Bioder Lansmanı Detayları


Merhaba Arkadaşlar,

28.06.2015 Cumartesi için,  Tarçın Event's ile Bioder'in  iftar yemeği eşliğinde gerçekleştirecekleri lansmanın davetine gittim. Lansmanda neler oldu? Neler öğrendik? Kısaca bunlardan bahsetmek istiyorum bu yazımda.
Ottoman Palace teras katı bizler için ayrılmış, güzel bir masa hazırlanmıştı. Yukarıdaki fotoğrafta benim servisimi görüyorsunuz:) Katılmcı blogger arkadaşlarım ve Tarçın Events kurucusu Fatma Hanım ile hoş sohbet eşliğinde ezanı bekledik, iftarımızı yaptık.
Sonrasında Fatma Hanım'ın açılış konuşması ve Özge Hanım'ın Bioder hakkında bizleri bilgilendirmesine geçildi.


Özge Hanım bizlere Bioder Skin Care ürün gamından bahsetti. Marka altında 7 çeşit ürün var. bunlar neler? 
Anti-Aging Serisi
Temizleme Serisi
Nemlendirme Serisi
Akne Karşıtı Serisi
Leke Karşıtı Serisi
Çok Kuru/Atopik Ciltlere Özel Serisi
Güneş Serisi

Bu seriler kendi içinde de bir çok ürünü barındırıyor. Zamanla size kullandığım ürünler hakkında bilgi yazacağım. Yine gün içinde minik eğlenceli bir yarışma yapıldı. Hazırlanan soru kartlarına her birimiz cevaplarımızı yazdık. Doğru cevap verenler arasında yapılan çekilişle 6 kişiye Anti-Aging serisine ait ürünler hediye edildi. Şanslılardan biri de bendim. Bioder Age Reverse serum benim oldu. Bioder Uzman Satış Sorumlusu Nur Hanım'dan hediyemi aldım. Cilt bakım rutinimi bu ürüne göre ayarlayıp, sanıyorum bir iki gün içinde kullanmaya başlarım. Elbette sonucu çok merak ediyorum, Kullanırken aşamaları not alıp, ürün hakkında tam kanaatim oluştuğunda sizlerle paylaşacağım her zaman olduğu gibi.

Gün için bazı arkadaşlarımıza cilt bakımı yapıldı. Bunlardan biri Gülümse Yüzüme blog yazarı Yasemin oldu. Zaten güzel bir cilde sahip olan Yasemin'i cilt bakımından sonra görmeliydiniz ışıl ışıl, pırıl pırıl :)

Bol fotoğraf çeekildi gün içinde, ikili üçlü toplu halde veya selfie. Bu arada benim paylaştığım fotoğrafların bazıları Rococosh blog Seda'nın objekifinden. Ona da buradan teşekkür ediyorum. 

Lansman süresince Bioder Skin Care ürünlerini inceleme fırsatı da bulduk. Anlık denemelerde yumuşak dokusu ve iyi hissettiren kokusu güven verdi markanın.
Günün sonunda markanın bizlere ayrıca hediyeleri oldu. Temizleme serisine ait bu ürünler de denenip sonuçları hüzün sarısı sayfalarda paylaşılacak:)

Bioder ve Tarçın Events'e ilgi ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Sevgiler 






"Bioder Lansmanı Detayları" için 10 yorum:

  1. Harika ürünlerle harika bir akşam geçirmek güzel olmuş. Artık bayanlar cilt sorunu yaşamayacaklar sanırım. Hep tatilde olduğum için sizlerle beraber olma şansını kaçırıyorum. Sevgiler güzel yazılar yazan bayan.

    YanıtlaSil
  2. bu tarz bir etkinlige hic katilmadim, cok eglenceli gecmise benziyor.
    kesiftagi etkinliginde instagramda takiplesmeye baslamistik. Bilgisayarima ancak kavustum ve blogunuzu da takibe aldim #745. siz de benimblogumu takibe alirsaniz cok sevinirim :)
    fashionsbit blog || facebook || instagram || bloglovin || twitter

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir katılım güzelliklerle taçlanmış sizler deneyimledikçe biz de bilgileniyoruz teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ben de kullanmaya başladım özellikle tunik ve krem iyiler şimdilik Yorumları karşılaştıracağız artık :)

    YanıtlaSil
  5. Elimin üzerine denediklerinde bile farkı gözlemlemiştim. Çok güzel bir geceydi canım ,başka lansmanlardada umarım beraber oluruz.

    YanıtlaSil