Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülleri


fairy-bulasik-makinesi-tableti


Merhaba Arkadaşlar;

Bundan bir süre önce Trnd Türkiye aracılığı ile denemem ve denetmem için Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsulleri gönderildi bana. Bu gönderim bana özel değildi tabi. Trnd Türkiye projeleri ile ilgili tüm üyeleri ile aynı  çalışmayı yapabiliyor. Yani üye olursanız sizin de kapınız farklı bir ürün için çalabilir:)
Bana gelen kutuda 20 li bir paket ve 3'lü 20 paket vardı. 20'li olanı ben kullanacak diğerlerini eş dost akrabaya dağıtacaktım. 
O günden bugüne hem kendim denedim hem de kimi gördüysem bir paket verdim. Hatta bir süre çantamda bir kaç tane gezdirdim ve iki tanesi bizim sürekli ulaşım ihtiyaclarımızı karşılayan taksiciye nasip oldu. Daha sonra eşi ile telefonda konuşarak ürünü beğendiği yönünde bilgileri aldım.
Fairy aslında 1898 yılında tescilli bir sabun markası olarak kurulmuş. Bu kadar eski bir tarihe sahip olduğunu bilmiyordum markanın. Bu projeye dahil olunca öğrendim. 
Fairy Platinum tabletlerin hem bulaşıklardaki hem de makinedeki yağları temizlediği ürünün vaatleri arasında. Sıvı teknolojisi sayesinde hızlı çözündüğü ve  düşük sıcaklıkta bile iyi sonuç verdiği de söylenenler arasında.

Peki benim ve çevremdekilerin deneyim sonuçları nedir? Ben üzgünüm ki bulaşık deterjanı olarak daha iyi bir marka kullanmadım, çok net. Diğer markalar alınıp gücenmesin:) Sorunsuz temizlendi, yağlardan arındı bulaşıklarım. Yalnız hani tuz ve parlatıcı kullanmaya gerek yok deniliyor ya; ben muhakkak bu ürünleri de kullanıyorum sanırım alışkanlık. Fairy markasına ait elde yıkama deterjanını da biliyorsunuz ondan da çok memnun kalmıştım. PR sloganları çok doğru "Yağları da dize getirir, dağları da".
Çevremden aldığım sonuçlar da çok olumlu. Bir kişi deterjan gözünde kaldığını söyledi ürünün. Trnd'e ilettim bir raporumda hemen geri dönüş oldu "şebeke suyunun tayzik durumu ile ilgili olabilir" diye gayet mantıklı. Zaten bir defa yaşamış bir daha olmamış. Yine aynı arkadaşım makineden çıkan bulaşıkları durulamadan kullanmaz normalde ama bunu kullanınca içine sindiğini, durulamadan kullandığını söyledi bunu da belirteyim.
Sanki biraz fiyatı fazla gibi, bunu da belirttim raporlarımda. Belki bir düzenleme yaparlar:))
Bu ürün 20, 30, 40, 50 ve 70 kapsül barındıran paketler halinde satılıyor. 
Hesaplı market markaları ile kıyaslayınca, fiyatı dediğim gibi pahalı ama inanın temizliği çok iyi. İmkanınız varsa ve henüz denemediyseniz bir şans verin derim.
Sevgiler


"Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülleri" için 14 yorum:

  1. Fairy iyi bir marka. Özellikle elde yıkama için olandan çok memnunum ve sürekli kullanıyorum. Ama makina için zaman zaman sıkıntı oldu. şimdi başka bir marka kullanıyorum. SIvı. Ondan çok memnunum
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elde yıkama için olanından ben de dediğim gibi çok memnun kalmıştım uzun zamandır kullanıyorum. Makine için olanından da memnun kaldım, yani daha önce kullandıklarımın üzerinde. Sıvı hiç denemedim ben.

      Sil
  2. Katiliyorum Canim aynen oyle bende Sonuclari paylastim.. Guzel urun denemeye defer.

    YanıtlaSil
  3. Çok severek kullanıyorum ben de. Gerçekten de ek ürün kullanmıyorum bunu kullandığımdan beri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ek ürün alışkanlık olsa gerek kullanıyorum ama yağları sahiden dize getiriyor:)

      Sil
  4. Denemekten çekiniyordum . Ama bu yazınızı okumamla birlikte en kısa zamanda deneyeceğim . Alışkanlıklardan zor vazgeçiliyor . :) Yağlar dize gelsin bakalım görelim ;)

    YanıtlaSil
  5. Bende uzun zaman önce başka bir markadan büyük bir paket almıştım. Denemek istiyorum küçük paketlerden alıp deneyeyim.Paylaşımınız için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  6. Ben de hem elde hem makinede Faıry kullanıyorum ve çok memnunum..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Fairy markasının elde yıkananından kullanıyorum Sarı renkli olanından. Memnunum. Makine için olanlarından kullanmadım hiç. Aslında almak istiyorum ama fiyatını görünce vazgeçiyorum her seferinde. :(

    YanıtlaSil