Oriflame Magnetista Parfüm Yorumlarım

Oriflame Magnetista Parfüm yorumlarım ile buradayım.Aslında çok uzun zamandır sizlerle paylaşmam gereken bir parfümdü ama yazık ki şimdi sıra geldi. Oriflame Magnetista kullananlar varsa içinizde yorumlara beklerim.
Oriflame Magnetista Parfüm Yorumlarım


Parfüm 50 ml boyutunda ve bana göre oldukça şık bir şişeye sahip. Morun enerjisini zaten bir çoğumuz biliriz. Gold kapak detayı vs güzel düşünülmüş.
Parfüm ile ilgili şöyle denilmiş: "Karşı konulmaz çekimin anahtarı magnestista edp ile tanışın! Bu büyüleyici parfümde bulunan chrysin içeriği, duyuları harekete geçirerek karşı konulmaz bir çekim yaratır.Çarkıfelek çiçeği notası ise cazibeyi artırır.Şimdi siz de bu çekici kokuyla, çekimin anahtarını teninizde taşıyın! Karşınızdakini etkilemeyi şansa bırakmayın; magnetista edp ile kontrolü elinize alın! Duyuları harekete geçiren bu parfüm ile karşı konulmaz bir çekim yaratın ve büyüleyici çekim gücünü keşfedin"
Kokuyu beğenmek veya beğenmemek zevk ile alakalı. İşte bu sebepten parfüm yazılarımda 'muhteşem kokuyor, harika kokuyor' diye pek yazmam. Neye göre? Kime göre? Bu parfümün kokusunu ben sevdim, daimi kullanacağım bir koku olmasa da ara ara kullanmak üzere masamın üzerinde yerini almıştı bitti bile.
Kalıcılığı bende fazla olmadı. 4-5 saat sonra tazelemem gerekti, o sebeple onu kullandığım gün yanıma mutlaka aldım.
Fiyat performans olarak değerlendirdiğimde, indirimli fiyatı uygun olabilir ancak indirimsiz fiyatı çok da yerinde değil bu parfüm için.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere 
Sevgiler



"Oriflame Magnetista Parfüm Yorumlarım " için 4 yorum:

  1. Seviyorum ben bunun kokusunu ama dediğin gibi gün içinde tazelemek gerekiyor .

    YanıtlaSil
  2. çok kalıcı olmayan parfümler bana da cazip gelmiyor pek ;)

    YanıtlaSil
  3. Harika vazgecılmez kokusu var kim demiş kalıcı degıl dıye kıyaffetten kokusu gıtmıyır

    YanıtlaSil