Mixup Sulphur Tırnak Bakım Yağı

Mixup Sulphur Tırnak bakım yağından bahsetmek için geldim. İçinizde mutlaka Mixup Sulphur kullananlar vardır, yorumlarınızı beklerim. Ama ben daha çok ürünü almadan önce kullanıcı yorumlarına bakmak isteyenler için yazıyorum, geç bile kaldım.

Mixup Sulphur Tırnak Bakım Yağı

Çok uzun süredir duyuyorum, görüyorum ve yorumları okuyorum. Defalarca almaya niyetlendim hep bir engel oldu alamadım. Ve bundan yaklaşık 6 önce aldım şükür. Bu defa da deneyimlediğim başka bir tırnak ürünü vardı, onun bitmesini bekledim derken düzenli kullanıma geçmem zaman aldı. Ancak sizlerle deneyimimi paylaşabiliyorum.
Almadan önce yorumlara tekrar bir 'alıcı gözü ile' baktım. Fazla fazla seven de vardı, abartıldığını söyleyen de. O zaman şimdi sıra bende.

Önce vaat ve özelliklerine bakalım. Çevirmeli kapağa sahip, plastik bir ambalajda 56 gr boyutunda bir ürün Mixup Sulphur. Kıvamı vazelin gibi, rengi de öyle. Kokusu gayet hoş, hiç rahatsız etmedi.
Vaatlerinde şöyle diyor: "Tırnakların güçlendirmeye ve sağlıklı uzamasına, tırnak etlerini pürüzsüzleştirmeye, yumuşatmaya, ellerin ve tırnakların korunmasını, bakımını ve nemlenmesini sağlamaya, içerdiği mentol sayesinde istenmeyen kokuları gidermeye yardımcı olur"
Kullanım önerisi de şöyle, "bir miktar avucunuza alın ve teninize/tırnaklarınıza, eşit bir şekilde sürün"
Mixup Sulphur kullananlar

Bu ürünü ben parmağıma bir miktar alarak tırnak etlerim üzerine dokunduruyorum. Sonra tek tek tırnaklarım ve tırnak etlerime masaj yaparak yediriyorum. Biraz kaldıysa onu da ellerimi birbirine sürterek uygulama işlemini tamamlıyorum.
Mixup Sulphur ile ilgili söyleyeceğim ilk olumlu özellik tırnakları çok daha bakımlı gösterdiği. Bu durumu ilk kullanımda anlıyorsunuz zaten. Tabii benim anlattığım uygulama şekli ile. Uzun vadede gördüğüm hünerlerine gelince; tırnakları ve tırnak etlerini nemlendirmesi oldukça başarılı. Düzenli kullanıldığında mesela sabah akşam her gün, tırnakları güçlendirdiğini düşünüyorum. Hızlı tırnak uzatma vaadi yok ama böyle bir özellikten bahsetmiş kullananlar. Ben bunu gözlemlemedim.
Ürün küçük gibi görünse de uzun süre kullanılabilecek boyutta olduğunu söyleyebilirim.
Peki Mixup Sulphur nerede satılır diye soracak olursanız. Ben Trendyol'dan almıştım tam burayı tıklayarak inceleyebilir veya satın alabilirsiniz.
Bir de aynı markanın Dax Supergro ürününü kullanmıştım çok önce. Onun blog yazısını okumak için tam burayı tıklayabilirsiniz. Satın almak için de burayı tıklayabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
0Yorum