Utah Natural Yoğun Renk Açıcı

Yine bir saç ürünü Utah Natural Yoğun Renk Açıcı bugünün ürünü. Bir süredir saç boyama, renk değiştirme, saç botoksu yapma gibi farklı şeyler deneme merakım başladı. Bana güvenip saçlarını teslim eden herkese teşekkür ediyorum öncelikle. Bu anlamda bana son güvenen kız kardeşim oldu. Özel bir saç rengi var, küllü sarı. O sebeple evde boyama gibi bir şansı yok, en fazla boyasını kendi seçer alır kuaförüne gider. Bu defa ben yapmak istedim, başarabileceğimi düşündüğümü söyledim. Kabul etti, o güzel saçlarından vazgeçme pahasına. Saçlarda sonuç ne oldu? Onu daha sonra belki farklı bir blog yazısı belki bir Youtube videosu ile anlatacağım size. Ama önce bu olay için gereken saç açıcı araştırmaları sonucu aldığımız üründen bahsedeyim. Çünkü bu ürünü alma aşamasında  Utah Natural Yoğun Renk Açıcı kullananlar şeklinde Google'da arama yaptık ancak sağlıklı bir bilgiye ulaşamadık. Ben yazayım ilgililer okusun istedim. Başlayalım.
Utah Natural Yoğun Renk Açıcı
Utah Natural Yoğun Renk Açıcı

Utah Natural Yoğun Renk Açıcı Yorumlarım

Aslında bakarsanız bir çok saç açıcı seçeneği vardı. Yıpratmadan, şunu yapmadan bunu yapmadan gibi açıklamalarla pazarlanan. Hatta farklı bir tane aldık ama bu renk açıcıyı tercih etmemizin sebebi üzerinde 'kızıllık ve dorelik yapmayan formül' yazıyor olmasıydı. 2 tane aldık. Cossta'dan aldık bu arada, sanırım tanesi 14 lira gibiydi.
Uygulamayı bugüne kadar gördüklerim, gözlemlediklerim doğrultusunda yaptım. Açmam gereken bölüm yaklaşık 5 santim kadar olan bir bölümdü. Önerilen süreyi tam olarak beklemedik tabii, ödüm koptu saçlar kopar diye. Saç açıcı olarak satılan bu ürünlerin aslında bildiğimiz oryal/oriel olduğunu bilmeyenler bilsin lütfen. Sadece besleyici yağ, maske gibi ürünlerle verdiği zararı azaltmaya çalışmışlar.
Saçı yıkadıktan sonra gördük ki saçların rengi istediğimiz ölçüde açılmış. Ancak bahsedilen dorelik kızıllık olmayacak vaadi doğru değil, gayet turuncu benzeri bir saç çıktı karşımıza. Buna rağmen bub açıcıyı sevdim, sebebi de yeni boyanmış saçı tam süresini beklememiş olmasına rağmen açmış olmasıydı. Gözle görülür bir yıpranma olmadı ama saçın ipeksi hali biraz gitti tabii. Birkaç yıkama sonrası toparlanır diye düşünüyorum, yani tecrübelerim böyle söylüyor. Sanıyorum bir daha açıcı alacak olsam yine Utah marka alırım.

Utah Natural Yoğun Renk Açıcı Nasıl Kullanılır?

Paket içinden 30 ml saç açıcı, 10 ml saç kremi, n10 ml şampuan 60 ml oksidan ve uygulama eldiveni çıkıyor. Saç açıcı dediği, bildiğiniz gibi oryal mavi renkteki toz yani. Toz açıcı ve oksidanı karıştırıyoruz iyice, normal bir boya kabında. Metal olmamalı, bilmeyenler için hatırlatayım. Ardından saçları ayırarak saç boyar gibi uyguluyoruz. Dikkat etmemiz gereken, bu karışımla diplere dokunmamak. 45 dakikaya kadar bekleme süresi var, siz sürekli kontrol edin tabii. İstediğiniz renge ulaşınca içinden çıkan şampuan ve kremi kullanarak yıkayın saçlarınızı. 45 dakikayı geçtiyse ve hala renk istediğiniz kadar açılmıyorsa daha fazla beklemeyin çünkü artık açılmaz, saça zarar vermenin anlamı yok. Bir önemli nokta da şu, açmak istediğiniz saç boyasız kendi saçınız ise çok kolay açılacaktır. Eğer uzun süre önce boyadıysanız, yani boya eski ise yine açılır. Ancak yeni boyama yaptıysanız ve özellikle altta kat kat boya varsa açma işlemi biraz zorlaşacaktır. Bunlara dikkat ederek işlemleri gerçekleştirin lütfen. Saç açıcının performansına göre bu durum az ya da çok farklılık gösterse de genel hatları ile durum böyledir.
Saç açma işlemleri ile ilgili yazılarım devam edecek.
Satın almak için tam burayı tıklayabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler











"Utah Natural Yoğun Renk Açıcı" için 1 yorum: