Saç Dökülmeleri ve Kırılmalarına Karşı Mucize

Merhaba Arkadaşlar;
Saç dökülmesi ve saçların kırılması her kadının kabusu. Benim de öyle. Bir de ben normalin çok üstünde yaşadım bunları.
Önce kısaca hikayemi anlatayım, çok uzun saçlarım vardı ve çok sağlıklıydı. O kadar çok uğraştım ki saçlarımla; renk açmalar, bol bol fönlemeler, tekrar koyu renk yapıp tekrar renk açmalar.
Hiç anlamadım nasıl olduğunu ve saçlarımda ani dökülmeler başladı ama sıradan dökülme değil, yürürken arkamdan akıyordu saçlarım. Kestirdim biraz hani derler ya kestirince güçlenir diye (tamamen uydurma), devam etti dökülmeler daha çok kestirdim küt şeklinde ensem açıldı o derece kısa. Yine olmadı tabi. Bir de saç o kadar kalitesiz oldu ki görseniz inanamazsınız. Matlaştı, tiftik tiftik, yolunmuş gibi bir görüntü. Kim ne önerdiyse uyguladım saçıma bitkisel tıbbi ne dedilerse ama olmadı. En ufak bir düzelme göremedim.
Mayıs ayında Garden Event isminde bir etkinlik gerçekleştirmiştik. Etkinliğimize Hc Hair sponsor olmuştu. Ürünleri hakkında hep olumlu şeyler duyuyordum. Hemen sacbakim.com adresinden uzmanlarla iletişime geçtim.  Uzun uzun saçlarımın bu hale geliş hikayesini anlattım. Bir süre mail trafiği yaşadık saç uzmanları ile. Hc Complex isimli ürünlerini önerdiler ve nasıl kullanmam gerektiğini anlattılar. Denemekle ne kaybederdim ki? Yıllardır denemediğim ürün mü kalmıştı sanki. Tamam dedim ve kullanmaya başladım. Bu arada uyarmışlardı ilk bir ay dökülmeler çoğalabilir diye. Dedikleri gibi de oldu.

hc-complex

Ürünü haftada iki gün kullandım. Spreyli şık şişesinden avuç içime bir miktar sıkıp saçlarımın diplerine parmaklarımla önce tampon şeklinde sürüp sonrasında masaj yaptım üzerine bonemi taktım, eğer vaktim varsa üzerine sıcak fön tuttum. En az iki saat olmak üzere saçında beklettim. Ama bu işlemi çoğunlukla gece yaptım sabah yıkadım.
Yağ saçtan normalde zor arındığı için ben yıkarken önce saçlarımı ıslatmak yerine, şampuanı saçıma sürebildiğim kadar sürüp dağıttıktan sonra ıslattım ve yıkamaya devam ettim, kolayca arındı yağ. Size de bunu tavsiye ederim.
Yaklaşık 1.5 ay kullandıktan sonra saçımdaki o tiftik görüntü, o yoluk saç hali hafifledi. 2 ay sonunda dökülme de azaldı. Sadece yıkarken ve tararken dökülme devam etti ki dediğim gibi ben yürürken akardı saçlar. İki ay tamamlandığında bir ameliyat geçirdim ve ara verdim. Yaklaşık 1 ay hiç kullanamadım şimdi yeniden başladım.
Ürün çok bereketli bu kadar süre kullandım ve ikinci şişeyi yeni açtım. Elbette saçımın az ve kısa olmasının da etkisi var.
Saçlarımı kestirdikten sonra uzaması durmuştu. Kulak seviyesinde kaldı saç uzamadı:) Hc Complex saçımın uzamasına da yardımcı oldu şu an saçlarım omuzlarıma dokunuyor böyle de güzel bir tarafı daha var ürünün.
Bir süre daha aynı sistemde kullanmaya devam edeceğim. Daha sonra, yani saçlarım eski haline tamamen kavuştuktan sonra ayda birkaç kez tekrar kullanacağım. İçindeki yağlara saçlarımın sürekli ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Fiyatı 45 lira civarında ve faydasını düşündüğümüzde tabibiri cazise "bedava" diyebilirim. Saçlarım için çok ciddi paralar harcadım çünkü son 4 yıldır.
Saç dökülmesi, kırılması, saçtaki kalitesiz görüntü için evet şiddetle öneriyorum.
Çünkü kadınlar saçları ile güzel:)
Sevgiler





"Saç Dökülmeleri ve Kırılmalarına Karşı Mucize" için 36 yorum:

  1. Ben bu üründen kullandım ve gerçekten çok başarılı.
    Saclarıyla sorunu olan herkese tavsiye ederim bende, çok memnun kalacaklardır eminim ki .
    Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  2. Süpermiş cnm yaa ne güzel problemlerin hafiflemiş, saç diyince bütün saç bakım ürünlerini alasım geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyleydim. Hangi ürünü önerdilerse aldım saçlarım için. Bu ürünle iyi ki tanıştım:)

      Sil
  3. iyiymiş gerçekten kullanmak lazım aynı şikayetler bendede var...ve çok sinir bozucu oluyor artık..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ihmale gelmiyor. Zamanla sinir bozucu olmaktan çıkıp endişe haline geliyor.
      Sevgiler

