Ana Sayfa » , , , , , , , , , , » Golden Rose Rich Color Deneyimim

Golden Rose Rich Color Deneyimim


Merhaba
Yeni bir oje yazısı ile buradayım. Hani her yazımda bahsettiğim standart rengim. Tamamen bitmesine izin vermem evde muhakkak yedeğim olacak.  En son yine Gratis alışverişimde aldım.Alışveriş yazımda da bahsetmişken ojeyi anlatayım dedim.
Neden bu renk neden bu marka sorularına cevap vereyim. Bu rengi doğal bulduğum için kullanıyorum benimle bütünleşti sanki böyle de gider uzun yıllar. Neden bu marka sorusuna gelince; tesadüf almıştım bu tonu kullandığım için ama fırçanın dolu dolu olması buna karşı sürerken ayrılıp bölünüp dağılmaması işimi kolaylaştırıyor. Çok acil bir işim varsa tek kat bile sürebiliyorum kötü durmuyor günü kurtarıyor. Kuruması için de öyle ciddi bir zamana ihtiyaç yok.
Ve tırnağımdaki duruşunun fotoğrafları. Burada iki kat onu da belirteyim.




Ellerin bakımı önemli, ihmal etmeyelim.
Sevgiler:)




"Golden Rose Rich Color Deneyimim" için 16 yorum:

  1. Nude tonları seviyorum ben de ojede :) Alacağım en kısa zamanda çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tercih etmeyen soluk duruyor diyen arkadaşlarım oldu:)) çok garip geliyor bana tercih edilmemesi o derece sahiplenmişim :))

      Sil
  2. Nude tonlar yaz kış tercih ediliyor. Bu oje de çok hoş gerçekten. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yaz kış tercih edenlerdenim. Yazımda dediğim gibi tükenme ihtimalini göze alamıyorum. Şimdi farkı bir markasını aldım onu deneyeceğim:)

      Sil
  3. çok güzel bir renk..güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  4. Ojenin rengi harika ,sizin ellerinize de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Sizde çok güzel durmuş :) ben de bu tonları seviyorum ama bazılarını yakıştıramıyorum ellerime bunu da denemek lazım belki bu sefer tutturabilirim. :) teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)
      Ben de her ojeyi her ele, her tırnağa yakıştırmıyorum. Etkinlik yaptığımız gece üç tırnağım birden en dibinden kırıldı mesela ve ben koyu renk mat oje kullanamıyorum çünkü ellerimde hoş durmadığını düşünüyorum. Tırnaklarım kısa olduğu için. Nude tonlar burada da kurtarıcı oldu veya sadece cila kullanıyorum. Dolayısı ile oje postu yazamıyorumi instagramda günün ojesi yapamıyorum:)
      Sevgiler

      Sil
  6. Rengi benim çok hoşuma gitti.Nedense kışın pek sık oje surmuyorum ama yazın ojesız gezmem dermişim.Pembe renkler cogunlukta kullansamda canlı ılgınç renklerıde arasıra tercih ederim ama bu rengide deneycem.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe mat olursa tercih ettiğim bir renk. Zaten mümkün olduğunca mat tercih ediyorum her renkte:)

      Sil
  7. pastel tonları çok severim. bu da tam benlik....)

    YanıtlaSil
  8. Koyu renklerdense bu tonları daha bir seviyorum ben :) buda çok güzelmiş yalnız el ve tırnaklarda 10 numara masallah ;)

    YanıtlaSil