Nsup ve Bio Wave I She ile Sevgililer Günü

Nsup ve Bio Wave I She markalarından bahsedelim istedim bugün biraz. Daha önce kullandığım ürünleri vardı, mutlaka bilenleriniz vardır. Özellikle toniğine bayılmıştım. 3 tane bitirdiğimi de bilenler bilmeyenlere anlatsın. Hangi ürünlerini kullanmıştım? Hemen yazıyorum. Bio Wave Sensitive Tonik Bio Wave Daily Cleansing Foam ayrıca Bio Wave Face Lift Renewal Bio Wave Face Lift Renewal Eye başlıkların üzerini tıklayarak o dönemki deneyimimi okuyabilirsiniz. 
Nsup ve Bio Wave I She ürünleri


Bu defa bu markalar ile Hüzün Sarısı ile 14 Şubat etkinliğinde bir araya geldik. Ben özellikle Bio Wave markasını denedikten sonra çok şaşırdım. Neden? Ürünler oldukça başarılı, buna rağmen tanımayan çok insan var. Çer çöp ürünler ortalıkta kendinden sonsuz bahsederken neden bu kadar güzel ürünler sessizce ilerlesin ki? Hatta bugünkü Instagram paylaşımıma bile sayısız "ilk defa görüyorum" yorumu geldi. Mesajları söylemiyorum bile.. Keşke böyle olmasa. 

Evet şimdi gelelim 14 Şubat etkinliğine ve yeni deneyeceğim ürünlere. Etkinlik online oldu. Katılımcı blogger arkadaşlarıma ve bana kendi seçimlerimiz olan ürünler marka tarafından gönderildi. Hemen bendeki ürünlere bakalım. 
Bio Wave Advanced Regenerating 50 ml boyutunda, cilt lekeleri ile savaşan bir ürün. Detaylar gelecek.
Bio Wave Refreshing Skin Care Oil Zamanın getirdiği yıpratıcı etkilere ve yaşlanma izlerine karşı doğal bir bakım sunar şeklinde başlayan vaatleri var. Bu ürün kuru yağ formunda bilginiz olsun. Detaylar gelecek. 
Bio Wave Face Lift Renewal Eye daha önce denediğim ve yukarıda link bağladığım bir ürün. 
Son ürün ise Nsup Koenzim Q10 takviye. Başladım bile. Detaylar gelecek.
Bu arada Bio Wave Face Lift Renewal Cream ve Bio Wave Sensitive Tonik siparişi verdim, onlar da sanırım hafta içi elimde olur.
Biraz da etkinlik detaylarından bahsedeyim size; markaya teklifi ben götürdüm. İçerikleri bu kadar güzel, sonuçları bu kadar başarılı olan ürünlerin daha fazla göz önünde olması gerektiğini, tüketiciye ulaşması gerektiğini düşünüyordum çünkü. Baktığınızda ürünleri doktorlar tanıyor, diyetisyenler tanıyor, reçete ediyor ve eczanede satılıyor. Tüketicinin reçetesiz de alıp fayda görebileceği bu ürünlerin biraz daha göz önünde olması gerektiğini düşündüm. Marka yetkilileri ile görüşmem bittikten sonra blogger seçimi devreye girdi. Her zaman olduğu gibi aktif blog yazarları ile bu organizasyonda olmam gerekiyordu. Gülümse Yüzüme Blog, Blogluyorum, Beğendim Paylaştım, Yeliz'in Keşifleri, Makyaj Kelebeği ve Pembe Dünyam'a teklifle gittim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum etkinliğime katıldıkları için. Tabii biliyorsunuz benim organizasyonlarımın bir de basın ayağı oluyor. Bu anlamda bana destek veren gazeteci arkadaşlarım Funda Erkoç ve Ali Çetin Akbayrak'a teşekkür ediyorum, iyi ki hayatımdalar...
Son olarak Nsup ve Bio Wave ürünleri nerede satılır sorusuna yanıt vereyim. www.nsup.com.tr adresinden alabileceğiniz gibi, Trendyol, Hepsi Burada N11 gibi online sitelerden satın alabilirsiniz. 
Anlık paylaşımlarım için beni @huzunsarisiblog Instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın.
Detaylarda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Nsup ve Bio Wave I She ile Sevgililer Günü " için 5 yorum:

  1. Benim de severek kullandigim ve çok güvendiğim bir marka ile bu etkinliği yapman çok güzel oldu. Sayende bu sevgililer günü daha bir zevkli geçti. Başarılarının devamını diliyorum canım.

    YanıtlaSil
  2. Etkinlik davetiniçin çok teşekkür ederim canım. Yeni bir marka ile tanışmak beni oldukça memnun etti. Ürünlerin tamamını denediğimde deneyim sonucunu paylaşacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Etkinlik davetiniçin çok teşekkür ederim canım. Yeni bir marka ile tanışmak beni oldukça memnun etti. Ürünlerin tamamını denediğimde deneyim sonucunu paylaşacağım mutlaka :)
    Filiz

    YanıtlaSil
  4. Kaliteli bir etkinlikte buluştuk ne güzel!! Ben de markanın ürünlerini deneyeceğim için mutluyum emeğine sağlık canım!

    YanıtlaSil
  5. Sayende böylesine güzel bir markanın ürünleriyle tanıştım, tekrardan teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil