New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10

New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10

Merhaba
Rengarenk bir yazı ile geldim New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10 bugün inceleyeceğimiz ürün. Renkler nasıl da cazip ve albenili görünüyor değil mi? Şimdi performanslarından bahsedeceğim bu renklerin.
New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10
New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10

Palet ambalajı oldukça renkli enerji veren şekil ve renklerle hazırlanmış. En altta dış görünüşü paylaşacağım. Sağlam, karton bir ambalaj. 10 far var gördüğünüz gibi, tam ortada kocaman bir highlighter. Paletin bir de aynası var, tüm makyajınızı rahatça yapabileceğiniz büyüklükte. Far renklerini tam yansıtmaya çalıştım. Simli ve mat olarak hazırlanan bu toz farlar, renk bütünlüğü olarak bence olmuş. Sadece aşağıda ikinci fotoğrafta, en baştaki açık renk mat olmalıymış. Eğer o şekilde olsaydı makyaja başlarken zemin olarak kullanabileceğim güzel bir seçenek olurdu. Wet N Wild Creme Brulee nasıldı, onu düşünün. Öyle bir renk isterdim. Şimdi renklerin kolumda duruşlarına bakalım.
New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette

New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette
New Well Derma Highlighter


Geldik performans ve özelliklerine. Farlardan başlayayım önce. Pigmentleri oldukça iyi hemen hepsinin. Tozutma sorunu hiç yok diyemem ama o kadar kusur kadı kızında da olur. Baz olmadan birkaç saat, baz ile gün boyu gözlerinizde kalıyor. İlk fotoğraftaki mat turuncu çok başarılı bir renk. Tek başına kullanabilirsiniz. Mat ten rengi bir bazı tüm göz kapağınıza geçtikten sonra göz kapağınıza bu rengi uygulayıp katlanma bölgesini fazlaca karıştırırsanız günlük ve hoş bir göz makyajı olur, maskara ile birlikte tabii. En sondaki mat kırık beyaz olan rengi kaş altlarını aydınlatmak için gayet uygun buldum.
Aydınlatıcıya gelince; markanın aydınlatıcı ürünlerini seviyorum. Lila renginde olan toz aydınlatıcısını marka bana göndermişti ama performansı güzel olmasına rağmen tenime yakıştırmadım o sebeple aynı aydınlatıcının şampanya rengi olanını aldım, iyi ki de almışım. Simli olmayan ve güzel yansımaları olan bir aydınlatıcı ve gün boyu neredeyse görevini yapıyor. Bu paletteki highlighter da benzer özelliklerde, sadece diğeri kadar kalıcılığı yok diyebilirim.
Fiyat performans olarak da oldukça başarılı diyebilir. Şu sıralar www.newwell.com.tr adresinde hem indirimli hem de kargo ücretsiz, bunu da belirteyim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

New Well Derma Highlighter palet



"New Well Derma Highlighter & Eyeshadow Palette 10" için 4 yorum:

  1. Tam yazlık bir palet olmuş renklerin kullanılması açısından

    YanıtlaSil
  2. bana da paletin diğer rengi geldi ortadaki aydınlatıcı harika inanamadım zaten o kadar güzel olmasına..

    YanıtlaSil
  3. Bende bu paleti çok beğendim. Tüm renkleri kullanamadım henüz ama kullandıklarım oldukça başarılı .

    YanıtlaSil