Ana Sayfa » , , » Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul

Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul

Yeni bir ürün ile geldim. Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul bugün bahsedeceğimiz ürün. İçinizde Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul kullananlar varsa mutlaka yoruma beklerim.

 
Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul

Biz kadınlar biliyorsunuz yaşlanmayı hiç istemiyoruz. 'Umurumda değil, ben yaşlanmaktan memnunum' diyenler bile minicik bir iltifat ile nasıl da şımarıyor. İşin özü bu aslında. Yaş alabiliriz ama yaşlanmamalıyız. Uzmanlar da bunun için sürekli çalışıyor görüyoruz.
Bu kadar cilt bakım ürünü kullanıyorum, neler deniyorum görüyorsunuz. Burada amacım gençleşmek değil, yaşıma göre iyi bir cilde sahip olmak. Gençleşmek için uğraşanların yüzlerinin ne hale geldiğini görüyoruz. Hep diyorum ya, bir gün her kadın birbirine benzeyecek bunların kim olduğunu anlamak için parmak izleri kullanılacak :D
Neyse biz devam edelim Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul hakkında konuşmaya. 10 günlük kürler halinde kullanıma hazırlanmış. Bir pakette 10 ampul var. Sabah ve akşam olmak üzere bir ampulü iki defa kullanıyoruz. 
Vaatleri şöyle; İnce çizgi, kırışıklıklar, sıkılık ve ışıltı kaybını hedefleyen yaşlanma karşıtı ampul. Kanıtlanmış etkinlik. Bu 10 günlük kür kolajen kaybı nedeniyle oluşan kırışıklık görünümünü azaltmak için tasarlandı.
Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul kullananlar


Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul Nasıl Kullanılır?
Kullanım kolaylığı için paketten çıkan minik bir aparattan faydalanıyoruz. Ampulu dikkatlice, mümkünse peçete ile kırıyoruz. Bu aparatı üzerine yerleştiriyoruz. Böylece ampul, damlalık haline geliyor. Yarısını sabah diğer yarısını da akşam bakım rutinimize ekliyoruz. 
Yorumuma geçiyoruz. Ben bir ampulü 3 defa kullandım. Tabi 3 kullanım ile sizinle paylaşabileceklerim sınırlı. ahatsız etmeyen bir kokusu ve çabuk emilen bir formülü var. 3 kullanım sonrası gördüğüm ise sağlıklı bir cilt oldu. Uzun vadeli kullanımda mutlaka vaatlerini yerine getireceğini ön görüyorum. Bunu hem içerik, hem ilk deneyim hem de markaya güvenim ile söyleyebiliyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Vichy Liftactiv Peptit-C Kırışıklık Karşıtı Ampul" için 1 yorum:

  1. bir kereden anlamak zor tabi ben kür olarak kullanmak istiyorum bunu ama havalar soğusun da biraz öyle..

    YanıtlaSil