Ana Sayfa » , , » Flormar Instaglammers Koleksiyonu Yorumlarım

Flormar Instaglammers Koleksiyonu Yorumlarım

Yeni bir koleksiyon ile geldim Flormar Instaglammers koleksiyonunu inceledim ve yorumlarımı sizinle paylaşmak istedim. Flormar'ın bu yeni koleksiyonu için bir de inceleme videosu çektim onu da yazının sonuna eklerim. 

Flormar Instaglammers Koleksiyonu Yorumlarım


Instaglammers koleksiyonunda 5 farklı ürün var. Ürünleri yazarak, o ürünlerden aldığım performanı anlatayım. 

INSTA SMOOTH PRIMER WITH COLLAGEN 

Ürün cam damlalıklı şişede akışkan bir yapıya sahip. Vaatlerinde şöyle diyor: İçeriğindeki Kolajen sayesinde gözle görülür biçimde parlak ve sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sunar. Cildime uygulamadan önce, nemlendirme özelliği az bir krem kullandım. 15 dakika sonra da makyaja başladım. Cildime sürdükten sonraki yapışkan his bırakıyor yaklaşık 4-5 dakika sürüyor toparlaması. Bu da demek oluyor ki, fondötene geçmek için biraz bekleyeceksiniz aksi halde her iki ürünün de performansını bozarsınız. Yaptığım makyaj bu bazla minimum 10 saat yüzümde kaldı. Temizlik aşamasında pamuklara gelen fondöten ve allık miktarı da bunu gösteriyordu. 

ICONIC CHEEK BLUSH 

Likit bir allık. Yine cam şişede yine damlalıklı. 3 ayrı rengi var. Vaatlerinde şöyle diyor: Cildinizde yapışkan bir his bırakmaz ve sağlıkla ışıldayan, kusursuz bir cilt görünümü sunar. Koleksiyondaki favori ürünüm oldu bayıldım. Videoyu izlemenizi öneririm. 

BROW MICRO FILLER PEN Keçe uçlu bir kaş kalemi. Ucu tarak şeklinde hazırlanmış olduğundan kaş doldurmayı bilmeyenler bile rahatça kullanabilir. Kaşa şekil vermek için değil de, kaşı doldurmak için kullanabilirsiniz. Kalıcılığı da gayet iyi. Koleksiyondaki ikinci favori ürünüm oldu. 

BIG KISS LIPSTICK WITH COLLAGEN Kolajen içeren yarı mat ruj. 6 rengi var. Bendeki asla bana uymayan bir renk. Yalnız nemlendirmesi bir ruja göre gayet iyi. 

FULL OF FUN PRESS-ON NAILS Kendinden yapışkanlı takma tırnaklar 3 rengi var. Benim tırnak boyuma tabii ki uygun değil, zaten uzun tırnak kullanıyorum. Tırnak kırılmasında hepsini kesmek yerine böyle bu gibi pratik ürünler kurtarıcı olabilir. 

Flormar Instaglammers koleksiyonunun fiyatları da çok yüksek değil. Bence aklınızda olsun.

İşte Flormar Instaglammers koleksiyonu ile çektiğim video. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere

Sevgiler



0Yorum