ) veya www.lezzettramvayi.com adresinden şu zamanlarda yeni yeni satış yapmaya başlamıştır. Lezzet Tramvayı AYVALIK Naturel Sızma Zeytinyağları Bilgi ve Sipariş ile ilgili detaylara bilgilere http://www.lezzettramvayi.com/lezzet-tramvayi-ayvalik-zeytinyagi adresinden de ayrıca ulaşabilirsiniz.


"Lezzet Tramvayı Naturel Sızma Zeytinyağı Patenti Aldı!" için 8 yorum:

  1. Lezzet tramvayı na bol kazançlar diliyorum. Nihal ciğim güzel düşüncen ve paylaşımın için Kutlarım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Lezzet Tramvayı adına çok mutlu oldum. Kadınların azmi beni her zaman gururlandırmıştır. Arzu Hanım'ı bu başarısından dolayı sizin vesilenizle kutluyorum. Yolu açık olsun. Sizi de bu ince düşünü ürünü yazınızdan dolayı tebrik ediyorum. Güzel bir dayanışma örneği...Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  3. Lezzet Tramvayının başarılarını kutluyorum. Her zaman takip ediyorum kendisini.Tebrikler.
    Sizin de hazırladığınız yazı için ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de takibinde olduğum bir blog Lezzet Tramvayı.
      Teşekkürler
      Sevgiler

      Sil
  4. Markası kendisine ,işine ve yaşamına hep uğur getirsin. bereketli bol kazançlar dileğiyle kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil