Ana Sayfa » , , , , » Sürmeli İstanbul Hotel’ in Büyülü Dünyasında Aşkınızı Şımartın!

Sürmeli İstanbul Hotel’ in Büyülü Dünyasında Aşkınızı Şımartın!


sevgililer-gunu

Yenilenen yüzü ile ayrıcalıkların öncüsü Sürmeli İstanbul Hotel de14 Şubat’ ta çiftler için kusursuz bir organizasyona imza atıyor. Panoramik manzaralı Le Melange salonunda gerçekleşecek akşam yemeğinde, özel St.Valentine’ s Day menüsü hazırlayan Sürmeli İstanbul Hotel, şanslı çiftlere sürpriz hediyeler verecek.
Sürmeli İstanbul Hotel, Sevgililer Günü için çiftlere unutulmaz bir gece vaad ediyor. Sevgililer günü için organize edilen yemek, şehrin merkezi Gayrettepe’ de bulunan, Sürmeli İstanbul Hotel’ in en üst katında, büyüleyici, panoromik manzaralı Le Melange salonunda gerçekleşecek. Geceye romantik aşk şarkıları ile canlı piyano ve solistimiz eşlik edecek.
Ünlü şef Uğur Alpaslan tarafından, Sevgililer Günü' ne özel olarak hazırlanan St.Valentine’ s Day Menü’ de sevgililer için farklı l
ezzetlerin yer aldığı harika menü oluşturuluyor.
Her yemeğin kendine özgü yorumu ile oluşurken Aşkın ilk adımlarında Füme somon sırtı ve tartar,Sevgi Durağında ise Enginarlı büyük ‘Ravioli,domates kompostosu, Çilek Aşkında Misket limonu sorbesi, Sevgi Yumağında Levrek külbastı yada Kekikli dana bonfilesi, Aşıkların sevinç kaynağı eşliğinde Tek taş elması Limon ‘mousse’, ve Sevgililer günü kurabiyeleri muhteşem bir menü sizleri bekliyor olacak.! Ayrıca bu essiz gecede Limitsiz Yerli İçki servisi dahildir.
Çiftlere Özel Hediyeler…
Sürmeli İstanbul Hotel, Sevgililer Günü’ nde, yılın en romantik akşamını unutulmaz kılmak için, çiftlere birbirinden özelhediyeler hazırladı. Aşk ile lezzetin bütünleştiği bu çok özel gecede, Sürmeli İstanbul Hotel çiftlere unutulmayacak anılar biriktirmeleri için, yemek ve eğlence seçenekleri sunuyor. Gecenin şanslı çiftlerini sevindirmeyi amaçlayan Sürmeli İstanbul Hotel yemeğe katılan misafirlerine çeşitli hediyeler sunacaktır. Sevgililer Günü’ nde, Sürmeli İstanbul Hotel’ dekonaklamak isteyen çiftlere odaya günün anlamına özel sevgililer günü ikramı ; çikolataya batırılmış çilek ve kalpli çikolatalar sunulacak. Ayrıca çiftler zengin kahvaltı büfesinden de yararlanabilecekler.
14 Şubat gecesi aşkınızı, Sürmeli İstanbul Hotel’ in büyüleyici atmosferinde geçireceğiniz keyifli saatlerle şımartın… Unutulmaz bir deneyim ve sürpriz fırsatlar, İstanbul’ un merkezinde Sürmeli İstanbul Hotel’ de sizi bekliyor!
St.Valentine’s Day Menu
14th February 2015 
Amuse Bouche
Ördek tiritle doldurulmuş hurma, Füme edilmiş ılık patlıcan ile
Aşkın ilk adımları
Füme somon sırtı ve tartar, gevrek sebze salatası ve roka pesto ile
Sevgi Duraği
Enginarlı büyük ‘Ravioli, domates kompostosu, sote kuzukulağı mantarı ve kremalı-tereyağı sosu eşliğinde.
Çilek Aşkı
Misket limonu sorbesi ve yenilebilir 18 ayar altın yaprağı ile
Sevgi Yumağı
Levrek külbastı, glaze edilmiş kereviz, sütlü patates truffle aroması ve narlı-nane sosu ile 
Veya
Kekikli dana bonfilesi, keşkek, ıspanak kökü kavurması ve elma ile
Sevgi Bulvarı
Tek Taş elması, limon ‘mousse’, kayısılı ‘passion’ jeli, kıtır ‘praline’
Petit four
Sevgililer günü kurabiyeleri, çay ve kahve
Limitsiz Yerli İçki

Sürmeli İstanbul 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü Yemeği Hediye Detayları

  • Bir Çiftimize Sürmeli İstanbul Otel’de Hafta sonu 1 Gece Konaklama (Otelin müsaitlik durumuna göre önceden rezervasyon ile 2015 yıl sonuna kadar.) 
  • Bir Çiftimize Sürmeli İstanbul Otel Ruga Restoran’da Romantik Akşam Yemeği (Önceden rezervasyon ile 2015 yıl sonuna kadar.) 
  • Bir Çiftimize Sürmeli İstanbul Otel Ruga Restoran’da Haftasonu Bir Sabah Kahvaltısı (Önceden rezervasyon ile 2015 yıl sonuna kadar.) 
  • Bir Çiftimize Sürmeli İstanbul Otel Hafta sonu 2 Günlük Açık Havuz Girişi (2015 Yaz Dönemi Önceden rezervasyon ile) 

Akşam yemeği kişi başı 259 TL
Çift kişilik Superior oda kahvaltı dahil 299 TL

Bilgi ve rezervasyon için 212-2721161 Banquet Ofisi


"Sürmeli İstanbul Hotel’ in Büyülü Dünyasında Aşkınızı Şımartın!" için 4 yorum:

  1. Sürmeli oteli çok severim birçok düğüne katıldım ve birçok kerede eski çalıştığım firmanın toplantılarını burda gerçekleştirdik. Hizmet kalitesi süper. Eminim Sevgililer Günü de burada mükemmel geçecektir. İstanbul'da olsam giderdim fiyatları da uygunmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm illerde aynı Sürmeli kalitesi. Evet böyle özel bir gün için fiyatlar makul

      Sil
  2. Güzel bir otel , Manzarası da şahanedir.
    Bol şans diyelim.

    YanıtlaSil