Gabrini Aloe Vera Lip Balm

Gabrini Aloe Vera Lip Balm


Merhaba
Gabrini Aloe Vera Lip Balm ile geldim bugün. Yeni bir ürün, günlerce araya başka bir lip balm almadan denedim ve sizlerle paylaşma zamanı geldi diye düşündüm. Gabrini Aloe Vera Lip Balm kullananlar varsa içinizde lütfen yorumunu bizimle paylaşsın, farklı yorumlar okumayı seviyorum.
Gabrini Aloe Vera Lip Balm
Gabrini Aloe Vera Lip Balm
Yakn tanıyanlar fazlaca lip balm kullandığımı ve bunun sebeplerini bilir. Hatta yüzyıllar önce çektiğim bir youtube videom vardı onu en alta eklerim izlemek isteyenler için.
Hemen Gabrini Aloe Vera Lip Balm'ın özellik ve vaatlerine geçelim. Spf 20 içeriyor, Shea Butter ve Aloe Vera ile nemlendirme vaat ediyor. Sabah akşam kullandım diyemiyorum, lip balm kullanımı makyaj öncesi ihtiyaç halinde kullanılır denir ama ben sık sık, günde bilmem kaç defa kullanırım.
Bu lip balm ile ilgili şunu söyleyebilirim; benim kuru dudaklarımı nemlendirmesi orta, koku hassasiyeti olan burnuma hoş geldi. Onarım yapıyor mu diye soranlar vardı Instagram paylaşımımda, ilk günler bunu sağlamıyor ama ürün yarıya kadar indiğinde fark edebiliyorsunuz onarım özelliğini yani bende durum böyle oldu.
Gabrini Aloe Vera Lip Balm kullananlar

Oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünün paraben içermediğini de belirtmeliyim. Ambalajı yukarıda gördüğünüz gibi. Stick ürün, ayrıca bilgilerinin yazdığı farklı bir ambalaj ile satışa sunulmuş.

Arkadaşlar; zor günler geçirdiğimiz geçiriyoruz, Instagram'da ve burada gerektiği kadar aktif olamıyorum, bazen sorularınıza bile geç cevap veriyorum. Aslında bakarsanız virüs olayı o kadar korkutmuyor, en azında fobi halinde değilim panik yapmıyorum ama bir isteksizlik var adapte olamama durumu söz konu. Bu sebeple hem blogumu hem de kendi işimi ihmal ediyorum. Bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum. Öyle değil mi...
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler



"Gabrini Aloe Vera Lip Balm" için 3 yorum:

  1. Sevdiğim bir ürün oldu :) İnşallah bu zor zamanları en kısa sürede atlatacağız.

    YanıtlaSil
  2. Ben de sevdim Gabrini Lip Balmı. Yapısı sert değil ya, o da çok hoşuma gitti. O isteksizlik halini çok iyi anlıyorum. Can derdine düşmüşüz makyajdan kozmetikten bana ne diyesi geliyor insanın. Deme. Evde canı sıkılan bir kişiye bile ulaşsa yazın, o kişi de okuyup geçmek yerine bir teşekkür ederim yazsa şuraya... Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Gabrini aloe vera lip balm'ın rengini çok sevdim. Kokusunun güzel olması da artı bir sebep benim için. etkilerini deneyimleyip görmek gerek.. Şu günlerde ben de konsantrasyon sorunu yaşıyorum maalesef. Dilerim ki hemen geçsin..

    YanıtlaSil