Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili

neutrogena-makyaj-temizleme-mendili


Merhaba

Deneyip, notlarını aldığım ancak yazamadığım ürünlerin yazılaeını sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Bugünün ürünü Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili.
Makyaj temizleme mendillerinin ne kadar pratik olduğunu hatta bazen hepimizi ciddi bir yükten kurtardığını biliyoruz. Hani bazen 24 saatin size yetmediği günler vardır, kendinizi yatağa zor atarsınız yorgunluktan. Sonra yüzünüze neredeyse sabitlenmiş makyajınız gelir aklınıza. İşkencenin başladığı nokta. Yatağı zor bulmuşsunuz zaten, şimdi kim kalkıp makyaj temizleyecek dakikalarca?
Benim en çok böyle anlarımda koşup gelmiştir makyaj temizleme mendilleri. Bir de memnun kaldıysam, baş ucumda mutlaka olur.
Neutrogena makyaj temizleme mendilini görünce de bu anlamda çok sevindim. Uzunca bir süre deneyemedim, malum makyaj yapamıyordum. Sonunda denedim hatta bitirip yenisini aldım.
Önce vaatleri neler, size anlatayım. Suya dayanıklı maskarayı çıkarması ve cildi nemlendirmesi bana göre en iddialı vaatleri.



Her türlü makyajı temizlemede bu mendilleri kullandım, gözlemledim. Genel anlamda görevini yerine getirdi. Kalıcı rujlarda da başarılı oldu ancak suya dayanıklı maskarayı temizlemekte zorlandım doğrusunu söylemek gerekirse, uğraştırdı beni. Hatta baktım olmayacak yine Neutrogena Deep Clean ile temizledim kalanlarını.
Bahsedilen ferahlık hissini ben de yaşadım, özelikle kuru olan yanak bölgemde rahatsızlık oluşturmadı gerginlik olmadı. Rahatsız etmeyen hoş bir kokusu var, kalıcı değil. Her gün waterproof maskara kullanmadığıma göre ve her gün makyajımı mendille temizlemediğime göre Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili benim tarafımdan kullanılmaya devam edecek. Yeni aldığım mendilleri yanlış aklımda kalmadıysa 12 liraya aldım. Fiyatı da performansına göre iyi.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Neutrogena Hydro Boost Makyaj Temizleme Mendili" için 19 yorum:

  1. maalesef waterprooflar bu mendillerle temizlenmiyor yaa:(

    YanıtlaSil
  2. mendiller tek başına makyaj temizlemeye kesinlikle yetersizler.. hele de ağır makyajı ben sadece kabasını alıyorum mendille kullandığım zaman gerisini misel su ya da makyaj temizleme sütü yapıyor :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağır makyajlarda zaten dediğin gibi kabasını alıyorum ama günlük makyajlarımda çok yorgun olduğum zaman baş ucumdan iki tane çekip temizleyip yattığım çok olmuştur :D

      Sil
  3. Bende beğenerek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj temizleme mendd-illeri arasında ilklerde yer alıyor bana göre

      Sil
  4. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Toparlanmanıza sevindim. Makyaj temizleme mendillerini ben de daha çok tercih ediyorum. Gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum.
      Kolaylık oluyor kesinlikle özellikle eve kendimi zor attığım zamanlarda kurtarıcı

      Sil
  5. Mendil kullanmayı pek tercih etmiyorum ama Neutrogena hydro boost u bulunduracağım evde, tavsiyelerine uyarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kesinlikle makyaj temizleme mendili kullanıyorum hem de birden fazla. Çünkü baya baya kullanıyorum

      Sil
  6. Bu tür ürünleri çok kullanışlı buluyorum, bakacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Makyaj temizleme mendilleri bu konuda benim de en büyük yardımcım.Neutrogena markasının peeling ve yüz temizleme jellerini sevsem de bu makyaj mendilleriyle anlaşamadım ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gayet başarılı buldum. Belki bir misel su kadar derin temizlemiyor ama o anı kurtarıyor olması benim için büyük kılaylık

      Sil
  8. Neutrogena hydro boost makyaj temizleme mendilleri kullanım açısından çok pratik oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bayılıyorum pratik oluşuna ve performansına

      Sil
  9. Çok sevip kısa sürede bitirdiğim nadir temizleme mendillerinden biri bu ♥

    YanıtlaSil