New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1

New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1

Merhaba
Çok yeni bir ürün New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1 ve ben birkaç gündür aralıksız kullanıyorum, inceliyorum ve ürün sizlerle buluşur buluşmaz da kullanıcı yorumlarımı burada yazmak istedim. Bir de Youtube videosu çektim yazımın altına onu da ekleyeceğim. Başlayalım mı? Ayrıca tam buraya tıklayarak ürünü sitesinden de inceleyebilirsiniz.
New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1
New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1

New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1 Yorumlarım

Türkiye'nin ilk ve tek bitkisel maskarası olan ürün, siyah yeşil renkler kullanılmış bir ambalajı var bu yeni maskaranın. Koruma amaçlı bir de karton ambalaja sahip. En büyük özelliği 7 ayrı bitkisel yağ ile oluşturulmuş olması. İnce bir fırçası var ki en sevdiğim fırça tipi. Kıl bir fırça bu ancak kıl veya silikon olsun bu fırça şekli benim oldukça hoşuma gidiyor. Şu şekilde bahsedilmiş üründen; "daha hacimli, daha kalıcı, daha siyah, daha uzun daha belirgin kirpikler. Doğal yağlar, vitamin ve protein içeren doğal formülü sayesinde kirpikler mükemmel seviyeye gelir" İçerik kısmını da ilgililer için paylaşacağım. New Well Bio Herbal Mascara'nın ilk katta doğal görünüm, ikinci katta lifting etkisi üçüncü katta ise ipeksi görünüm vaadi var. Tam bu aşamada şunu düşündüm, bazı maskaralar 2.katı uygularken bile sorun çıkarırken 3.kat nasıl olur acaba diye.
New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1 yorum

Tabi deneyim hemen başladı. Evet ilk kat gayet doğal durdu ama ben günlük bile olsa yoğun kirpik sevdiğim için 2 kat 3 kat ve 4 kat uyguladım bu maskarayı. Ve tüm samimiyetimle söylüyorum; 4.katı uygularken bile zorluk yaşamadım. Hatta katlar arası maskaranın kurumasını bekledim buna rağmen alışık olduğumuz kuruyan kirpikler üzerine tekrar maskara sürme zorluğu yaşamadım. Videoda kirpiklerimde 3 kat sürülmüş halini göreceksiniz. Maskaranın temizlenmesi de öyle aman aman zor değil, çift fazlı bir temizleme ürünü ile kolayca temizleniyor. Sadece 4 kat uyguladığım gün birkaç pamuk gerekti, bu da normal.
Bu maskarada en sevdiğim iki özelliği hemen söyleyeyim. Birincisi kirpikleri çok iyi kaldırıyor ve gün boyu o kirpikler aşağı düşmediği gibi dökülme topaklanma vs gibi sorun yaşatmıyor. İkincisi ise bana oldukça yeterli hacim veriyor. Kirpikleri aşırı sertleştirmemesi çok kat uygulamaya rağmen, siyahlığı da gayet başarılı.
Sonuç olarak başarılı bulduğum, dahası farklı bulduğum bir maskara oldu  Kirpikleri besleme sonucunu da uzun süreli kullanım sonucu saptayabiliyor olacağız elbette.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler

İçerik
Aqua, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate / Dimethiconol Crosspolymer, CI77499, Beeswax, Stearyl Dimethicone, Styrene / Acrylates / Ammonium Methacrylate Copolymer, Styrene / Acrylates Copolymer, Peg-26-Ppg-30 Phosphate, Vp / Hexadecene Copolymer, Octyldodecanol, Trifolium Pratense Flower Extract, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Nylon-12, Propylene Glycol, Copernicia Cerifera Wax, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.


"New Well Bio-Herbal Bitkisel Mascara - 7in1" için 10 yorum:

  1. Yazdıklarına bakılırsa oldukça güzel bir maskara . İçeriğinde yağ olması çok farklı. Fiyat olarakta çok abartılı olmazsa alır denerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok sevdim yakında benden de bir blog yazısı gelecek :)

    YanıtlaSil
  3. ben markayı da ürünlerinide çok merak ettim gerçekten ama ilk alacağım ürün bu maskara olacak sanırım gerçekten herkes çok memnun kalmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. New Well'in bazı ürünleri gerçekten çok başarılı

      Sil
  4. İçeriği ve etkisi gerçekten çok başarılı bir maskara :)

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü çok beğendim. Doğal yağlar, vitamin, protein içermesi, kolay temizlenmesi harika. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil