Ana Sayfa » » Kış Mimi

Kış Mimi

 

Ne uzun zaman oldu mim cevaplamayalı. Biraz heyecanlıyım yalan yok. Bu Kış Mimi ve beni etiketleyen JDSezer.  Bu mimi başlatan ise Beauty Life Türkiye. Sezer'e mim için teşekkür ediyorum. Hadi başlayalım... 

kış mimi



1.Kışın ne yapmaktan hoşlanırsın? 

En sevmediğim mevsimdir kış. Mümkünse tüm kışı uyuyarak geçirmek isterim. Burada "kış uykusuna yatmak" ifadesi gelebilir aklınıza hiç sakıncası yok :D Şaka bir yana ne yaparsam yapayım kış mevsimini keyif alınacak hale getiremem. 

2.Kış sana neyi hatırlatıyor? 

Kısıtlı imkanlarla yaşayanları hatırlatıyor. Çocuğunu ısıtamadığı için intihar eden anneyi, yine çocuğunu ısıtmaya çalışırken evini yakan anneyi hatırlatıyor. Evsizleri hatırlatıyor. 

3.Kış denildiğinde aklınıza ilk ne geliyor? 

Bu mevsimi aşırı sevip, çocuk gibi eğlenenler ile kış geldi diye imkansızlıktan mutsuz olanlar geliyor aklıma. İkisi de insan, ikisinin de yaşam hakkı var. Ama heyecanları başka 

4.Kış mevsiminin en çok sevdiğiniz yanı nedir? 

O kadar isterdim ki seveceğim bir yanı olmasını. Uzaylı gibi kalmazdım insanların arasında. Ama yok.

5.Kışın kullandığınız favori kozmetik ürününüz hangisi? 

Nemlendirici kullanımım artar, özellikle ellerim için. Evde olduğum zaman daha fazla olduğundan cilt bakımı saç bakımını da abartırım. 

6.Özellikle kışın yapmaktan hoşlandığınız bir şey var mı? Varsa nedir? 

Çok üzgünüm, böyle bir şey yok. 

7.Kış yemeklerinden en çok hangisini tüketirsiniz? 

Her mevsim en sevdiğim yemek kahvaltı. Biliyorsunuz, mutlulukla bir ilgisi var. Onun dışında kış mevsiminde portakal ve ayva tüketirim. 

8.Yaz mı? Kış mı? 

Yaz yaz yaz yaz yaz bin defa yaz 

9.2022 ye veda ederken ne söylemek istersin? 

Her şey çok güzel olacak!
0Yorum