Flormar Prime N'Lips



Merhaba

Flormar Prime'N Lips ile geldim bugün. Rengi ise Red Violet (PL 24) Zaten beni yakın takip edenler ve arkadaşlarım bilir, violet renkleri kendime çok uygun bulurum.
Prime'n rujları gördüğümde önce ambalajı dikkatimi çekti renklere bakarken de violeti görünce indirim filan da beklemedim, aldım.



Bu rujun vaatlerine gelince. tek seferde yoğun renk verdiği, 8 saat kalıcılığı olduğu belirtilmiş. Kremis formülü ile kolay sürümünden  bahsedilmiş. İçinde tahiti monoi ve hindistan cevizi yağları bulunduğundan dudakların uzun süre nemli kalacağı da vaatler arasında.
Prime'n Lips'in .ok fazla rengi var. Ben bir de Vailla Soufle ve Irresistble Red renklerine bakacağım. Ama bu defa indirim bekleyeceğim:)



Fotoğrafta rengi tam olarak yansıtmaya çalıştım. Kendime çok uygun buluyorum bu renkleri ve her mevsim kullanılabileceğini düşünüyorum.
Evet vaatlerinde belirtilmiş olan özelliklerden nemlendirme olayı ve kolay, kontrollü sürümünü sevdim. Rengi de yoğun, bahsedildiği gibi. En sevdiğim özelliği ise dudak çizgilerine dolup duruşu kötüleştirmemesi ve rengi rahatlıkla verip dudakla bütünleşmesi. 
Sadece 8 saat hiç kalmadı bende. Belki de hiç birşey yiyip içmeden 8 saat kalıyordur ama normal şartlarda 3-4 saat gibi kalıyor. Yemek yediğimde ise orta bölümlerinde silinme oluyor. Yani o gün bu ruju kullandıysanız ve birkaç saat dışarıda kalacaksanız muhakkak yanınıza almalısınız tazelemek için. Kokusu rahatsız etmedi hoş ve hafif.
Ürün fiyatı indirimsiz 27 lira civarı. İndirimde ben bakacağım dediğim gibi farklı renklerine. Yalnız Flormar'ın sitesinde Prime N rujların bazı renklerinde indirim var. %64 gibi bir indirim bu. Yani bazı renkler 10 liraya geliyor. 
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Flormar Prime N'Lips" için 22 yorum:

  1. Rengi güzelmiş.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. rengi gördüm ve geldim. renk muhteşem 8 saat bende tam tutamıyorum insanız sonuçta yemek yiyoruz sigara içiyorum gidiyor ama nemlendirmesi ve çizgilere dolmaması güzel. flormar son zamanlar ciddi güzel seriler çıkartıyor
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birşey yiyip içmesek de 8 saat aynı şekilde kalacak ruj zaten zor ama buna rağmen ben yapısını çok sevdim ve bu renk gerçekten muhteşem.
      Flormar'ın ürün çeşidi ve yenilikleri konusunda kesinlikle katılıyorum:)

      Sil
  3. Çok güzel bir renk güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  4. Renk hos ancak 27 tl bu marka icin pahali indirimde almak daha akillica gibi tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. Flormar bu ara favori markam ne zaman onunden gecsem giresim geliyor renk şahane :)

    YanıtlaSil
  6. bu renkler bence de size çok yakışıyor, gözleri ön plana çıkardığını düşünüyorum =)

    YanıtlaSil
  7. renk harika, indirimli olarak da fiyatı çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama sadece belirli renklerde olunca indirim üzüyor:)

      Sil
  8. Renge bayıldım size de eminim çok yakışmıştır :)

    YanıtlaSil
  9. rengi baya güzelmiş takipteyim bende beklerim:)

    http://cikolataliguzelliknotlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Güle güle kullan Nihal'cim.Bu rujların hafif yapılarını seviyorum bende :)

    YanıtlaSil