Black Latte Nedir? Black Latte Yorumlarım

Geçtiğimiz ay kullanmaya başladığım, özellikle Instagram takipçilerimin heyecan ile beklediği Black Latte yorumlarımı yazmak için geldim. Önce ürünü ilk duyanlar ve ne olduğunu tam olarak anlamayanlar için vaatlerini yazayım, sonra da deneyimime geçeyim.
Black Latte Nedir
Black Latte

Black Latte Nedir?


İçeriğindeki omega-3, L-karnitin, krom pikolinat, hindistancevizi sütü ve aktif karbon ile yağ yakımını hızlandırmaya ve tok tutmaya yardımcı olan bir gıda takviyesidir.
Amerikan bilim adamlarının geliştirdiği bir formül olan Black Latte içerdiği doğal bileşenler sayesinde metobalizmayı hızlandırarak haftada düzenli olarak 3-4 kilo vermenize yardımcı olur. Metabolizmayı hızlandırır, yan ve karın bölgesinde biriken yağların aktif bir şekilde işlenmesine destek olarak vücudun kendi kendini temizleme sürecini başlatır.

Black Latte Nasıl Kilo Verdirir?

Aktif Karbon, kimyasalları ve toksinleri toplar, bağırsak florasını normalleştirir.
Chromium Picolinate, kas kütlesini korumaya yardımcı olur, kalori tüketimini arttırır, iştahı kontrol etmenize yardımcı olur.
L -Karnitin, yağ hücrelerinin enerjiye dönüşümünü teşvik eder, metabolizmayı arttırır, strese karşı direnci arttırır ve toksinleri etkisiz hale getirir.
Hindistan Cevizi Sütü, Selülit belirtileri ile birlikte yağ fazlalığını kırmaya ve gidermeye yardımcı olur.
Omega-3, Vücuttaki yağ parçalanma hızından sorumlu leptin hormone seviyesini artmasına yardımcı olur.
Black Latte Yorum

Black Latte Yorumlarım

Paket içeriğinde şık bir kupa ve 100 gr Black Latte toz ürrün vardı. Kilitli bir poşette ancak size önerim ürünü cam bir kavanoza alın daha pratik olur. Kullanım önerisi ise sabah kahvaltı öncesi 200 ml sıcak su ile bir ölçek Black Latte'yi karıştırıp içmek. Süt ile içmek de diğer bir seçenek. Ben iki türlü de denedim ancak su ile sütü aynı oranda karıştırıp, toz ürünü ekleyince sanki daha bir lezzetli oldu ve öyle bitirdim paketi. Bu arada küçük bir not: karışımı beyaz kupada içerseniz hemen yıkayın leke bırakabiliyor.
Önerildiği gibi her sabah kahvaltı öncesi içtim. Bir süre canım kahvaltı yapmak istemedi içince. Burada gördük ki tokluk hissi veriyor acıktırmıyor. Bu durumda iştahını kontrol edemeyenler günde iki defa içse güzel sonuçlar alabilir. Ürünü tüketirken farklı bir diyet uygulamadım ancak biliyorsunuz ben nisan ayından beri şekersiz unsuz besleniyorum. Beyaz unu hayatımdan çıkardıktan sonra iştahım da eskisi gibi değil; malum börek kek yiyemeyince sebze yemek çok zevkli gelmiyor bana. Süreç içinde herhangi bir spor yapmadım, planlı yürüyüş de yapmadım belirtmek isterim.
Yaklaşık 25 gün gün kullandım benden eksilen 500 gr oldu. Bu neden kaynaklandı bilemiyorum. Black Latte yetkilileri ile irtibata geçtim durumu anlattım onlar da şaşırdı ama yapacak bir şey yok..
Bana kalırsa bu ürün diyet yapıldığında eksik gıdayı vitamin mineral yönünden tamamlamak, sporda harcanan enerjiyi yerine koyabilmek için uygun bir ürün. Bunu söyleyebilirim.
Bu arada şekersiz 21 Gün diyeti ile toplamda 4 kilo vermiştim, sonra kilo verme olayı durdu. Acaba vücut kendini korumaya mı aldı bilemedim. Black Latte kullananlar varsa aranızda lütfen yorumlarını yazsın. Kalan 2.5 kiloyu nasıl vereceğim şimdilik bilmiyorum ama bu gerçekleşirse mutlaka haberiniz olur.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Black Latte Nedir? Black Latte Yorumlarım" için 4 yorum:

  1. Yaa çok merak ettim bu ürünü hemen bakayim bende bu ara özellikle akşamları iştahım açılıyor 😂😂

    YanıtlaSil
  2. Bende farmasının hındıbasını ıcıyorum cok cok işe yaradı.

    YanıtlaSil
  3. Black Latte'yi deneyeyim ben de.. Ama süt ile içemem sanırım. Suyla denerim. Veya sizin gibi karıştırarak.

    YanıtlaSil
  4. her zaman olduğu gibi objektif yorumlar için teşekkür ederiz :*

    YanıtlaSil