Sevgililer Günü Etkinliği Sponsorları (Part4)

Tekrar Merhaba Arkadaşlar
Pınar'la Hayat blogu yazarı Pınar ile gerçekleştirdiğimiz #14subat14sevgikadini etkinliğimizin sponsorlarına kaldığımız yerden devam edelim. Daha önce belirttiğim gibi alfabetik sıra ile gidiyorum ve sanırım bundan sonra bir yazım daha olacak sponsorlarımızı anlattığım.


Hunca Life bizimleydi ve çok hoş bir kutu hazırlamıştı her birimiz için. Kutuda neler mi var? Şimdilik tek bir fotoğraf paylaşayım, daha sonra bağımsız bir yazı ile tek tek anlatacağım:)

Kliksa.com sanki beni tanıyor, nasıl bir çay tiryakisi olduğumu biliyor gibi harika setlerinden birini göndermiş. Bakın burada!

Herkes sofraya! Knorr'da bizimleydi. Mangal tadında tavuklar yapmamız için gönderdikleri işte böyle:)

Koton Kitap öyle hoş bir sunumla katıldı ki! Shmuley Boteach'ın Evde Şehvet Bitti isimli kitabını göndermiş bizlere. Kitap ismi ile aynı baskıda kupa ve çok şık bir kutuda. Sırada bekleyen kitaplarım var ama bu o kadar albenili ki, önce beni oku diyor:)

Le Corail İstanbul bu şık kolyeden göndermiş her birimiz için:)

Lipton diyorum, siyah çay diyorum. Başka da bir şey demiyorum:)

Möller's web sitesindeki balık avı oyununu bir türlü başaramadığım ama daha önce omega3 için övgülerini duyduğum bir marka. Oğlum da kullanacağım kısmetse:)

Nar Gourmet mis gibi nane kokusu:)

Neva Color hepimizin bildiği bir marka değil mi? Peki bu kadar ürün çeşidi olduğunu biliyor muydunuz? Bunları da bağımsız bir yazıda tek tek anlatacağım sizlere. Şimdilik tek fotoğraf:)

Optimum Kitap ve Timaş Yayın Evi'nin kitapları vardı. Hatta Timaş Yayınevi Editörü ani bir ziyaretle etkinliğimize gelerek sürpriz yaptı.  Sırada bekleyen kaç kitabım oldu acaba?:)

Otacı bu çok övülen şampuanı ile bizimleydi. İlk fırsatta deneyip sizlerle paylaşacağım.

Mutfağın Yıldızı Pakmaya'da bizimleydi. Biliyorsunuz, Pakmaya ile hazırladığım tarifleri "mutfağımdan tarifler" sekmesinde sizlerle paylaşıyorum:)

Yine etkinliğimizden bir kare ile bu yazımı bitiriyorum. Konu ile ilgili bir postum daha olacak önümüzdeki günlerde. Biz nasıl dolu dolu yaşadıysak günü sizlere de o şekilde anlatmaya çalışıyorum:)
Sevgiler


















"Sevgililer Günü Etkinliği Sponsorları (Part4)" için 8 yorum:

  1. Bu güzel gün için sizleri kutlarım canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş =)

    YanıtlaSil
  3. Güzel etkinlik olmuş. Cicilerinizi güle güle kullanın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba hüzünlü hanım,

    Evde Şehvet Bitti'yi okuyorum şu anda. Tavsiye eder miyim etmez miyim bilemedim. Hakkında yazmayı hak eden bir kitap ; ondan eminim. Hatta sitenize görsel ararken denk geldim.

    Keyifli günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ben yeni başladım okumaya muhakkak blogda yer vereceğim bu kitaba.
      Sevgiler:)

      Sil