      Sil
  4. Bende kullandım.Güzel ürün gerçekten.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler. bEN HİÇ KULLANMADIM.. fAKAT BUNU BİLMEM İYİ OLDU.. çOCUKLARADA FAYDALIMI ACABA? nEYSE ÜZERİNDE YAZIYORDUR. yADA ECZANEDE BU KONUDA YARDIMCI OLURLAR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ilginize:)
      Yazı içinde olan linklerden direkt uzmanlarla iletişime geçebiliyorsunuz. Facebook sayfalarında bile dönüş yapıyorlar. Hamilelerin bile rahatça kullanacağı bir saç bakım yağı HC Complex. Bu yüzden sanırım çocuklarda da güvenle kullanılır.
      Sevgiler

      Sil
  6. Ben seneler önce bekarken yaşadığım çok skııntılı dönemlerde ki o zamanlar saçımı boyamak ya da boyatmıyorum buna rağmen saçımın ortasında 1 milyon büyüklüğünde bir açılma olmuş ben dr dr gezerken açılma diğer yerlere sıçramış ve ben tamamiyle kel kalmıştım yaşadığım ruhsal çöküntüyü anlatamam:( aylarca bandana ve perukla dolaştım.Onca ilaç vitamin bir işe yaramamıştı sonrasında jiletle kazıyıp sarmısak uyguladılar ve çim gibi bitmeye başlamıştı saçlarım bu yaz ense kökümde başladı dr deyimi ile sadece sıkıntı ve stres kaynaklı başka hiç bir problem yoktu.Paylaım için teşekkürler şu an bir sıkıntım yok ama,elimin altında bulunsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça sıkıntılı bir süreç yaşamışsınıź. Çok geçmiş olsun. Yaşanılan bir çok sağlık sorunu üzüntü ve stres sebepli olabiliyor. Allah kimseye yaşatmasın.
      Sevgiler

      Sil
  7. Nihal'ciğim bu ürünle tanışmam seninle oldu..Bu ürünü kullanmadan önce saçlarımdan asker traşıyla kurtulmak niyetindeyken şu anda saçlarımı seviyorum:))Harika bir ürün..Saçlarımın koybolan ışıltısını geri getirdi aynı zamanda dökülmeyi çok azalttı..Üstelik bütün saç tiplerine de uygun olması çok güzel..Şu anda yedekte bir şişemin olmasına da ayrıca çok seviniyorum..Uzun süre kullanmayı düşünüyorum tabi bırakabilirsem:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bir şeye sebep olmak nasıl mutluluk veriyor.
      Evet canım, ben sürekli kullanmayı planlıyorum saçlarımızın bu ürüne daimi ihtiyacı var.
      Sevgiler

      Sil
  8. Bu markanın hemen her ürünü de başarılı gerçekten. Sadece saçlara yönelik üretimde bulunmaları da bu başarıda etken sanırım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Üstelik ürünü satıp bırakmıyorlar takibini yapıyorlar. Bu benim için çok önemli.
      Sevgiler

      Sil
  9. Hc'nin saç ürünlerini ben de çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir ürünü daha var deneyimlediğim onu da yakın zamanda yazacağım.

      Sil
  10. Ayni problemler bendede var demek çoğu kadinda var bu sorun. Bende ilk firsatta deniyeyim. Dediginiz gibi ne paralar harciyoruz.denemedigimiz sey kalmiyor cogu zaman 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle deneyin. Benim bitmiş saçlarıma çare olduysa her türlü sorunu da çözer saçlarla ilgili

      Sil
  11. Konu saç olunca akan sular durur biz hanımlar için :)Ben de aynı dertten muzdaribim..Denemeyi düşünüyorum bu ürünü..Paylaşım için teşekkürler ..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginize ben teşekkür ederim. Bence vakit kaybetmeyin:)
      Sevgiler

      Sil
  12. hc hair care ürünlerini kesinlikle başarılı buluyorum cnm,her olumlu yorumu hakediyor :)

    YanıtlaSil
  13. Harika urun 4 yildir kullaniyorum daldan dala konmayip sadece sac uzerinde odaklanmalari guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet büyük etken sadece saç üzerine çalışmaları:)

      Sil
  14. Abla Iyi geceler HC complex gerçekten bukadar etkilimi kullanılan bir ablam olarak tavsiye edermisin ben erkeğim bu ürünler daha çok saç güzelleştirmek için sanırım lütfen abla cevabını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi geceler.
      Evet bu kadar etkili. Birebir anlattığım gibi yani. Fazlası olabilir ama eksiği yok.
      Saçımı sağlığına kavuşturdu düzenli kullanımda.

      Sil
  15. Nihal hanım hc care çekiliş görselini burada bulamadım.İnstagramdan gulsah2300 kullanıcı adıyla şartları tamamladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah Hanım, çekiliş sadece instagramda. Blogu takibe almış olmak ek çekiliş hakkı veriyor. Şansınız bol olsun:)

      Sil
  16. Hc Hair saç ürünlerinden oldukça memnunum :) Paylaşım için teşekkürler :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Iki yazinizi da okudum oldukca güzel sonuclar bunlar memnun kalmaniza cok sevindim, düzenli kullanmak her ürün icin cok önemli tabi. Geceden sabaha mucize yaratti diyen Blogger!a da cok güldüm :)

    YanıtlaSil