New Well Derma Make-Up Cleansing Milk

Yine bir makyaj temizleme ürünü ile geldim New Well Derma Make-Up Cleansing Milk bugün size anlatacağım ürün. Bizler New Well markasını renkli kozmetikler ile tanıdık. Makyaj temizleme  sütünü gördüğüm zaman tamam dedim, iyi bir makyaj temizleme ürünü geldi mutlaka iyi bir iş çıkarmışlardır ve hemen denemeye başladım. Henüz yeni bir ürün, dolayısı ile kullanıcı yorumuna rastlamak mümkün değil. Sanırım ilk yorum bana ait olacak. Başlayalım..
New Well Derma Make-Up Cleansing Milk
New Well Derma Make-Up Cleansing Milk

New Well Derma Make-Up Cleansing Milk Yorumlarım

Öncelikle marka bu ürün için ne demiş ona bakalım; New Well Derma Make-up Cleaning Milk makyajınızı nazikçe temizler, cildi arındırır ve yumuşak bir his bırakır.
Ürün 200 ml boyutunda pompalı ve plastik bir şişede. Şık ve sade. Her ne kadar ürün temizleme sütü diye geçse de krem kıvamda, elimin üzerinde görüyorsunuz.
Bu temizleme sütünü sadece cilt makyajımı temizlerken kullandım, çünkü göz makyajı için kullanılabileceğine dair bir not bulamadım. Peki nasıl kullandım? Pamuk üzerine ürün alıp kullandım, bir de minik noktalar halinde yüzüme sürdüm ve pamuk aşamasına sonra geçtim. Kullandığım ten makyajı ürünlerine göre performans aldım. Mesela hafif makyajlarda, BB  ve CC gibi neredeyse tamamını çıkardı makyajın. Ancak zaten temizlenmesi zor olan fondötenlerde biraz uğraştırdı. New Well'in derma make up fondötenin temizlenme aşamasında mesela istediğim performansı alamadım.
New Well Derma Make-Up Cleansing Milk yorum

Bu temizleme sütü benim elimin altında olup, aşırı yorgun günlerimde makyajımın fazlasını yüzümden alacak bir ürün diyebilirim. Yani mutlaka sonrasında temizleme işlemine devam etmem gerekiyor.  Bakıldığında tek hamlede makyajın tamamını çıkaran hiç kalıntı bırakmayan bir temizleme ürünü olmadığına göre  uygun fiyatı ile alınabilir bir temizleme ürünü olduğunu söyleyebilirim. 
Hemen içierik bilgilerini de yazayım şuraya Aqua, Isopropyl Palmitate, Propanediol, Glycerin, Rosa Multiflora Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide, Alcohol0 Caprylyl Glycol Citric Acid, Acrylates Crosspolymer, Salicylic Acid, Linalool, Citronellol, Parfume
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
 Sevgiler


"New Well Derma Make-Up Cleansing Milk" için 1 yorum:

  1. Günlük makyajımı temizlemede başarılı olacağını düşünüyorum :) Bende deneyip yorumlarımı paylaşacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil