Bepanthol Cilt Bakım Kremi


Merhaba
Bugün Bepanthol Cilt Bakım Kremi hakkında konuşacağız sizinle. Kremin özellikleri ve benim deneyimime geçmeden önce bu kremin Trnd Türkiye projesi kapsamında bana ulaştığını belirtmek isterim.  Trnd projelerini şuradaki yazımda size anlatmıştım ve dahil olabileceğinizi söylemiştim.
Bepanthol Cilt Bakım Kremi


Bana gelen kit içinde bir tane orijinal boy 40 tane de deneme boy Bepanthol Cilt Bakım Kremi vardı. ayrıca 20 tane de önemli bilgiler kitapçığı tabi. Bu deneme boylar etrafımdaki arkadaşlarım, dostlarım ve aileme ulaştırmam için gönderilmişti.
Gelelim kreme. Amacı şu: 
*Cildin yenilenmesine yardımcı olur.
*Cildin kurumasını engelleyerek nemlenmesine yardımcı olur.
*Cildin pul pul dökülmesine, çatlaklara ve kızarıklığın giderilmesine yardımcı olur.
Bepanthol Cilt Bakım Kremi %5 oranından Provitamin B5 içerirken, parfüm, gereksiz koruyu, parfüm ve tahriş edici maddeler içermiyor


Bir süredir kendim kullanıyorum ayrıca akrabalarım ve arkadaşlarımla da paylaştım onlar da kullandılar ve deneyimlerini paylaştılar. Elimdeki deneme ürünlerinin tamamını henüz dağıtamamış olsam da bloguma yazacak kadar deneyim topladığımı düşünüyorum.
Benim cildim karma, özellikle kış aylarında nemlendiriciye ciddi ihtiyaç duyarım. Yaz mevsiminde daha az kullanırım. Bepanthol Cilt Bakım Kremini  ben en çok ellerime uygun buldum. Yüzümde de sevdim ama istediğim nemi alamadım. Fazla sürünce de cildimde emilmedi. 
Arkadaşlarımın bir çoğu çok beğendi sevdi, hatta içlerinden iki tanesi bundan sonra kesinlikle Bepanthol Cilt Bakım Kremi kullanacağını söyledi. Birisi yağlı cilde sahip olmasına rağmen memnun kaldığını anlattı, iyi hissettiriyor dedi. Sadece bir tane olumsuz dönüş aldım ürünle ilgili o da ne yüzünde ne de ellerinde asla kremin emilmediğini anlattı. 
Bepanthol biliyorsunuz Bayer ürünü. Bepanthol ailesinde ayrıca ekstra koruma pişik kremi (bunu kullanıp çok memnun kalmıştım) ve vücut losyonu var.
Bepanthol Cilt Bakım Kremi ambalaj ve fiyatlarına gelince;
100 gr. 24.90 TL
30 gr 9.90 TL

Sevgiler






"Bepanthol Cilt Bakım Kremi" için 16 yorum:

  1. güzel yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. çocuklar sayesinde tanıştığım bir ürün kendimede kullanıyorum gercekten çok da faydasını görüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle Bepanthol Pişik Kremini çok fazla sevmiştim hala evimde vardır

      Sil
  3. Hücre yenileyici özelliği var ben de kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Canım yüzümde hiç kullanmadım ama ellerimde kullanıyorum.Güzel yumuşaklık hissi veriyor ama emici olmadığı için elime sürdüğüm zaman hiç bir yere dokunamıyorum buda beni rahatsız ediyor.Özellikle deterjandan tahriş olmuş ellere iyi geliyor.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Bende projeye seçildim ürünler harika ve özenli :) Blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler :) http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Aslında çok merak ediyordum bu kremi... sizin ve arkadaşlarınızın deneyimlerini okumak iyi oldu....deneyeceğim Nihal hanımcığım... sevgiler (Selma'nın Organik Mutfağı)

    YanıtlaSil
  7. İlginize teşekkür ederim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çatlaklar için derken selülitler için filan mi oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Hayır. Mesela hava şartlarından kuruyup çatlayan ciltler gibi.
      Sevgiler

      Sil